Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Waterdichte RVS tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie
Water- en stofdichte RVS tafelweegschaal / bechermingsklasse IP 65 / Poweraccu / Cijferhoogte 25 mm / Kalibeerfunctie/ Tarra-functie en automatische uitschakelfunctie

De RVS tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie is een compacte weegschaal die een goede prijs /kwaliteitsverhouding heeft. De tafelweegschaal is uit RVS vervaardigd, waardoor een stof- en waterdichte bescherming gegarandeerd wordt naar IP 65 normen. Zo kunt u deze robuuste RVS tafelweegschaal ook onder de meest ruwe omgevingscondities inzetten. De weegschaal wordt door een power accu met een bedrijfsduur van ca. 90 werkuren aangedreven. Voor het egaliseren van het meetoppervlak beschikt de weegschaal over een geïntegreerde waterpas. De tafelweegschaal beschikt over een achtergrondverlichte 25 mm grote LCD-display. Middels optionele kalibratiegewichten kan de RVS weegschaal elke keer snel gecontroleerd en gekalibreerd worden. Mocht u vragen hebben over deze waterdichte RVS tafelweegschaal dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze waterdichte RVS tafelweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Waterdichte RVS tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie  Handleiding van de Waterdichte RVS tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie  CE Certificaat van de Waterdichte RVS tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie  Video van de Waterdichte RVS tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie   Software van de Waterdichte RVS tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie   Productblad van de Waterdichte RVS tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie

Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie

- RVS behuizing
- Beschermingsklasse IP 65
- LC-Display - cijferhoogte 25 mm
- Accu gebruik tot 90 u.

- Kalibratiefunctie
- Tarrafunctie / meervoudige tarra
- Platformgrootte 230 x 190 mm
- Robuuste bouw

Technische gegevens

Model

Weegbereik

Resolutie

Meettolerantie

PCE-TSS 6

6kg/ 6.000g

1g

± 3 g

PCE-TSS 15

15kg/15.000g

2g

± 6 g

* IJking optioneel ** Is het gewicht per platform, de display heeft een gewicht van ca. 2 kg

Tarrabereik

Over het gehele bereik / Meervoudige tarra

Opstarttijd

2s

Weegeenheden

kg / g

Display / cijferhoogte

LC Display / 25 mm

Platformgrootte

230 x 190 mm

Kalibratie

Door externe kalibratiegewichten

Inzettemperatuur

0 °C … + 40 °C

Stroomvoorziening

4,5 Ah / 6 V accu (BAT-6V-4,5Ah)
(laden via netsnoer 12V / 500 mA)

Bedrijfsduur

ca. 90 u.

Gezamenlijke afmetingen

230 x 300 x 130 mm

Gewicht

3,5 kg

Inhoud levering
1 x RVS tafelweegschaal, 1 x Accu, 1 x Netsnoer en 1 x Handleiding

Optionele accessoires

ISO-Kalibratie / Certificering
Voor bedrijven, die een waterdichte tafelweegschaal in hun bedrijfsinterne testmiddelen pool willen opnemen. De certificering naar ISO houdt een kalibratie incl. proefschrift met alle meetwaarden in. De naam of naam van de firma en datum kunnen worden vermeld.

Kalibratiecertificaat

Kalibratiegewichten
Deze kalibratiegewichten worden uitsluitend voor bedrijfsinterne herkalibratie en controle van de bedrijfsinterne herkalibratie van de RVS tafelweegschaal gebruikt.

Kalibratiegewichten

Naar Platformweegschalen Van One-Way Datalogger PCE-OWL naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Waterdichte RVS Tafelweegschaal van de PCE-TSS Serie: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: