Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Telecontrol Systeem eWON
Compleet telecontrol systeem eWON voor direct ingrijpen bij apparaten en machines op afstand

Bediening op afstand, controle op afstand of M2M, met de eWON en Talk2M heeft u alle passende componenten gevonden. Het telecontrol systeem, bestaande uit eWON en Talk2M geven u gemakkelijk een door VPN beveiligde oplossing voor uw machines en andere apparaten met HMI, PC of SPS aansluiting. Talk2M als serviceportal bespaart u tijd, ergernissen en geld door het geÔntegreerde adressenboek, welke u door een simpele muisklik met uw machine kunt verbinden. Met de inzet van de eWON bereikt u drastische kostenbesparingen, gezien de controles ter plaatse niet meer nodig zijn. U heeft wereldwijd toegang tot live-data van uw machines en kunt met deze met identieke systemen vergelijken zonder direct ter plaatse te zijn. De data kunnen zodoende ook centraal opgeslagen en geanalyseerd worden. De daaruit gewonnen resultaten kunnen voor planmatige en preventieve onderhoudsplannen gebruikt worden. U kunt zo machine-uitval tot een minimum reduceren. Alle genoemde functies en mogelijkheden kunnen zowel via PC, Smartphone als Tablet uitgevoer worden. De eWON ondersteunt de gangbare interfaces RS-232, RS485, MPI en Profibus. Zo kunt u ook signaalomvormers verbinden met het telecontrol systeem. Mocht u vragen hebben over de Telecontrol Systeem eWON, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze draadloze interface en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Telecontrol Systeem eWON    Gebruikershandleiding van de Telecontrol Systeem eWON   CE certificaat van de Telecontrol Systeem eWON   Video van de Telecontrol Systeem eWON   Software van de Telecontrol Systeem eWON   Productblad van de Telecontrol Systeem eWON

Telecontrol Systeem eWON

- Gemakkelijke configuratie door de
  assistenten 
- SeriŽle / MPI- / PROFIBUS- interface
- Reductie van voorrijdkosten 

- Informatie- en alarmmanagement
- Voor PC's, smartphones en tablets
- Snelle en regelmatige controle mogelijk 

Het functieprincipe van het telecontrol systeem eWON

Telecontrol Systeem eWON functieprincipe

Hier ziet u het functieprincipe van de hardware van het Telecontrol Systeem eWON. Het systeem is uw VPN-router voor de afstandsbediening en controle van uw machines. Met dit telecontrol systeem kunt u uw machine op de hele wereld controleren en omschakelen. U kunt door de inzet van technologieŽn, zoals DSL of Mobilfunk (3G) de communicatiekosten reduceren en de verbindingsmogelijkheden uitbreiden. Gelijkertijd laatde eWON router de ideale verbindingsinterface in de machine tussen seriŽle en Ethernet apparaten zien.

Functieprincipe van verbindingsportal

Hier ziet u het functieprincipe van het verbindingsportaal Talk2M van het telecontrol systeem. 

Talk2M is uw serviceportaal voor de bediening en controle op afstand. U kunt overal via internet gebruik maken van dit portaal. Belangrijke veiligheidsaspecten, zoals VPN-versleuteling en gebruikersmanagement, alsmede een overzicht van al u machines in 1 oogopslag is natuurlijk door het Telecontrol systeem gewaarborgd, net zoals de gemakkelijke integratie en installatie van Talk 2 M.

De voordelen van het Telecontrol Systeem eWON

Voordelen van de Telecontrol Systeem eWON

Kostenbesparing door vermijding van reizen
De eWON-Router helpt u om ca. 70 % aan reiskosten te besparen. Machinestilstand wordt hierdoor gereduceerd. 
Preventief onderhoud
Machinestilstand kan actief voorkomen worden, wanneer van tevoren al een eventuele stoorfactor herkent en opgelost kan worden. De eWON-router kan pro actief, met behulp van E-mail, de actuele toestanden bepalen.
Servicetijden optimaliseren
Door het gebruik van interne breedbandverbindingen kunt u in luttele seconden met behulp van het systeem ingrijpen. Gelogde procesdata worden overzichtelijk in een trendcurve weergegeven.
Intelligente communicatie met SPS-en
De CD-serie van het telecontrol systeem eWON zorgt dat u toegang heeft tot variabelen binnen het systeem. U houdt hiermee het overzicht over uw machine, zonder de programmeersoftware te moeten openen. 
Webvisualisatie 
Effectieve, door de eWON-Router ondersteunde HTML-paginaís zorgen voor een visualisatie van de machine, waardoor u overal ter wereld gemakkelijk controle hebt.

Besturing per Smartphone of Tablet-PC
Door de Talk2M geÔntegreerde functie M2Web kunt u gemakkelijk en tegelijkertijd een overzicht van de toestand van uw machine verkrijgen. Vanaf elk apparaat dat internet ondersteunt, kunt u een veilige verbinding maken met uw password 

eWON Ė het cloud-gebaseerde telecontrol systeem

Cloud-baseerde telecontrol systeem

Toegangscontrole
Elke Talk2M rekening behelsd een onbegrensd aantal machines. U kunt zoveel machines en gebruikers toevoegen als uw wilt. Talk2M Pro ondersteunt het beheer van toegangsrechten voor de gebruiker om machines op afstand te besturen. 
Wereldwijd
De looptijd van de der IP- Pakketten word door servers op de hele wereld geminimaliseerd. 
SMS en Email-Server
Voltooi uw SPSen/besturingen met E-Mail en SMS-functie. U kunt waarschuwingen per SMS ontvangen, zonder dat het systeem met een mobiel modem uitgerust is, en E-mails via de SMTP server van Talk2M ontvangen.
Schaalbaarheid
De Talk2M architectuur is op schaalbaarheid uitgerust. Begint u dus klein of groot en bouwt u dan uit, dan past Talk 2 M zich feilloos aan.
Veiligheid en betrouwbaarheid
Veiligheid staat bij Talk2M en het telecontrol Systeem eWON bovenaan:
- VPN Protocollen zijn gebaseerd op OpenSSL en Open VPN 2.0
- Cloud-Hosting correspondeert met SAS 70 TYP II
- 365/24/7: Elk uur controle door technici
- Server-rollout met drie verschillende providers
Veilige en mobiele Webtoegang
U gebruikt M2Web direct van uw IPad, IPhone ofAndroid-apparaat. M2Web biedt zonder installatie van software een browser gebaseerde toegang tot afstandscontrole van uw machines

eWON COSY 141

Functie overzicht van telecontrol systeem eWON COSY 141

WAN
Directe internet-breedband-toegang via elke DSL-router of werkplek-LAN. Volledige scheiding van machine-LAN beveiligd tegen toegang van onbevoegden.
SeriŽle SPS-Gateways
Ondersteuning van SPSen - RS485, MPI/PROFIBUS of Ethernet Ė compatible met leidende
SPS-fabrikanten (Siemens, Rockwell Automation, Schneider Electric,Omron, Mitsubishi, VIPA, Modbus, ...)
Plugīn Route
Sluit een Ethernet-apparaat aan, zonder de Gateway te moeten configureren.
Snel in te installeren
Directe breedband verbinding met de machine-LAN. Simpel en zonder Firewall-problemen te installeren.
Compatible met Talk2M
Cloud-gebaseerde oplossing. Een klik voor verbindingen door een volkomen veilige VPN-tunnel. Tijdelijk onbegrensde kostenloze service. 
Veilig
Volkomen veilige SSL-gebaseerde VPN-tunnel. De VPN-toegang kan met een gemakkelijke externe sleutelschakelaar gestuurd worden.

Gebruik voor het telecontrol systeem eWON COSY 141
- Onderhoud op afstand voor SPS / HMI / IP-camera / ...
- Ideaal voor DSL-toegangen

eWON 2005 CD en eWON 4005 CD

Functie overzicht Telecontrol systeem eWON 2005 CD en eWON 4005 CD

WAN
Directe internet-breedband-toegang via elke DSL-router of werkplek-LAN. Volledige scheiding van machine-LAN beveiligd tegen toegang van onbevoegden.
SeriŽle SPS-Gateways
Ondersteuning van SPSen - RS485, MPI/PROFIBUS of Ethernet Ė compatible met leidende
SPS-fabrikanten (Siemens, Rockwell Automation, Schneider Electric,Omron, Mitsubishi, VIPA, Modbus, ...)
Plugīn Route
Sluit een Ethernet-apparaat aan, zonder de Gateway te moeten configureren.
Snel in te installeren
Directe breedband verbinding met de machine-LAN. Simpel en zonder Firewall-problemen te installeren.
Compatible met Talk2M
Cloud-gebaseerde oplossing. Een klik voor verbindingen door een volkomen veilige VPN-tunnel. Tijdelijk onbegrensde kostenloze service. 
Veilig
Volkomen veilige SSL-gebaseerde VPN-tunnel. De VPN-toegang kan met een gemakkelijke externe sleutelschakelaar gestuurd worden.
2G / 3G / 3G+ / PSTN / ISDN geÔntegreerd
GeÔntegreerd GPRS- / EDGE- / UMTS- of HSUPA modem Ė compatible met mobiele functienetwerken wereldwijd, of een geÔntegreerd PSTN / ISDN-modem voor klassieke ťťn keuze verbindingen.
Variabelen
Door de geÔntegreerde protocollen werkt het systeem zo intelligent als een HMI. Er kunnen tot 350 variabelen gegenereerd worden, die cyclisch uit een SPS gelezen worden. Deze flexibele dataordening zorgt voor de basis van een veelvoud aan toepassingen. 
Scripting
Gebruikt u met de scripttaal BASIC alle voordelen van de veelzijdigheid en eenvoud van de eWON. Verbonden met een standaard- webbrpwser met praktisch elke seriŽle ASCII-meter. 
Web-HMI
Het telecontrol systeem eWON biedt een zeer goedkope HMI, die via alle standaard webbrowsers kan functioneren, het maakt niet uit waar. De HTMLWebvisualisatie ondersteunt alle gangbare browsers.
Dataprotocollering (alleen eWON 4xxx)
Het telecontrol systeem eWON slaat alle gegevens voor statistische analyse io en voor latere evaluatie (datalogging) of voor de nieuwste trends (realtime-logging) als variabele waarde in zijn interne databank (130.000 punten).
Alarmen
De eWON kan voor elk Alarm meerdere acties uitvoeren (SMS, E-Mail, FTP Put, SNMP-Trap).

Toepassingen voor Telecontrol Systeem eWON 2005 CD en eWON 4005 CD
- Afstandscontrole van SPS / HMI / IP-Kamera / ...
- Ideaal voor DSL-ingangen met modem met Modem-redundantie
- Diagnose op afstand
- Besturing op afstand

eWON 500 en eWON 4001

Functie overzicht Telecontrol Systeem eWON 500 en eWON 4001

SeriŽle SPS-Gateways
Ondersteuning van SPSen - RS485, MPI/PROFIBUS of Ethernet Ė compatible met leidende SPS-fabrikanten (Siemens, Rockwell Automation, Schneider Electric,Omron, Mitsubishi, VIPA, Modbus, ...)
Variabelen
Door de geÔntegreerde protocollen werkt het systeem zo intelligent als een HMI. Er kunnen tot 350 variabelen gegenereerd worden, die cyclisch uit een SPS gelezen worden. Deze flexibele dataordening zorgt voor de basis van een veelvoud aan toepassingen.
Scripting
Gebruikt u met de scripttaal BASIC alle voordelen van de veelzijdigheid en eenvoud van de eWON. Verbonden met een standaard- webbrpwser met praktisch elke seriŽle ASCII-meter.
Web-HMI
Het telecontrol systeem eWON biedt een zeer goedkope HMI, die via alle standaard webbrowsers kan functioneren, het maakt niet uit waar. De HTMLWebvisualisatie ondersteunt alle gangbare browsers.
Dataprotocollering (alleen eWON 4xxx)
Het telecontrol systeem eWON slaat alle gegevens voor statistische analyse io en voor latere evaluatie (datalogging) of voor de nieuwste trends (realtime-logging) als variabele waarde in zijn interne databank (130.000 punten).
Alarmen
De eWON kan voor elk Alarm meerdere acties uitvoeren (SMS, E-Mail, FTP Put, SNMP-Trap).

Toepassingen voor hetTelecontrol Systeem eWON 500 en eWON 4001
- Lokale SPS toegang
- Alarm meldingen per E-mail

eWON 2101 CD en eWON 4101 CD

Functieoverzicht Telecontrol Systeem eWON 2101 CD en eWON 4101 CD

SeriŽle SPS-Gateways
Ondersteuning grote SPSen - RS485, MPI/PROFIBUS of Ethernet Ė compatible met leidende SPS-fabrikanten (Siemens, Rockwell Automation, Schneider Electric, Omron, Mitsubishi, VIPA, Modbus, ...).
Variabelen
Door de geÔntegreerde protocollen werkt het systeem zo intelligent als een HMI. Er kunnen tot 350 variabelen gegenereerd worden, die cyclisch uit een SPS gelezen worden. Deze flexibele dataordening zorgt voor de basis van een veelvoud aan toepassingen.
Scripting
Gebruikt u met de scripttaal BASIC alle voordelen van de veelzijdigheid en eenvoud van de eWON. Verbonden met een standaard- webbrpwser met praktisch elke seriŽle ASCII-meter.
Web-HMI
Het telecontrol systeem eWON biedt een zeer goedkope HMI, die via alle standaard webbrowsers kan functioneren, het maakt niet uit waar. De HTMLWebvisualisatie ondersteunt alle gangbare browsers.
Dataprotocollering (alleen eWON 4xxx)
Het telecontrol systeem eWON slaat alle gegevens voor statistische analyse io en voor latere evaluatie (datalogging) of voor de nieuwste trends (realtime-logging) als variabele waarde in zijn interne databank (130.000 punten).
Alarmen
De eWON kan voor elk Alarm meerdere acties uitvoeren (SMS, E-Mail, FTP Put, SNMP-Trap).
2G / 3G / 3G+ / PSTN / ISDN geÔntegreerd
GeÔntegreerd GPRS- / EDGE- / UMTS- of HSUPA modem Ė compatible met mobiele functienetwerken wereldwijd, of een geÔntegreerd PSTN / ISDN-modem voor klassieke ťťn keuze verbindingen.
Plugīn Route
Sluit een Ethernet-apparaat aan, zonder de Gateway te moeten configureren.
Compatible met Talk2M
Cloud-gebaseerde oplossing. Een klik voor verbindingen door een volkomen veilige VPN-tunnel. Tijdelijk onbegrensde kostenloze service. 
Snel in te installeren
Directe breedband verbinding met de machine-LAN. Simpel en zonder Firewall-problemen te installeren.
Compatible met Talk2M
Cloud-gebaseerde oplossing. Een klik voor verbindingen door een volkomen veilige VPN-tunnel. Tijdelijk onbegrensde kostenloze service. 
Veilig
Volkomen veilige SSL-gebaseerde VPN-tunnel. De VPN-toegang kan met een gemakkelijke externe sleutelschakelaar gestuurd worden.

Toepassingen voor het telecontrol systeem eWON 2101 CD en eWON 4101 CD
- Afstandscontrole voor SPS / HMI / IP-Kamera / ...
- Ideaal voor modem toegang
- Afstandsdiagnose
- Afstandsbediening

Artikel-Type Artikel-Nr. RS232/ MPI/  LAN 1x WAN  Modem   Datalogging Alarmen, variabelen
485 Profibus 1x 4x 1x - - Basic, WEB HMI
eWON
Cosy141
WEC51410 ●  - - ●   - - -
WEC51460  - - ●   - - -

Artikel-Type     Artikel-Nr. RS232/  MPI/  LAN WAN Modem 

Data-

logging

Alarmen, Basic, Variabelen, Web HMI
485 Profibus 1x 4x  1x  - -

 

eWON
Cosy14

WEW26201 ●  ●  - -

WEW26203  ●  - ●  ●  ISDN 

WEW26204   -  ●  ●  PSTN

WEW2620B   -  ●  ●  UMTS 

WEW2620A ●   -  ●  HSUPA 

WEW26261  ●  ●  ● 

WEW26263  ●  ●  ●  ISDN  -

WEW26264  -  -  ●  ●  PSTN 

WEW2626B   -  ●  ●  UMTS 

WEW2626A  ●  ●  ●  HSUPA -

Artikel-Type     Artikel-Nr. RS232/  MPI/  LAN WAN Modem 

Data-

logging

Alarmen, Basic, Variabelen, Web HMI
485 Profibus 1x 4x  1x 

 

eWON
Cosy14

WEW26201 ●  ●  -

WEW26203  ●  - ●  ●  ISDN 

WEW26204   -  ●  ●  PSTN

WEW2620B   -  ●  ●  UMTS 

WEW2620A ●   -  ●  HSUPA 

WEW26261  ●  ●  ● 

WEW26263  ●  ●  ●  ISDN 

WEW26264  - ●  ●  PSTN 

WEW2626B  ●  ●  UMTS 

WEW2626A  ●  ●  ●  HSUPA

Artikel-Type     Artikel-Nr. RS232/  MPI/  LAN WAN Modem 

Data-

logging

Alarmen, Basic, Variabelen, Web HMI
485 Profibus 1x 4x  1x  -

 

eWON
Cosy14

WEW26201 ●  - - - -

WEW26203  ●  - - ISDN  -

WEW26204   -  - - PSTN -

WEW2620B   -  - - UMTS  -

WEW2620A ●  ●  - - HSUPA  -

WEW26261  ●  - - -

WEW26263  ●  - - ISDN  -

WEW26264  - - - PSTN  -

WEW2626B  - - UMTS  -

WEW2626A  ●  - - HSUPA -

Artikel-Type     Artikel-Nr. RS232/  MPI/  LAN WAN Modem 

Data-

logging

Alarmen, Basic, Variabelen, Web HMI
485 Profibus 1x 4x  1x 

 

eWON
Cosy14

WEW26201 ●  ●  - -

WEW26203  ●  ●  - ●  ISDN 

WEW26204   -  ●  - ●  PSTN

WEW2620B   -  ●  - ●  UMTS 

WEW2620A ●  - ●  HSUPA 

WEW26261  ●  ●  - ● 

WEW26263  ●  ●  - ●  ISDN 

WEW26264  - ●  - ●  PSTN 

WEW2626B  ●  - ●  UMTS 

WEW2626A  ●  ●  - ●  HSUPA

 ●

Artikel-Type  Artikel-Nr. 
RS232/  MPI/  LAN  WAN  Modem  Data- logging Alarmen, Basic, Variabelen,
Web HMI
485 Profibus 1x  4x 1x - -

eWON
500

WEW05201 - - - -
WEW05261 - - - -

eWON4001

WEW41201 - - -
WEW41261 - - -
Naar Telecontrol Systeem eWON Van de Telecontrol Systeem eWON naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 120 00 03
Fax +31 (0)53 430 36 46

Deze site in het Duits Telecontrol Systeem eWON : dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Telecontrol Systeem eWON : dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Telecontrol Systeem eWON : dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Telecontrol Systeem eWON : dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Telecontrol Systeem eWON : dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Telecontrol Systeem eWON : dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Telecontrol Systeem eWON  : dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Telecontrol Systeem eWON : dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Telecontrol Systeem eWON  : dezelfde pagina in de Turkse taal, Tsjechisch Telecontrol Systeem eWON : dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Telecontrol Systeem eWON  : dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Telecontrol Systeem eWON  : dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Telecontrol Systeem eWON : dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Telecontrol Systeem eWON  : dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: