Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


IJkbare RVS oprijdweegschaal PCE-SD...SST  
( Klasse III) 
IJkbare RVS oprijdweegschaal tot 2.000 kg / Resolutie vanaf 0,1 kg /
Corrosie en zuurbestendig / Beschermingsklasse IP 65 / IP 68 / Geringe bouwhoogte / Zeer robuuste uitvoering / Incl. een oprijlaan en ijking 

De ijkbare RVS oprijdweegschaal wordt bij de levering naar klasse II geijkt op de plaats waar uw het apparaat wilt inzetten. De weegschaal is dan vervolgens 2 jaar toegelaten in heel Europa voor het handelsverkeer waarbij ijking verplicht is. De RVS oprijdweegschaal wordt uit massief corrosie- en zuurbestendig staal vervaardigd. Het weegplatform beschikt over ingekapselde laadcellen die IP68 beschermd zijn en de meest ruwe omstandigheden aankunnen. Door de geringe bouwhoogte kan men gemakkelijk de oprijlaan oprijden. De meegeleverde fixeerplaten zorgen voor een veilige stand en verhinderen dat men van de helling slipt. De display is IP65 beschermd en kan gemakkelijk op een tafel, aan de muur of op het optioneel beschikbare statief geplaatst worden. Het functiepakket van de weegschaal is zeer omvangrijk. Functies als autotarra, telfunctie, opslaan van een vast tarragewicht, receptfunctie, opsomfunctie etc. zorgen voor arbeidsverlichting op de werkvloer. De RVS oprijdweegschaal is ideaal wanneer u geen weegschaal in de bodem wilt bouwen. U stelt de weegschaal gemakkelijk op een vlak en even terrein op, sluit de bedienterminal aan en u kunt al beginnen. Wij bieden een RS-232, USB en LAN interface aan alsmede 4..20 mA of 0..10 V analoge uitgangen of drie schakeluitgangen. Mocht u vragen hebben over de IJkbare RVS Oprijdweegschaal dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze oprijdweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie   Handleiding van de IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie    Productblad van de IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie

IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie

- Geijkt naar M III
- Statistiekfunctie
- Meerdere wegingen opsommen
- Procent % Vergelijkingsweging
- Filter (Reactietijd) instelbaar
- Dier weegfunctie
- Stuktelfunctie

- Maximale waarde weergave 
- Gemengde samenstellingen wegen
- Tolerantiebepaling gewicht min / ok / max.
- Tarrawaardes opslaan
- Instelbare automatische uitschakeling
- Bruto / Netto knoppen display
- Optioneel: USB, LAN of 4-20 mA

Technische specificaties

Model

Weegbereik

Resolutie

Minimale belasting*

Gewicht

Gewicht

PCE-SD 300 SST

300 kg

0,1 kg

2 kg

160 kg

860 x 1000 mm

PCE-SD 600 SST

600 kg

0,2 kg

4 kg

250 kg

860 x 1000 mm

PCE-SD 1500 SST

1.500 kg

0,5 kg

10 kg

310 kg

1250 x 1500 mm

PCE-SD 2000 SST

2.000 kg

1 kg

20 kg

310 kg

1250 x 1500 mm

* De minste belasting, is de belasting, vanaf wanneer de beambte de precisie kan testen. De ijkbare RVS oprijdweegschaal geeft ook kleinere gewichten aan, echter kunnen deze niet in het officiële handelsverkeer gebruikt worden.

IJking

Volgens klasse M III (wordt geijkt geleverd)

Tarra

Meervoudige tarra over het gehele weegbereik

Uitvoertijd

<3 s

Display

Contrastrijke LED met 20 mm cijferhoogte

Weegeenheden

kg / st. / lb

Interface

optioneel RS-232 / USB / LAN / 4-20 mA / 0-10V
Interfacebeschrijving

Bedrijfstemperatuur

-10 ... +40 °C

Bescherming

Cellen IP68 / beeldscherm IP65 (zonder aansluiting)

Stroomvoorziening

~230V, 50Hz, 8VA (Schuko)

Afmetingen

Hier zijn de gezamenlijke afmetingen van de geijkte RVS oprijdweegschaal. 
Het gebruikersvlak is kleiner als de gezamenlijke vlakken omdat in de zijgevels zich de cellen bevinden.

Oprijlaan

Hier is de geijkte RVS oprijdweegschaal met twee oprijlanen afgebeeld.
De tweede RVS oprijdweegschaal is optioneel (zie toebehoren) 

Omvang van de levering
1 x Geijkte RVS oprijdweegschaal, 1 x Oprijlaan, 1 x Display (3 m kabel), 4 x Fixeerplaten, 1 x Tafel- / muurhouder, 1 x Handleiding

Optionele accessoires

Statief
Het IP65 beeldscherm is met een universele houder voorzien, wat het mogelijk maakt het beeldscherm stevig aan de wand, op een tafel, of op het optioneel verkrijgbare ca. 80cm hoge roestvrijstalen statief te monteren.
ArtNr PCE-M-STATIV

Statief

Extra oprijlaan
In de leveromvang van de weegschaal wordt een oprijlaan meegeleverd. Wanneer u de weegschaal wilt gebruiken om door te rijden kan u een tweede oprijlaan aanschaffen. Let u op het gebruikersvlak.
Art.-Nr. PCE-SD-SST-Ramp-860
Art.-Nr. PCE-SD-SST-Ramp-1250

Oprijlaan

Interfaces
Op basis van de hoge IP beschermingsklasse heeft de geijkte oprijdweegschaal geen interfaces. De mogelijkheid bestaat echter om deze interfaces in te bouwen. Dit moet bij de bestelling gebeuren. Nadien is een inbouw namelijk niet meer mogelijk. 
RS-232 Interface Art.-Nr. AF-RS232-PCE
RS-485 Interface Art.-Nr. AF-RS485-PCE
USB Interface Art.-Nr. AF-USB-S
LAN Interface Art.-Nr. AF-LAN-S

RS-232RS-485USBLAN

Software Procell
De Duitstalige software kan een toetsenbord simuleren en de gegevens van de gekalibreerde weegbalken bijvoorbeeld direct overzetten in Excel met tijd en datum. Er bestaat ook de mogelijkheid de data op de achtergrond als TXT-bestand op te slaan. (Kabel is niet meegeleverd).
ArtNr. PCE-SOFT-Procell

Software Procell

USB-stick
Als er geen PC of printer aan de gekalibreerde – weegbalken verbonden zijn, kan de data met tijd en datum als TXT-bestand op een USB-stick opgeslagen worden. De aansluiting gebeurt over een RS-232 interface en de adapter vereist een externe voeding (adapter is meegeleverd).
ArtNr PCE-USM

USB-stick

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht in mA of V om, zodat bijvoorbeeld de PLC besturing dienovereenkomstig kan reageren. Voorbeeld met 4-20mA: wanneer de gekalibreerde weegbalken 0 kilo aangeven, geeft de analoge interface 4 mA en bij de maximale belasting van de weegschaal, 20mA. De 20mA / 10 V grens kan ook individueel worden ingesteld.
ArtNr AF-PCE 4-20 
ArtNr AF-PCE 0-10

4..20mA0-10V

Potentiaalvrije contacten
Deze uitgang is ook bekend als OC of geïsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij vooraf ingestelde gewichtsgrenzen, bijvoorbeeld MIN / OK / MAX, de gekalibreerde weegbalken tot drie contacten kan schakelen. De schakeling kan worden ingesteld als impuls of continu signaal.
ArtNr AF-TSD

Potentiaalvrije contacten

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de gekalibreerde weegbalken (bijvoorbeeld voor het documenteren van de weegresultaten). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter. De breedte van het papier is 112mm (1 rol is inclusief).
ArtNr PCE-BP 1

Printer

Signaallamp
Met deze signaallamp kunnen de grenzen gevisualiseerd worden en sluit onvoorzichtigheid van het personeel uit. Als het gewicht lager is dan de ondergrens wordt er een geel licht zichtbaar, als de waarde tussen de onderste en bovenste grens ligt, wordt het licht groen. Komt het gewicht boven de bovengrens dan wordt het licht rood.
ArtNr PCE-CSD

Signaallamp

Van Platformweegschalen naar de online shop Van Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees IJkbare RVS Oprijdweegschaal PCE-SD...SST Serie: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: