PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact
 

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

Laboratorium techniek

Een ander technisch gebied waar ons assortiment mee is aangevuld, is de laboratoriumtechniek. Met behulp van laboratoriumtechniek is het uitvoeren van experimenten, proces- en kwaliteitscontroles mogelijk. Elektronische meetinstrumenten en vacuümapparatuur zijn de belangrijkste middelen in de laboratoriumtechniek. Zonder deze noodzakelijke instrumenten is laboratoriumtechniek in de wetenschappelijke sector ondenkbaar. Analyse-, onderzoeks-,of laboratoriumapparatuur van hoge kwaliteit zijn speciaal ontworpen voor professionele toepassingen, en dan met name voor in de laboratoriumtechnologie. Bij de ontwikkeling en het ontwerp van alle instrumenten wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de veiligheid van de toekomstige gebruiker. Stroomonderbrekers, veiligheidsventielen, contactschakelaars en thermostaten behoren tot de standaard uitrusting van de laboratoriumtechniek. De meegeleverde Windows-software maakt het voor de gebruiker mogelijk om de opgemeten data met behulp van een interface naar een computer over te dragen. Alle producten met betrekking tot de laboratoriumtechniek kunnen gevonden worden in onze webshop. Voor elke toepassing in de laboratoriumtechniek vindt u bij ons het juiste apparaat dat de zinvolle gegevens opmeet, en kalibratiecertificaten volgens de ISO-norm. 

Net zoals bij de ‘meettechniek’ kunt u hieronder onze laboratoriumtechniek-producten vinden, opgedeeld in hoofdgroepen. Deze hoofdgroepen tonen u een algemeen overzicht van de belangrijkste technische producten met de bijbehorende informatie). Via de hoofdgroepen komt u vervolgens terecht bij de bijbehorende subgroepen. De subgroepen maken het voor u mogelijk om een selectie te maken tussen de verschillende categorieën om zo voor u de juiste categorie te kiezen. Meer informatie over de laboratoriumtechniek is hieronder te vinden. De links zorgen ervoor dat u bij de juiste pagina met subgroepen terecht komt, en worden alfabetisch vermeld. Op verzoek kan de productinformatie van onze laboratoriumapparatuur u ook in gedrukte vorm toegezonden worden. Op die manier kunt u gratis alle producten; de meet-, regel-, laboratoriumapparatuur, en weegschalen van PCE Brookhuis bekijken. 

Kies hieronder de gewenste categorie voor laboratorium techniek:

Centrifuges

Doseerpompen

Kolonietellers

 

Lichtkasten

Magneetroerders

Microscopen

 

Microtomen

Moffelovens

Pipetten / Microliterpipetten

 

Reinigingsvloeistoffen

Textuur-analysatoren

Uitloopbekers

 

Ultrasone reinigers

Verwarmingsmantels

Viscositeitsmeters

 

Waterbaden

Zeef/Sorteermachines

 

 
 

Algemene informatie over de laboratoriumtechniek

De hoofdgroepen van de laboratoriumtechniek dienen voor een snelle oriëntatie van al onze categorieën. De bijbehorende instrumenten, apparatuur en installaties kunnen daarmee systematisch, snel en eenvoudig gevonden worden. Alle categorieën van de laboratoriumapparatuur worden gesorteerd op alfabetische volgorde en beschikken over een datasheet met alle technische informatie. De subgroepen zijn op dezelfde manier geordend, maar dan met in het kort wat informatie. Onze productpagina’s dienen niet enkel voor het verschaffen van specifieke informatie, maar geven u ook algemene informatie over de laboratoriumtechniek. U kunt het met een lexicon van de laboratoriumtechniek vergelijken. 

De laboratoriumtechniek is één van de nieuwste gebieden binnen PCE Brookhuis. De reeds bestaande gebieden; de weeg-, en weegtechniek worden nu uitgebreid door de laboratorium-, veiligheids-, en regeltechniek. De individuele subgroepen zoals op deze pagina weergegeven zijn alfabetisch gerangschikt en brengen u snel bij de subgroepen. Hierdoor is het ons gelukt om onze website zo overzichtelijk mogelijk te maken. De benodigde inhoud kan zo snel worden gevonden en stelt u op de hoogte van alles wat u nodig hebt om te weten welk product het beste bij de door u gewenste toepassing past. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Hij/zij zal uitgebreid de tijd nemen om samen met u te kijken wel product het beste bij uw wensen past. 


Mocht er echter iets niet helemaal naar uw tevredenheid zijn, verzoeken wij u vriendelijk ons hiervan op de hoogte te stellen. Wij zullen dan zo snel en goed mogelijk naar een oplossing zoeken die ons beiden tevreden stelt. Voor zowel de meet-, weeg- als laboratoriumtechniek geldt: de klanten hebben ons niet nodig, maar wij de klanten. Daarom is het aspect ‘service’ voor ons dan ook zeer belangrijk. 

Een ander belangrijk onderdeel voor ons is het stimuleren van scholieren, stagairs en studenten. Zonder te denken aan en te investeren in onze jeugd, hebben wij als bedrijf in de toekomst geen medewerkers of klanten. Daarom vestigen wij de aandacht op de overdracht van kennis op het gebied van laboratoriumtechniek. Op scholen en universiteiten worden met grote regelmaat diverse vakken en cursussen gegeven om scholieren en studenten goed voor te bereiden op hun toekomstige werkveld. Dit alles zou echt niet mogelijk zijn zonder laboratoriumtechniek. Dit is voor ons reden genoeg om voor scholieren, stagairs en studenten (maar ook voor andere geïnteresseerden) leermateriaal en andere literatuur aan te bieden, die erbij helpen om laboratoriumtechniek begrijpelijk en laagdrempelig te maken. Aangezien wij graag scholen en universiteiten stimuleren bij hun lessen waar laboratoriumtechniek relevant is, kunnen die bij ons onder gunstige omstandigheden bestellingen plaatsen. 

Laboratoriumtechniek is dus zeer interessant voor studenten die scheikundige- en natuurkundige experimenten moeten uitvoeren. Hiervoor hebben wij een aantal speciale producten in ons assortiment die aan hun eisen zullen voldoen; ze zijn niet te ingewikkeld en zeer betaalbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de microscopie. Wij bieden dan ook extra microscopen speciaal voor scholieren, met iets andere laboratoriumtechniek, maar die kwalitatief niet minder goed zijn. 

De hoofdgroepen van de laboratoriumtechniek zijn onderverdeeld in 40 deelgebieden, waarvandaan u dan weer toegang hebt tot het door u gewenste product. Of u nu vanuit uw werk geïnteresseerd bent in laboratoriumtechniek of vanuit uw privésituatie, u zult het door u gewenste product zeker vinden op één van de volgende pagina’s. Of u nu iets zoekt voor in de bio- of koeltechniek, het uitvoeren van kwaliteitscontroles of het onderwijs, PCE is uw competente partner op het gebied van laboratoriumtechnologie. 

Mocht u verder nog vragen hebben over ons aanbod laboratoriumtechniek, neemt u dan gerust op via ons contactformulier. Onze technische medewerkers zullen u helpen met uw vragen over de producten van PCE Brookhuis. 

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie: home / laboratoriumtechniek / laboratorium apparatuur

Deze site in het Duits Weegschalen: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Weegschalen: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Weegschalen: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Weegschalen: dezelfde pagina in de Engelse taal, Kroatisch Weegschalen: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Weegschalen: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Weegschalen: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Weegschalen: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Weegschalen: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Weegschalen: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal
Pools Weegschalen: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Weegschalen: dezelfde pagina in de Portugese taal,