Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Universele regelaar PCE-RE82
regelaar met universele analoge ingang / twee digitale displays met staafdiagrammen / programmeerbaar besturingsproces / PCE-RE82 met extra analoge ingang, RS-485 interface / optioneel met continue regeluitgang

De universele regelaar PCE-RE82 dient om de temperatuur of andere fysische grootheden zoals druk, vochtigheid of vulniveau te controleren. De analoge ingang van deze universele regelaar kan de gangbare signalen verwerken en is traploos schaalbaar. De universele regelaar kan met de PLC driver worden bediend, die de digitale ingangen activeert. De universele regelaar heeft vier uitgangen die, al naar gelang de toepassing, verschillende taken kunnen verrichten. Naast de regulerende functie kunnen ze ook als signaal of alarmuitgang worden gebruikt. Door twee interne circuits, elk met eigen besturingsparameters, is een 3-punts regeling ook mogelijk. De nominale waarde van de universele regelaar kan door drie bronnen worden gecontroleerd. Behalve een vaste, door de gebruiker vastgestelde nominale waarde, kan deze ook via de extra optionele analoge ingang worden gecontroleerd. Als derde optie kunnen er in het interne geheugen van de universele regelaar vijftien 15-segments programmas worden opgeslagen, die de referentiewaarde controleren. Verder kunnen er ook vier verschillende groepen parameters voor de PID-regeling worden ingesteld, die vervolgens door de gebruiker, of afhankelijk van de nominale waarde voor de regeling worden gebruikt. n de programma-modus, kan aan elk segment een reeks parameters worden toegewezen. Het apparaat heeft aan de voorkant vier knoppen waarmee de universele regelaar kan worden geconfigureerd. De meetwaarden en andere parameters worden op de twee 4 digits en 7-segments displays getoond. Deze worden ondersteund door twee meerkleurige staafgrafieken, die de verschillende grootheden van het controleproces kunnen weergeven.. Op de volgende link vindt u een algemeen overzicht van andere universele regelaars voor verschillende toepassingen. Mocht u vragen hebben over de Universele regelaar PCE-RE82, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze niveauregelaar en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Universele regelaar PCE-RE82   Handleiding van de Universele regelaar PCE-RE82  CE Certificaat van de Universele regelaar PCE-RE82  Video van de Universele regelaar PCE-RE82   Software van de Universele regelaar PCE-RE82  Productblad van de Universele regelaar PCE-RE82 

Universele regelaar PCE-RE82

- 7-Segmentdisplays en staafdiagram
- Zoekt automatisch de optimale parameters
- 3-punts regeling mogelijk 

- Universele analoge ingang
- Geheugen voor 15 programmas
- PCE-RE82 met RS-485 interface en continue
  regeluitgangen beschikbaar

Technische specificaties van de Universele regelaar PCE-RE82

Ingangen

1 x Universele analoge ingang:
weerstandssensoren: 2- of 3-draads PT100 en PT1000 
thermokoppels: type J, T, K, S, R, B, E, N 
spanning: 0 ... 5/10 V 
stroom: 0/4 ... 20 mA 
1x Digitale ingang (PCE-RE82 2x): 
Extra analoge ingang: 
stroom: 0/ 4 ... 20 mA

Control modi

P, PD, PI, PID, Aan/Uit regeling met hysterese

Scherm

2 x 4 digits LED display
2x staafdiagrammen (21 segmenten)

Uitgangen

2/4 relais, sluiter,
2 A, 230 V

2x continu regeluitgangen:
0/4 ... 20 mA

Interface RS-485 

Omgevingstemperatuur

In bedrijf: 
0 ... 50 °C 

Luchtvochtigheid

< 85 % r.v. (niet condenserend)

Afmetingen

96 x 48 x 93 mm

Inbouw afmetingen 

92 x 45 mm

Voedingsspanning
PCE-RE82-1/3
PCE-RE82-2/4


85...253 V AC/DC
20 ... 40 V DC 

Type bescherming

voorkant: IP 65
achterkant: IP 20

Gewicht

< 200g 

Montage

montageclips met klemschroeven, aansluiting door middel van klemmenstrook

Normen

EN 61010-1 CAT III

De universele regelaars worden daar gebruikt, waar procesvariabelen gecontroleerd en geregeld moeten worden. De universele ingang kan voor praktisch alle processignalen en alle soorten sensoren worden gebruikt. Zo kan bijvoorbeeld bij het vervangen van de sensoren, de universele regelaar verder worden gebruikt, en is er geen nieuw apparaat nodig. Dit bespaart tijd en geld in het gebruik, omdat alleen de karakteristieke curve veranderd moet worden. De universele regelaars worden ook gebruikt met mobiele meet-en regelinstallaties, waar voor een bepaalde tijd een controleproces loopt waarvan na enige tijd de omstandigheden kunnen veranderen. Door de verschillende soorten ingangen en uitgangsvoorwaarden, zoals stabiele en onstabiele regeling, kan de universele regelaar in vele toepassingen worden gebruikt.

Inhoud van de levering van de Universele regelaar PCE-RE82

1 x universele regelaar PCE-RE82, bevestigingsmateriaal, handleiding

Beschikbare versies van de Universele regelaar PCE-RE82

PCE-RE82-1

85 ... 253 V AC/DC, 2 relais 

PCE-RE82-2

20 ... 40 V DC, 2 relais 

PCE-RE82-3

85 ... 253 V AC/DC, 2 analoge uitgangen 

PCE-RE82-4

20 ... 40 V DC, 2 analoge uitgangen 

De universele regelaar PCE-RE82 met digitale displays voor staafdiagrammen type PCE-NA5 en PCE-NA6 en de universele regelaar PCE-RE26 ingebouwd in een paneel.

De universele regelaar PCE-RE82 met digitale displays voor staafdiagrammen type PCE-NA5 en PCE-NA6 en de universele regelaar PCE-RE26 ingebouwd in een paneel.

Naar Universele regelaar PCE-RE82 Van Universele regelaar PCE-RE82  naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Universele regelaar PCE-RE82:  dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Universele regelaar PCE-RE82: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: