Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Pakketweegschaal van de serie PCE-TS 
pakketweegschaal / voor verzendingen met een groot platform, Jumbo beeldscherm, statief, RS-232 interface en software voor datatransmissie

Wij bieden u een zeer goedkope pakketweegschaal aan die van een roestvrij stalen platform, een RS-232 interface en een groot beeldscherm met achtergrondverlichting is voorzien. Met deze pakketweegschaal kunt u het exacte gewicht in enkele seconden bepalen. Bij de zending behoort een statief, waarop het beeldscherm in een hoge positie kan worden geplaatst. Indien gewenst, kunt u een optioneel softwarepakket aanschaffen (software en gegevenskabel) voor de pakketweegschaal TS. Het platte formaat van het platform maakt een universeel gebruik mogelijk. Het bedieningspaneel bevindt zich standaard aan de voorkant van de pakketweegschaal en kan worden gedemonteerd door twee schroeven te verwijderen en op iedere andere plek worden geïnstalleerd. De display is op een 1,5 m lange kabel aangesloten op de pakketweegschaal en kan op de 80 cm hoge statief worden geplaatst (met een door de gebruiker instelbare hoek). Standaard wordt de pakketweegschaal d.m.v. een bij de zending behorende 230 V netstroomcomponent gevoed. Dit netstroomcomponent dient om de pakketweegschaal direct te voeden en om de interne accu op te laden. De optionele RS-232-interface en de software maken de verzending naar en de evaluatie en verwerking op een PC, laptop of printer mogelijk (interface en software van de pakketweegschaal). Indien u naast het verkrijgen van weeggegevens bovendien software voor verzendingen van bijvoorbeeld DHL, UPS of GLS nodig heeft, om zodoende direct met de verzender te kunnen afrekenen, heeft u een ijkbare pakketweegschaal nodig. Zulk een model vindt u als u op de link pakketweegschalen klikt. Een overzicht van alle weegschalen in het programma van PCE vindt u hier: Weegschalen. Mocht u vragen hebben over de pakketweegschaal van de serie PCE-TS, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03. Onze technici en ingenieurs zullen u graag met raad bijstaan over de pakketweegschaal van de serie PCE-TS en over ieder willekeurig product van onze regelings- en controlesystemen, meetinstrumenten of weegschalen van PCE Benelux.

pakketweegschaal van de serie PCE-TS   Gebruikshandleiding van de pakketweegschaal van de serie PCE-TS  bekijken / afdrukken   CE Certificaat van de pakketweegschaal van de serie PCE-TS    Video van de pakketweegschaal van de serie PCE-TS    Software van de pakketweegschaal van de serie PCE-TS    Productblad van de pakketweegschaal van de serie PCE-TS

Pakketweegschaal van de serie PCE-TS 

- Jumbo beeldscherm met 35 mm hoge cijfers en
  achtergrondverlichting 
- Voeding d.m.v. accu of netstroomcomponent
  (bij de zending ingesloten), zodat u hem op elke
  plek kunt gebruiken
- Automatische uitschakeling na 5 minuten om
  de levensduur van de accu te sparen 
- Het is mogelijk om grenswaarden in te stellen
  (de hoogste en laagste waarde zijn vrij 
  instelbaar)
- Alarmfuncties (waarschuwing bij overbelasting
  en bij geringe lading van de accu)

- Tarrafunctie in heel het bereik 
- Bij de zending behoort een beschermer voor het
  beeldscherm van de pakketweegschaal
- Statief om het beeldscherm van de
  pakketweegschaal op een hoge positie te
  plaatsen (bij de zending inbegrepen) 
- Een ISO-certificaat voor de pakketweegschaal
  kan optioneel worden verstrekt 
- Optioneel verkrijgbaar softwarepakket voor
  datatransmissie

Functies van de pakketweegschaal


RS-232


Kalibratie


TARA

Batterij

IP54

12V-adapter

Display van de Pakketweegschaal van de serie PCE-TS 
Jumbo-beeldscherm van de pakketweegschaal aan een instelbaar statief-hoofd (draaibaar)

Gebruiksvoorbeeld van de pakketweegschaal 

Het beeld hiernaast toont de pakketweegschaal (hier de PCE-TS 60) bij gebruik. Het beeldscherm bevindt zich naast de laptop. De gegevens worden op directe wijze online naar de laptop getransfereerd d.m.v. het meegeleverde softwarepakket (software en interfacekabel + USB adapter). De directe transmissie van de weeggegevens kan bijvoorbeeld interessant zijn bij het berekenen van de verzendkosten of voor de interne boekhouding van de dagelijks of maandelijks verzonden goederen. De geregistreerde weegresultaten kunnen met MS Excel worden verwerkt.

Voorbeeld van gebruik van de Pakketweegschaal van de serie PCE-TS 

Softwareafbeelding

Deze afbeeldingen laten de software interface zien, na installatie. De onderstaande afbeelding is overgenomen van de Engelstalige versie. U ontvangt na bestelling van de pakketweegschaal met software en datakabel een Engelstalige versie. U kunt ook kiezen voor Duitstalige software.

Afbeelding van de software

Technische specificaties

Model pakketweegschaal /Karakteristieken 

Weegbereik
[kg] 

Afleesbaar-
heid [g] 

Minimaal gewicht 
per eenheid [g] 

Netto gewicht ca. [kg] 

Platform
[mm] 

PCE-TS 60

60

10

- - -

16

560 x 460 x 75 

PCE-TS 150

150

20

- - -

16

560 x 460 x 75

Indicator 

200 x 100 x 55 mm 

Reactietijd

2 ... 4 seconden

Maximale last 

125 % (alarm wordt geactiveerd wanneer het bereik wordt overschreden) 

Weegbegrenzingen

boven- en ondergrenswaarden zijn vrij instelbaar binnen een tolerantieband (met alarm in de grenszone) 

Indicator

35 mm LCD-beeldscherm met achtergrondverlichting van 260 x 155 x 70 mm 

Netstroomadapter

voeding via netstroom en accu
(d.m.v. een netstroomadapter van 230 V - 12 V / 50 Hz) 

Bescherming

IP 54 

Pakketweegschaal van de serie PCE-TS in gebruikDe pakketweegschaal is niet alleen bruikbaar voor het verzenden van pakkettenPakketweegchaal PCE-TS in gebruik maar ook als universele weegschaal inzetbaar. Bijna alle pakketweegschalen beschikken over een stuk-telfunctie en een procentfunctie (weergave van de afwijking van het respectieve referentiegewicht). ISO-kalibratie certificaten en ijkpapieren (voor een gekalibreerde pakketweegschaal) zijn natuurlijk ook (optioneel) beschikbaar. Hiernaast ziet u enkele foto’s van praktijkvoorbeelden.
Omvang van de levering
1 x Pakketweegchaal PCE-TS (afhankelijk van het model), 1 x AC adapter 1 x interne (heroplaadbare) batterij, 1 x statief, 1 x beschermhoes voor jumbo-display, 1 x gebruiksaanwijzing
Optionele producten
- Software
De software voor datatransmissie wordt met de RS-232 kabel voor de PC geleverd. De software dient voor directe datatransmissie met datum en uur voor documentatie op de PC. De gegevens kunnen naar andere rekenprogramma´s worden getransfereerd, zoals bijvoorbeeld MS Excel. Indien uw computer of laptop over een USB interface beschikt, zult u de overeenkomstige adapter moeten gebruiken.

Optioneel softwarepakket van de Pakketweegschaal van de serie PCE-TS 

- RS-232-USB adapter
De software van de weegschaal wordt met de RS-232 gegevenskabel geleverd. Indien u de gegevens online naar een laptop, een computer of een ander geheugensysteem wilt sturen, zult u deze USB-adapter (opstart software inclusief) nodig hebben. 

Optionele USB-adapter voor de Pakketweegschaal van de serie PCE-TS 

- Printer
Om de resultaten direct uit te printen (bijvoorbeeld om de weeggegevens in een laboratorium te documenteren). Hij wordt met een RS-232 printerkabel en een 240 V adapter geleverd.

- Papierbreedte: 112 mm
- U kunt ook reserve papier bestellen

Optionele printer voor de Pakketweegschaal van de serie PCE-TS 

- ISO-certificaat voor de pakketweegschaal
Voor bedrijven die de weegschaal aan hun interne controlesysteem willen toevoegen of voor de jaarlijkse herkalibratie. Het ISO-certificaat omvat een laboratoriumkalibratie en een controledocument met de meetwaarden. In het certificaat kunnen ook de naam van uw bedrijf of de contactgegevens van de aanvrager worden vermeld. 

Optioneel ISO-kalibratie certificaat voor de Pakketweegschaal van de serie PCE-TS 

Naar Pakketweegschaal van de serie PCE-TS Van Pakketweegschaal van de serie PCE-TS naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle weegschalen in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Pakketweegschaal van de serie PCE-TS: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: