Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST C-serie 
Waterdichte roestvrijstalen weegschaal met een gewicht tot 300 kg / volledig roestvrijstaal / Beschermingsklasse IP67 - IP65 / opsomfunctie / Limiet functie / statistieken functie / RS-232,  optioneel RS-485, USB, LAN, analoge 4-20 mA, 0-10 V, OC optioneel

De waterdichte roestvrijstalen weegschaal met apart display is MIII controleerbaar en wordt geleverd in geijkte vorm. De cellen van de roestvrijstalen weegschaal zijn IP67 beschermd, zo ook het beeldscherm. Daarom is de waterdichte RVS weegschaal ideaal voor vochtige ruimtes of omgevingen waar hoge eisen gesteld worden aan de hygiëne. Met een speciale optionele functie kan de waterdichte roestvrijstalen weegschaal ook gebruikt worden op schepen op zee. Standaard kenmerken van de roestvrijstalen weegschaal zijn: optellen, telfunctie, statistiekfunctie, receptuurfunctie, alarmgrens functie etc. Door de hoge IP-beschermingsklasse heeft de waterdichte roestvrijstalen weegschaal geen ingebouwde interfaces. Wij bieden optionele interfaces zoals RS-232, RS-485, USB, LAN, OC switch contacten, analoog ingangen 4-20 mA of 0-10 V voor de Waterdichte Roestvrijstalen Weegschaal. Mocht u vragen hebben over de PCE-SD ... SST C-serie, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze waterdichte RVS weegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie  Handleiding van de Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie  Video van de Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie  Productblad van de Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

- Geijkt volgens klasse MIII EU
- Compleet uit RVS IP67 – IP65
- Stukstelling
- Opsommingfunctie
- Max. / Min. display
- Procentweging
- Receptuurweging 

- Statistiekfunctie
- Dieren kunnen gewogen worden
- Brutto / Netto-display
- Tarrageheugen
- Grensweging MIN / MAX / OK
- 3 potentiaal vrije contacten
- Optionele analoog-uitgang 4-20 mA / 0-10V

Technische specificaties 

Model Weegbereik Resolutie IJkwaarde Min. Plateaugrootte
PCE-SD 30SST C 30 kg 10 g 10 g 200 g 400 x 500 mm
PCE-SD 60SST C 60 kg 20 g 20 g 400 g 400 x 500 mm
PCE-SD 150SST C 150 kg  50 g 50 g 1 kg 600 x 500 mm
PCE-SD 300SST C 300 kg 100 g 100 g 2 kg 600 x 500 mm

* De minimale belasting is de belasting waarbij de ijkingsautoriteit de nauwkeurigheid moet verifiëren. De waterdichte roestvrijstalen weegschaal geeft kleinere gewichten aan, maar dit mag niet gebruikt worden in de wettelijke metrologie.

IJkklasse 

MIII (wordt geijkt geleverd)

Stukstelling

Door referentiestukstelling

Tarrafunctie

Meerdere tara over volledige meetbereik

Interface

Optionele bi-directionele RS-232, USB, LAN en analoge uitgang 4-20 mA, 0-10, OC

Display

LED met 20 mm hoge cijfers

Kabellengte

Van het platform naar het Display ca. 1m

Voeding

~230V, 50Hz, 8VA (Schukostecker)

Beschermingsklasse

Cel IP67 / Display IP65

Bedrijfstemperatuur

- 10 °C ... + 40 °C

Gewicht

Plateau 400 x 500 x 120 mm / 17 kg
Plateau 600 x 500 x 135 mm / 25 kg

Omvang van de levering 
1 x Waterdichte roestvrijstalen weegschaal, 1 x display unit en gebruikershandleiding


Optionele accessoires

Interfaces
Door de hoge IP-beschermingsklasse heeft de waterdichte roestvrijstalen weegschaal geen interface. Het is mogelijk deze interfaces in te laten bouwen. Nabestellen is niet mogelijk. 
RS-232 interface Part No AF-RS232-PCE 
RS-485-interface Part No AF-RS485-PCE 
USB-interface Part No AF-USB-S 
LAN interface ArtNr AF-S LAN

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie  Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie  Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie  Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

Software Procell 
De Duitstalige software kan het toetsenbord simuleren en de gegevens van de waterdichte roestvrijstalen weegschaal direct overzetten in bijvoorbeeld Excel met tijd en datum. Er is ook een mogelijkheid de data op de achtergrond op te slaan als TXT bestand (datakabel is niet meegeleverd, en interface is vereist). 
ArtNr PCE-SOFT-Procell

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

USB Storage Adapter 
Als er geen PC of printer wordt aangesloten op de Waterdichte Roestvrijstalen Weegschaal, kan de data met tijd en datum als TXT bestand op een USB stick opgeslagen worden. De aansluiting wordt gedaan over de RS-232-interface. De adapter vereist een externe voeding (adapter meegeleverd). 
ArtNr PCE-USM

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V 
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht om in mA of V zodat bijvoorbeeld de PLC besturing dienovereenkomstig kan reageren. Voorbeeld met 4-20 mA: wanneer de waterdichte roestvrijstalen 0 kilo weergeeft, levert de analoog-uitgang 4mA, en bij de maximale weging 20mA. De 20mA / 10 V grens kan ook individueel ingesteld worden.
ArtNr AF-PCE 4-20 
ArtNr AF-PCE 0-10

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

Potentiaalvrije contacten 
Deze uitgang is ook bekend als OC of geïsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij voorafingestelde gewichtsgrenzen bijvoobreeld MIN / OK / MAX, de roestrvrijstalen U-form plateauweegschaal tot 3 conacten ingesteld kan worden. De schakeling kan worden ingesteld als impuls of continue signaal. 
ArtNr AF-TSD

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

Printer
Voor direct afdrukken van de resultaten van de waterdichte roestvrijstalen weegschaal (bijvoorbeeld voor documentatie van de weeggegevens). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter, de breedte van het papier is 112 mm. (1 rol incl.) 
ArtNr PCE-BP 1

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

Signaallamp
Deze signaallamp kan de grenzen visualiseren en sluit onvoorzichtigheid van het personeel uit. Als het gewicht lager is dan de ondergrens ziet u een geel licht, tussen de onderste en bovenste grens wordt het licht groen en als het bovenlimiet is bereikt ziet u rood licht. 
ArtNr PCE-CSD

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

RS-232-kabel 
De seriële kabel RS-232 is ongeveer 1 m lang en heeft een pinout 2-3 / 3-2 / 5-5 die noodzakelijk is voor bidirectionele communicatie tussen de waterdicht roestvrijstalen weegschaal en de PC. 
ArtNr PCE-BDM-RS232

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

USB-Adapter 
Hier gaat het om een adapter van de RS-232-interface Sub-D 9 op USB. Maar een seriële kabel is niet vereist wanneer de polariteit correct is aangesloten. 
ArtNr RS232-USB

Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie

Naar de Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie Van Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Waterdichte RVS Weegschaal PCE-SD ... SST-serie: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: