Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Temperatuur indicator PCE-N20T
directe aansluiting van Pt100 sensoren / voorkant IP 65 / 5 digits display / 2 alarmuitgangen / configuratie via software

De temperatuur indicator PCE-N20T evalueert het signaal van de algemeen voorkomende temperatuur sensor Pt100. De 2- of 3-kabel weerstands sensor kan op de temperatuur indicator worden aangesloten. Op de 5 ditigs LED display kan de huidige meetwaarde worden afgelezen. Al naar gelang de meetwaarde krijgen de digits van de display van deze temperatuur indicator een van de drie beschikbare kleuren. Zodanig kan de actuele meetwaarde op het eerste gezicht beoordeeld worden. Door de twee Open Collector uitgangen kan er een alarm afgaan, wanneer de grenswaarden worden overschreden. De configuratie van de alarm limieten en de limieten voor de kleur van de display gebeurt via de vrij beschikbare software LPCon. Met deze software kan men de temperatuur indicatie configureren en de bestaande configuratie uitlezen. Eenmaal bestaande configuraties kunnen worden opgeslagen om ze later weer op te roepen, om ze op andere temperatuur indicators over te dragen. De te tonen waarde kan verder ook via de software geschaald worden. Zo kunnen ook specifieke weerstand sensoren geevalueerd worden. De verbinding van de temperatuur indicator met de PC gaat met behulp van de optioneel verkrijgbare programmeer adapter PCE-PD 14. Deze wordt op de USB poort aangesloten. De temperatuur indicator is verkrijgbaar in twee versies met verschillende voedingsspanningen (230 V of 24 V). Op de volgende link vindt u andere temperatuur indicators en andere toepasselijke display apparaten. Mocht u vragen hebben over de Temperatuur indicator dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze Temperatuur indicator en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek. 

Temperatuur indicator PCE-N20T   Handleiding van de Temperatuur indicator PCE-N20T  CE Certificaat van de Temperatuur indicator PCE-N20T  Video van de Temperatuur indicator PCE-N20T   Software van de Temperatuur indicator PCE-N20T  Productblad van de Temperatuur indicator PCE-N20T 

- IP 65 aan de 
  voorkant
- Voor Pt100
  sensoren
- Verbinding via
  klemschroeven

- 3-kleurige
  display
- Configuratie
  via USB poort
- 5 digits LED
  display

Technische specificaties

 

Ingang

-50 ... +400 ºC

Meetstroom

±(0,2 % FS + 1 digit)

Schaal

2 punten

Tijd voor gemiddelde waarde

0,5 ... 20 s

Uitgangen

2 x open collector, 30 V, 20 mA

Scherm

5 digit, 7 segmenten LED, hoogte 14 mm, drie kleuren

Indicatie bereik

-19999 ... 99999

Omgevingstemperatuur

Bedrijf: -10 ... +55 ºC
Opslag: -25 ... +85 ºC

Max. luchtvochtigheid

< 95 % niet condenserend

Afmetingen

96 x 48 x 64 mm

Inbouw afmetingen

92 x 45 mm (volgens DIN)

Voedingsspanning
PCE-N20T-1
PCE-N20T-2


85 ... 253 V AC/DC
20 ... 40 V AC/DC

Energieverbruik

< 6 VA

Type bescherming

Voorkant: IP 65

Gewicht

< 250 g

Montage

Montage clips met klemschroeven
Aansluiting via klemmenstrook

Behuizing

Robuuste plastic behuizing

Behuizing

 

Tekening

Sensorversorgung = Sensor voeding -------->
Versorgungsspannung = voedingsspanning
Programmeerschnitstelle = Programmeer interface
Alarmausgänge = alarmuitgangen.

De temperatuur indicator wordt door een aan de achterkant aangebrachte schroef terminal elektrisch aangesloten. Op de behuizing vindt u een algemeen overzicht van de aansluitingen hetgeen een snelle en veilige inbouw in situ garandeert. De programmeer interface van de temperatuur indicator (PD14) is hier ook ondergebracht. Het is een connector type RJ-11. De programmeer adapter zet de gegevensstroom op een USB-poort om.

Leveringsomvang 
1 x temperatuur indicator PCE-N20T (1 of 2), bevestigingsmateriaal, pakking, handleiding

Beschikbare versies van de temperatuur indicator
PCE-N20T-1
PCE-N20T-2


Voeding 85 ... 253 V AC/DC
Voeding 20 ... 40 V AC/DC

Optionele accessoires

-Programmeer adapter PCE-PD 14
Teneinde de verschillende parameters van de temperatuur indicator PCE-N20T te kunnen instellen, is de programmeer adapter PCE-PD 14 nodig. Door middel van de meegeleverde software kan de temperatuur indicator via de USB poort snel en eenvoudig worden ingesteld.

Naar de Temperatuur Indicator PCE-N20T Van Rubberen hardheidsmeter PCE-DDA 10 (Shore A)  naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Temperatuur Indicator PCE-N20T : dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Temperatuur Indicator PCE-N20T : dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Temperatuur Indicator PCE-N20T: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: