Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Kleefkrachttester PT-AT-A
automatische kleefkrachttester voor het meten van coatingen op metaal, hout, beton en andere massieve ondergronden / elektronische gecontroleerde hydraulische pomp / oplaadbare batterijen voor meer dan 200 testen / gekalibreerd en gecertificeerd op ± 1%

De automatische kleefkrachttester meer de kleefkracht van coatingen op metaal, hout, beton en andere massieve ondergronden en beschikt over een nieuwe elektronische gecontroleerde hydraulische pomp. De eerste klas hydraulische pomp van de kleefkrachttester kan in elke positie worden gebruikt. Alle kleefkrachttesters zijn met een nauwkeurigheid van ± 1% gekalibreerd en gecertificeerd en maken gebruik van een NIST traceerbare krachtcel. De zelfregulerende Dollykop zorgt voor nauwkeurige metingen op vlakke en oneffen oppervlakten. De oplaadbare batterijen maken meer dan 200 testen mogelijk in opgeladen toestand. Het is mogelijk om het apparaat te gebruiken terwijl de batterijen worden opgeladen met de netstroomadapter. Een belangrijk voordeel is het interne gegevensgeheugen, dan bijvoorbeeld zeer nuttig is bij de productie of bij de controle van productontwikkeling. De meetwaarden van de kleefkracht kunnen d.m.v. de optionele software naar een PC of een laptop worden getransfereerd. De meetwaarden kunnen ook naar MS Excel geëxporteerd worden. Standaard wordt de kleefkrachttester met aluminium koppen (Ø 20 mm) toegestuurd. Optioneel kunt u koppen met een andere diameter bestellen. Mocht u vragen hebben over de afstandsmeter, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze kleefkrachttester en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Kleefkrachtmeter PT-AT-A   Gebruikshandleiding van de kleefkrachtmeter PT-AT-A bekijken / afdrukken   CE Certificaat van de kleefkrachtmeter PT-AT-A   Video van de kleefkrachtmeter PT-AT-A   Software van de kleefkrachtmeter PT-AT-A   Productblad van de kleefkrachtmeter PT-AT-A

Kleefkrachttester PT-AT-A

De belangrijkste voordelen van de kleefkrachttester zijn:

- Water-, stof- en schokbestendig
- Stevige koffer
- Gemakkelijk afleesbaar groot 
  LCD-beeldscherm
- In elke positie te gebruiken
- Zelfregulerende Dollykop

- Eenheden: psi of MPa 
- Elektronisch gecontroleerde 
  hydraulische pomp
- Intern geheugen
- Ideaal voor gebruik buiten

Beeldscherm van de kleefkrachttester PT-AT-A

Beeldscherm
Het digitale beelscherm van de kleefkrachttester geeft behalve de meetgegevens (in Pa of psi), extra informatie over de batterijstatus, de meetmodus waarin u zich bevindt, de geheugenmodus (On / Off) en de treksnelheid.
Oppervlakten
Het meetlichaam beschikt over verschillend opgehangen meetkoppen met een vlakke oppervlakte (van aluminium). De koppen passen zich goed aan op het desbetreffende structuur (coating, rubber, laminaten, plastic coatingen, allerlei soorten compounds). Bij de zending behoren koppen met een diameter van 20 mm. Optioneel kunt u koppen met andere diameters bestellen.
Oppervlakten van de kleefkrachttester PT-AT-A
Gebruikersbeelden
Kleefkrachttester PT-AT-A toepassing 1 Kleefkrachttester PT-AT-A toepassing 2 Kleefkrachttester PT-AT-A toepassing 3
De hechting van componenten - beschermingslagen op vaten kan op zeer eenvoudige wijze worden getest, zoals de kleefkracht van rubbercoatingen op metaal of van plavuizen op beton. Het apparaat wordt vooral gebruikt voor materiaaltesten van meerdere lagen vezelplaten of houtmaterialen of voor het meten van de hechtkracht van plavuizen op beton.

Technische specificaties van de kleefkrachttester

Meetbereik 0 ... 20 MPa (0...3000 psi)
Resolutie 0,01 MPa (1 psi)
Nauwkeurigheid ± 1% (in heel het meetbereik)
Meetoppervlakte bij de zending behoren aluminium testkoppen met een diameter van 20 mm (optioneel kunt u andere koppen met een diameter van 50 mm bestellen)
Geheugen intern voor 200 metingen (behalve de maximale waarde die overeenkomt met de hechtkracht in de kleefkrachttester, wordt ook de diameter van de gebruikte kop, de duur van de meting en de treksnelheid opgeslagen)
Interface RS 232
Software en gegevenskabel ja, extra accessoires
Beeldscherm LCD-beeldscherm
Omgevingsomstandigheden 0...+50 °C / 0...80% RV
Batterijvoeding 2 x AAA batterijen
Afmetingen 40 x 20 x 15 cm
Gewicht 5,5 kg
Norm ASTM D4541, ISO 4624
Software  
Software van de kleefkrachttester PT-AT-A Met de optionele software is het mogelijk om de in het apparaat opgeslagen kleefkrachtwaarden naar een computer of laptop te transfereren voor latere evaluatie. 
- Voor WIN '95, '98, 2000, ME en XP
- Talen: Engels, Spaans, Duits, Frans, 
  Italiaans
- Markeringen, commentaren en lijnen 
  kunnen zeer eenvoudig worden 
  toegevoegd
- De gegevens kunnen naar andere 
  programma's worden getransfereerd
Inhoud van de zending van de kleefkrachttester
1 x kleefkrachttester PT-AT-A, 20 x aluminium meetkoppen (diameter van 20 mm), 1 x schuurstrip, 1 x lijmtube (voor het vastplakken van de aluminium koppen op de oppervlakte van het te testen materiaal), 1 x set schoonmaakdoekjes, 1 x snijder, 2 x batterijen, 1 x transportkoffer, 1 x kalibratiecertificaat (Amerikaanse NIST-standaard), 1 x video over het gebruik en 1 x gebruiksaanwijzing
Extra producten voor de kleefkrachttester 
- Softwarekit met RS 232-gegevenskabel 
(voor het transfereren van de in het apparaat opgeslagen krachtmeetwaarden naar een PC of laptop en bovendien voor grafische weergave en gegevensanalyse op de PC). De gegevens kunnen naar andere programma's worden getransfereerd, zoals bijvoorbeeld MS Excel.
Software-kit voor de kleefkrachttester PT-AT-A
- RS 232 - USB adapter
(van de ingebouwde RS-232 naar de USB. Dit is gewoonlijk noodzakelijke indien u het apparaat op een laptop wilt aansluiten voor datatransmissie)
USB voor de kleefkrachttester PT-AT-A
- ISO kalibratiecertificaat
(voor bedrijven die de kleefkrachttester bij aankoop aan de interne ISO-bedrijfscontrole willen toevoegen of die hem jaarlijks willen laten herkalibreren om zo metingen met een grote nauwkeurigheid te kunnen garanderen)
Certificaat voor de kleefkrachttester PT-AT-A
- Meetkoppen
(aluminium meetkoppen die later ook optioneel in andere grootten gekocht kunnen worden (met verschillende diameters))
Meetkoppen voor de kleefkrachttester PT-AT-A
- Reserve lijmtube
(een tube met tweecomponentenlijm en strippen (geïmpregneerde wattenstaafjes)
Lijmtube voor de kleefkrachttester PT-AT-A
- Speciale kit voor 50 mm 
( ideaal voor kleinere kleefkrachten, bijvoorbeeld voor het testen van plavuizen op beton of plastic op hout of metaal. De apparatuur heeft aluminium meetkoppen met een diameter van 50 mm, een snijder en een houder.)
Speciale kit voor de kleefkrachttester PT-AT-A
- Speciale kit voor plavuizen
(gewoonlijk kunnen met de standaard toegezonden apparatuur ook plavuizen gemeten worden. Indien deze plavuizen extra dik zijn, of indien zich daaronder een andere dikke deklaag bevindt, dan raden wij u deze speciale kit voor plavuizen aan.)
Kit voor plavuizen voor de kleefkrachttester PT-AT-A
Naar kleefkrachttester PT-AT-A Van kleefkrachttester PT-AT-A naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Capitool 26
7521 PL Enschede
Tel. +31 (0)900 120 00 03
Fax +31 (0)53 430 36 46

Deze site in het Duits Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Kleefkrachttester PT-AT-A: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: