PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

Adverteren       

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

 

Monstersnijders voor papier en weefsels

De mechanische circulaire monstersnijders worden gebruikt voor het voorbereiden van monsters van papier, vachten, tapijten en textiel en voor het bepalen van het oppervlaktegewicht. Met de circulaire monstersnijders kan men materiaal met een dikte van maximaal 3 mm snijden. De behuizing van de circulaire monstersnijders is van gelakt staal. De ingebouwde messen van de circulaire monstersnijders zijn zeer scherp en van roestvrij staal. De circulaire monstersnijders snijden een monsteroppervlakte van 100 vierkante centimeter (passen op onze papierweegschalen).  Mocht u nog vragen hebben over monstersnijders voor papier en weefsels dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0) 900 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze monstersnijders en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

U treft de technische gegevens over onze monstersnijders aan wanneer u n van de volgende links aanklikt:

- Circulaire monstersnijders MPC-3 
  (circulaire monstersnijders voor papier en textiel van 100 cm, vier messen, stevig en compact)

Circulaire monstersnijders MPC-3

De circulaire monstersnijder is ontworpen voor professionele toepassingen bij de produktie, verdere verwerking en in laboratoria. Met onze circulaire monstersnijder kan u monsters uit veel materialen snijden, zoals vachten, kurk, rubber, leer, vilt, papier, karton, etc. en het oppervlaktegewicht bepalen. LET OP: Gevaar voor letsel! De circulaire monstersnijder beschikt over vier snijmessen in de behuizing van het apparaat. Een kwartslag is voldoende om het monster te snijden en het oppervlaktegewicht met de weegschaal te bepalen. Met de circulaire monstersnijder wordt een monster van 100 cm uit het materiaal gesneden, dat u daarna op de papier- of textielweegschaal kunt wegen. De circulaire monstersnijder garandeert een zeer grote herhalingsnauwkeurigheid van monsters en een gemakkelijke bediening.

De monstersnijders dienen voor het snijden van materialen zoals papier, karton, dozen, wollen stoffen, vloerbedekking, vilt en allerlei soorten weefsels.

De bediening van de monstersnijders is zeer eenvoudig:
- Leg het proefmateriaal op de bij de zending behorende rubber ondergrond en plaats daar de monstersnijder bovenop. Houd deze met de ene
  hand vast, terwijl u met de andere hand druk op de draaigreep uitoefent en die tot 90 draait.
- Verwijder het instrument, zodat u het uitgesneden ronde monster op de rubber ondergrond kunt zien.
  U kunt zowel messen als ronde reserve snijondergronden aanvragen.

Indien u het betreffende hoofdstuk van onze catalogus wilt lezen of afdrukken, klikt u dan op het PDF-teken:

Monstersnijders, naar de catalogus

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / weegtechniek / weeginstrumenten / monstersnijders

Deze site in het Duits Monstersnijders: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Monstersnijders: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Monstersnijders: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Monstersnijders: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Monstersnijders: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatische Monstersnijders: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Monstersnijders: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Monstersnijders: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Monstersnijders: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Monstersnijders: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaarse Monstersnijders: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Monstersnijders: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Monstersnijders: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Monstersnijders: dezelfde pagina in de Chineese taal.

In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan weeginstrumenten.
Een kort overzicht van de weegtechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: