PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

   

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Energietechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

Hier vindt u mobiele hogesnelheidscamera´s in de webshop

 

Hogesnelheidscamera´s

Onze hogesnelheidscamera´s kunnen op vele terreinen gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan het bewaken van sportevenementen enMobiele Hogesnelheidscamera´s in de webshop productielijnen, installaties, enz. Als u onbeperkt met onze hogesnelheidscamera´s wilt werken, raden wij u aan om onze StreamView hogesnelheidscamera´s verkrijgbare accupack te bestellen. Er zijn twee manieren om uw video's op te slaan: op het werkgeheugen of rechtstreeks op de harde schijf van de computer. Met een werkgeheugen van 1 GB kunt u 12 seconden video met een resolutie van 640 x 480 en 200 beelden per seconde met onze hogesnelheidscamera´s opnemen. Dit is meer dan genoeg om een golf afslag te analyseren of de timing van een productie-installatie De StreamView hogesnelheidscamera´s zijn uitgerust met een C-Mount schroefdraadaansluiting. Dankzij de C-Mount aansluiting kan er gekozen worden voor kleine, lichte en goedkope zoomobjectieven of grote, zware en zeer lichtsterke zoomobjectieven met een grote brandpuntafstand. Daarnaast kunnen er speciale objectieven op onze hogesnelheidscamera´s worden bevestigd die een vaste brandpuntafstand hebben, en adapters om het beeld dichterbij te brengen, dit voor microscopen en telescopen. Voor lenzen van 32 mm is er een adapter nodig. Mocht u nog vragen hebben over hogesnelheidscamera´s dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0) 900 - 120 00 03 in Nederland. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze hogesnelheidscamera´s en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Wij hebben hogesnelheidscamera´s  van de volgende fabrikanten in het assortiment:
Hogesnelheidscamera´s  van PCE

U treft de technische gegevens over onze hogesnelheidscamera´s aan wanneer u de volgende link aanklikt:

- Hogesnelheidscamera´s PCE-TC 225 
  (tot 969 beelden per seconde, 200 beelden bij de hoogste resolutie van 640 x 480)

Hogesnelheidscamera´s  van PCEHogesnelheidscamera´s PCE-TC 225

- Hogesnelheidscamera´s PCE-HDC 1660 
 
(Plug & Play hogesnelheidscamera's voor onderzoek en ontwikkeling, USB 3,0 interface)

Hogesnelheidscamera´s  van PCEHogesnelheidscamera´s PCE-HDC 1660

Eén factor is zeer belangrijk voor het opnemen en fotograferen met hogesnelheidscamera´s en dat is de belichting. Waar videocamera's en fototoestellen werken met sluitertijden van milliseconden (ms), werken de  sluitertijden van microseconden, afhankelijk van de gekozen opnamesnelheid. Met betrekking tot de belichting willen wij er graag op wijzen dat hogesnelheid zwart/wit (monochroom) videocamera's drie keer zo gevoelig zijn als de hogesnelheidskleuren videocamera's bij dezelfde sluitertijd. Daarom moet een evenredig sterkere lichtbron gebruikt worden of de sluiertijd dient met drie te worden vermenigvuldigd. 

Als u het onderdeel over hogesnelheidscamera´s onze catalogus wilt zien of uitprinten,
klik dan op het PDF pictogram.

Hogesnelheidscamera´s: Klik hier voor de catalogus

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / meettechniek / meetinstrumenten / hogesnelheidscamera´s

Deze site in het Duits Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Hogesnelheidscamera´s: dezelfde pagina in de Chineese taal.

In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan meetinstrumenten.
Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: