Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert
Certificering, Prestatie meting, fouten analyse en snelheidsmeting. 
Conform de norm, Toekomstbestendig, snel en eenvoudig!

De WireXpert zet een nieuwe standaard voor een efficiënte, nauwkeurige en standaard-conforme certificering van gestructureerde bekabeling van gebouwen. De WireXpert is, met zijn frequentiebereik van 1 tot 1600 MHz, ontwikkeld om te zorgen dat alle huidige en toekomstige bekabeling aan de normering voldoet. In minder dan negen seconden (voor klasse Ea), doet het toestel automatisch alle vereiste metingen. Als er een fout gevonden wordt, vindt de WireXpert snel de oorzaak van de fout. Of het nu om koper of glasvezelbekabeling gaat, de nieuwe WireXpert is meester in alle klassen en van alle normen zoals ISO 11801, CENELEC EN50173 en TIA 568. De bediening verloopt via een robuuste Touch screen met kleuren, een gedetailleerde user interface en een ingebouwde helpfunctie, die de handleiding bijna overbodig maakt. De WireXpert heeft de hoogste bandbreedte en alle vereiste interfaces. De gebruiker kan gratis updates importeren naar het apparaat en verbeteringen/ nieuwe functies inschakelen. Met de optionele glasvezelmodules kan de WireXpert worden opgewaardeerd naar multimode en single-mode en kunt u optische vezels meten en certificeren. Het nieuwe bedieningsconcept met twee identieke apparaten maakt een acceptatietest zeer eenvoudig. Was het voorheen bijna verplicht om een acceptatietest met twee technici uit te voeren, nu kan dit worden gedaan met slechts één persoon. Metingen kunnen volledig met grafische data worden opgeslagen en kunnen tot zinvolle meetprotocollen/ professionele certificaten verwerkt worden met de meegeleverde software ReportXpert. Mocht u vragen hebben over de WireXpert, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900-120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze WireXpert en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert   Gebruikshandleiding van deTester voor datanetwerken / Data collector WireXpert   CE Certificaat van de tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert   Video van de tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert   Software van de tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert   Productblad van de tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert

Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert

- Kabeltest 1 tot 1600 MHz voor klasse C/D/E/Ea/Fa & Kat 3/5e/6/6A/7a 
- Glasvezeluitbreiding voor 850/1300nm und 1310/1550nm 
- Dataopslag voor meer dan 7000 testresultaten 
- Dual Control System (DCS) met twee identieke handsets 
- Snelste Autotest in minder dan 9 seconden
- Zeer nauwkeurig en beter dan Level IV
- Eenvoudige bediening met behulp van het LCD-aanraakscherm
- Professionele documentatie generator
- Schokbestendige behuizing, case en schokbestendig ontwerp, lange
   levensduur van de batterij

Eigenschappen en voordelen

Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert Vijf doorslaggevende argumenten om te kiezen voor de WireXpert: 
Makkelijke Bediening:
Makkelijk te bedienen via Touch Screen op beide apparaten met ingebouwde Context-Sensitive Help, maakt de handleiding overbodig.
Betrouwbaar en robuust:
Zeer nauwkeurig, beter dan Level IV.
Lopende kosten:
Geen upgrade kosten, het apparaat is vanaf het begin geschikt voor alle frequenties. De zuinige meetadapter houden operationele kosten tot een minimum beperkt.
Hoogste efficiëntie:
Twee identieke eenheden, in plaats van de gebruikelijke hoofd- en remote unit. Dit scheelt de helft van de looproutes, verhoogt uw productiviteit en zorgt voor sneller werk.
Toekomstbestendig:
Meet tot 1600 MHz frequentiebereik en voldoet aan de eisen voor het meten van de kabelnetwerken tot 40 Gbit / s Ethernet

Technische specificaties:

Test Parameter
Ondersteund frequentiebereik: 1 MHz tot 1600 MHz 
Overtreft TIA Level nauwkeurigheid IV

Geheugen
Intern Flash-geheugen: Meer dan 500 MB (2000 metingen) 
USB Flash-geheugen: 1 GB inbegrepen, (. 32GB max) maakt flexibele opslaan mogelijk.
Stroomvoorziening
Uitneembare / oplaadbare Li-Ion batterijen zorgen voor 8 uur continu gebruik 
Voeding: 100-240 V AC.
Meetstandaarden
TIA-568-C.2, Category 5 tot 7A
ISO/IEC 11801, EN50173, Klasse D, E, EA, F, FA.

Ondersteunde metingen 
Kabellengte, de duur en het verschil in vertragingstijd tussen de paren
Controle van bedrading en afscherming
Demping van reflectie en lusweerstand
NEXT, pair-to-pair en PowerSum
Tusselschakeldemping

Aansluitingen
Meetadapter connector
Ethernet-poort, RJ-45, voor een afstandsbediening 
USB verbinding
Koptelefoon aansluiting; 3,5 mm jack

Afmetingen
232 mm x 126 mm x 86,7 mm 

Omvang van de levering 
2 x identieke toestellen met Dual Control System (beide zijn te gebruiken als
     hoofd- en eindterminal)
2 x Li-Ion batterijen 
2 x Cat 6A Permanent Link Adapter 
2 x Cat 6A-kanaal adapters 
1 x hoes 
1 x PC Software (Report Xpert) 
1 x Handleiding 
1 x USB Stick 
1 x kalibratiecertificaat 
2 x Talkset 
Optionele accessoires: 
WX4500 Multimode fiber meetmodule (1 stuk) 
voor het certificatie-examen bij 850 nm en 1300 nm met twee-golflengte lichtbron (850nm en 1300nm VCSEL LED lichtbron) 
WX4500 Singlemode glasvezel meetmodule (1 stuk) 
voor het certificatie-examen in 1310 nm en 1550 nm dubbele golflengte 
lichtbron (1310 nm en 1550 nm laser lichtbron) 
Klasse FA TERA Channel Adapters (1 stuk) 
met interface voor de klasse F / Klasse FA kanaal-test 
Klasse FA Permanent Link Adapter - TERA-interface (1 stuk) 
inclusief voorgemonteerde aansluitkabel (1 stuk) voor F/FA klasse 'permanent-link' testen
Klasse FA kanaal-adapters - GG45/ARJ45 interface (1 stuk) 
voor Klasse B / Klasse FA kanaal-test 
Klasse FA Permanent Link Adapter - GG45/ARJ45 interface (1 stuk) 
inclusief voorgemonteerde aansluitkabel (1 stuk) voor klasse F / FA klasse permanente verbinding testen 
Adapter voor het aansluiten van een ongemonteerde kabel.

Aanvullende informatie over de WireXpert: 

EENVOUDIG IN HET GEBRUIK 
De datacollector WireXpert met zijn intuïtieve grafische gebruikersinterface en het heldere, duidelijke en kleuren LCD scherm, maken uw metingen eenvoudiger dan ooit. Het nieuwe "Dual Control System (DCS ™)" - elk met twee identieke hoofd-en eindapparaten - vereenvoudigt de testaflopen van uw proeven aanzienlijk. Of het nu met twee technici of met slechts één, de tijd tussen de aansluitdozen, en daarmee ook uw kosten, worden geminimaliseerd. 

KLASSE FA (CAT 7A) CERTIFICERING 
WireXpert is het enige netwerk certificeerder in de markt die in staat is om klasse FA bekabeling over het gehele voorgeschreven frequentiebereik met de vereiste nauwkeurigheid te meten. Sterker nog, de "measurement engine" van de WireXpert is vandaag al in staat om de toekomstige bekabelings normen voor het 40G en 100G Ethernet te testen. 

LAGE OPERATIONELE KOSTEN DOOR INNOVATIEVE 'PERMANENT LINK' MEETADAPTER
De WireXpert combineert de precisie van vorige ‘permanent link’ meetadapter met het voordeel van lagere operationele kosten van een op een patchkabel gebaseerde meetoplossing. Het resultaat is een ‘permanent link’ testopstelling die flexibel, kostenefficiënt en zeer nauwkeurig is. 

GLASVEZELKABELCERTIFICERING VOOR MULTIMODE EN SINGLEMODE 
De WireXpert glasvezel meetadapters staan dat een complete glasvezelcertificatie voor multimode en single-mode installaties toe. Twee-golflengte end-to-end metingen worden vor MM en SM glasvezel ondersteund. Als single-ended metingen nodig zijn, kunnen er twee onafhankelijke meetinstrumenten van de WireXpert ingezet worden. Dit alles zal uw productiviteit verhogen en verlaagt de kosten. 
De technologie-branch in de meettechniek 
De WireXpert maakt gebruik van een nieuwe architectuur, die extreem hoge bandbreedtes bij de hoogste meetnauwkeurigheid kan bepalen. Deze unieke meettechniek overtreft de eisen van de TIA Level IV wat betreft de nauwkeurigheid over het gehele frequentiebereik. De nieuwe, digitale snelheidslimiet-, sychronisatie-, dateverwerkingscircuits bieden u uitstekende meetsnelheden. 

ALIEN CROSSTALK METINGEN
Alien Crosstalk-metingen worden bij de WireXpert met twee sets uitgevoerd. Het vereist dus geen speciale meetadapter en u hoeft geen laptop met u mee de bouwplaats op te nemen om de gegevens te analyseren. 

Naar Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert Van tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Brookhuis 
Contact
PCE Brookhuis
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900-120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Tester voor datanetwerken / Data collector WireXpert: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: