Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C 
Textiel Weegschaal laboratorium klasse met een hoge resolutie (0,1 g / m² of 0.001 g), externe kalibratie, bescherming tegen wind, RS-232 interface, optionele software 

De Textiel Weegschaal is een precisie-instrument voor de bepaling van de massa oppervlakte in de eenheid g/m². Daarnaast is de afleesnauwkeurigheid van de Textiel Weegschaal 0,1 g/m². Voor het genereren van een weging wordt met een snijmachine een monster uitgesneden van 100cm². De monstersnijder vindt u aan het einde van deze pagina onder optionele accessoires. Naast het gebruik van de weegschaal als Textiel Weegschaal kunt u het apparaat ook gebruiken als laboratorium weegschaal. Met een druk op de knop wordt de weergave van g/m² omgezet in g. In deze modus heeft u een weegbereik van 0 ... 300g met een resolutie van 0,001g. Met behulp van de optionele software en de interface-kabel kunt u, indien nodig, de gegevens overzetten op een PC of laptop. Als uw laptop alleen over een USB-poort beschikt, bieden wij een adapter aan die een RS-232 omzet naar USB. Graag kalibreren wij de weegschaal voor u volgens ISO. Hier vindt u een overzicht van alle weegschalen voor basisgewichten. Mocht u vragen hebben over de PCE-LSZ 200C T-serie, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze textiel weegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C  Handleiding van de Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C  CE Certificaat van de Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C  Video van de Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C   Software van de Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C   Productblad van de Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C

Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C

Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C   Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C   Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C   Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C

• Textiel weegschaal inclusief
  windscherm 
• RS-232 interface voor het
  verbinden van de Textiel
  Weegschaal met een PC en voor
  het analyseren van de gegevens.
• Capaciteit indicator (aan de
  rechterkant van het scherm / toont
  beschikbare weegbereik)
• Tarrabereik 100% van het
  weegbereik

• Behuizing van gegoten aluminium,
  robuust en stabiel 
• Libel voor nauwkeurige uitlijning van de
  analytische balans 
• Interne anti-schock-functie
• AC adapter voor 230 V-norm 
• ISO-Kalibratiecertificaat (bijvoorbeeld
  voor het onderhoud van uw in-house
  ISO 9000)
• Weergave-eenheid: g tot g/m²

Technische specificaties 

Weegbereik

0 ... 20000 g/m² of 0 ... 200 g

Afleesbaarheid

0,1 g/m² of 0,001 g

Herhaalbaarheid

0,002 g

Lineariteit

±0,002 g

Tarrabereik

Full Scale capaciteit

Afwikkeling

<5 s

Display

15 mm LCD / Achtergrondverlichting

Kalibratie

Middels optioneel kalibratiegewicht

Interface

RS-232, bi-direktional

Software

Optioneel

Weegplateau

Drm. 120 mm / RVS

Gebruikstemperatuur

+18 ... +32 °C

Voeding 

230 V / 50 Hz (via 12 V netadapter)

Behuizing

Aluminium

Windscherm

Plastic / Drm. 160 x 60 mm

Beschermingsgraad

IP54

Afmetingen

235 × 250 × 80 mm

Gewicht

3,5 kg

Omvang van de levering 
1 x Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C, 1 x voeding (Adapter), 1 x Windscherm, handleiding


Optionele accessoires

- ISO kalibratie / certificering 
Voor bedrijven die deze Textiel Weegschaal willen opnemen in hun in-house meetapparatuur of voor de jaarlijkse kalibratie. De certificering bestaat uit een kalibratie testcertificaat in het laboratorium inclusief een rapport met alle metingen. De naam van uw bedrijf of uw klantgegevens staan ook op het rapport vermeld. 

Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C

- Monstersnijder
Dit apparaat wordt gebruikt om exacte proefmonsters te snijden met een oppervlakte van 100cm² uit verschillende materialen zoals textiel, papier, karton, rubber en plastic.. tot een maximale materiaaldikte van 3mm. De monstersnijder wordt geleverd met vier messen gemaakt van RVS en een snijmat gemaakt van hard rubber.

Monstersnijders

- Vervangende snijmatten
De levering van de monstersnijder bevat al 1 snijmat. Bij herhaaldelijk gebruikt wordt het aanbevolen om bij het pakket ook direct vervangende snijmatten te bestellen. Een pakket bestaat uit 5 stuks.
- Afmetingen: 300 x 200 x 10 mm

Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C

- Reserve messen
Bij het pakket van de monstersnijder zit al 4 RVS messen. De messen slijten echter bij dagelijks gebruik. Daarom bieden wij u vervangende bladen aan in één pakket.
- 50 stuks/pakket

Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C

- Softwarepakket
Duitstalige Software inclusief RS-232 PC-interface-kabel. De software wordt gebruikt voor een directe overdracht van de data met uur/tijd op een PC. De gegevens kunnen ook in andere spreadsheetprogramma’s worden verwerkt. Programma’s zoals Excel. Als u alleen een PC/laptop met USB-poort heeft moet u een adapter gebruiken.

Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C

- RS-232 naar USB-adapter
Standaard wordt bij het softwarepakket van de Textiel Weegschaal een RS-232 kabel geleverd. Als u de gegevens wilt overzetten naar een laptop of ander apparaat heeft u deze USB-adapter (meegeleverde driver software) nodig.

Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C

- Printer
Voor directe weergave van de resultaten (bijvoorbeeld voor de documentatie van weeggegevens in het laboratorium). De printer wordt geleverd met een RS-232 kabel en 240V adapter.
- Papier breedte: 112mm
- Extra papier is beschikbaar

Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C

-Test gewichten
De gewichten worden gebruikt voor het bedrijfsinterne kalibratie en de standaardcontrole voor de nauwkeurigheid van de weegschaal. U kunt de weegschaal ook naar ons opsturen voor kalibratie.

Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C

Naar de Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C Van de Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Nauwkeurige Textiel Weegschaal PCE-LSZ 200C: dezelfde pagina in de Tsjechische taal
Bulgaars Geijkte Precisie Weegschaal PCE-PM ... T-serie (Klasse III): dezelfde pagina in het Bulgaars, Pools Geijkte Precisie Weegschaal PCE-PM ... T-serie (Klasse III): dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Geijkte Precisie Weegschaal PCE-PM ... T-serie (Klasse III): dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Geijkte Precisie Weegschaal PCE-PM ... T-serie (Klasse III): dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: