PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

Adverteren       

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

 

Waterbestendige weegschalen

De waterbestendige weegschalen zijn van roestvrij staal gemaakt. Deze weegschalen zijn beschermd tegen stof en stoom, waardoor deze onder de meest ongunstige omstandigheden gebruikt kunnen worden. De randen van de stalen constructie zijn afgerond en de oppervlakten zijn vlak. De weegcel is voor een grotere bescherming ingekapseld. Door hun uiterst stevige bouw worden ze ook wel Heavy Duty weegschalen genoemd. Een extra voordeel van deze waterbestendige weegschalen is hun grote beeldscherm met achtergrondverlichting en de plus-min-aanduiding die visueel laat zien wanneer het gewenste gewicht wordt bereikt (rood, geel en groen). Dit wordt aangevuld met een stijgende lichtbalk die als capaciteitsaanduiding dient. Voor deze weegschalen is ook een ijking volgens de handelsklasse M III (alleen de SST modellen) te verkrijgen. Voor een optimaal comfort onder de meest ongunstige omstandigheden, kiest u voor ťťn van de waterbestendige weegschalen (met weegbereiken tot 60 kg). Mocht u nog vragen hebben over de waterbestendige weegschalen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0) 900 120 00 03. Ons technisch personeel en ingenieurs zullen u graag advies geven over deze waterbestendige weegschalen en, vanzelfsprekend, alle andere producten die u op onze website kunt aantreffen (weeginstrumenten). Gebruikt u daarvoor ons contactformulier. 

U treft de technische gegevens over onze waterbestendige weegschalen aan wanneer u ťťn van de volgende links aanklikt:

- Geijkte waterbestendige weegschalen serie PCE-SD SST C
  (ijkbare waterbestendige weegschalen, weegbereiken van 30 of 60 kg, RS-232, optionele software)

Waterbestendige weegschalen van PCE Benelux

- Geijkte waterbestendige weegschalen serie PCE-SD ...SST 
  (roestvrij staal, IP 68/65, met een weegbereik tot 2000 kg, resolutie van 0,1 kg, weging in bruto / netto)

Waterbestendige weegschalen van PCE BeneluxGeijkte waterbestendige weegschalen serie PCE-TP ...SST 

- Geijkte waterbestendige weegschalen PCE-TPWLKM 
  (ijkbare waterbestendige weegschalen met een weegbereik van 2.000 kg)

Waterbestendige weegschalen van forma DiniargeoGeijkte waterbestendige weegschalen PCE-TPWLKM 

Om te kunnen voldoen kan een ISO-laboratoriumkalibratie (certificatie met een kalibratiecertificaat) of een ijking worden uitgevoerd. Dit kan bij het bedrijf PCE worden gedaan. Al onze platformweegschalen zijn ook ijkbaar volgens de ENAC-normen. Dit betekent dat de ENAC-kalibratie door ieder erkend laboratorium bij u in de buurt kan worden uitgevoerd. IJking: Volgens de EG-richtlijnen moeten alle waterbestendige weegschalen geijkt worden wanneer deze voor een van de volgende doeleinden worden gebruikt (zoals wij zojuist hebben aangeduid, mag de ijking worden uitgevoerd door het IJkbureau bij u in de buurt of door PCE Instruments): Bij commerciŽle activiteiten waarbij de kostprijs van een produkt door zijn gewicht bepaald wordt. Bij de vervaardiging van medicijnen in apotheken, evenals bij gedetailleerde analyse in medische en farmaceutische laboratoria. Tevens bij officiŽle activiteiten, zoals het bepalen van bepaalde heffingen en geldboetes, alsmede bij de vervaardiging van verpakkingen. Indien u meer informatie over de ijking van waterbestendige weegschalen wilt verkrijgen, of indien u niet weet of u een ijkbare weegschaal nodig heeft, kunt u contact opnemen met het IJkbureau van uw land. De ijking van de waterbestendige weegschalen (uiteraard alleen de ijkbare modellen) kan bij de eerste bestelling geschieden of ze kunnen later voor de periodieke ijking worden opgestuurd. Wanneer de weegschaal eenmaal geijkt is, mag deze bijvoorbeeld niet meer met kalibratiegewichten worden geherkalibreerd. De eerste ijking heeft een geldigheidsduur van twee jaar. Vanaf dat moment moet het daarvoor in aanmerking komende kantoor de weegschaal jaarlijks ijken.

Indien u het betreffende hoofdstuk van onze catalogus wilt lezen of afdrukken, klikt u dan op het PDF-teken:

Waterbestendige weegschalen, naar de catalogus

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / weegtechniek / weeginstrumenten / waterbestendige weegschalen

Deze site in het Duits Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatische Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaarse Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Waterbestendige weegschalen: dezelfde pagina in de Chineese taal.

In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan weeginstrumenten.
Een kort overzicht van de weegtechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: