Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Stroomklem Y-Serie     
Stroomklem voor multimeters en oscilloscopen, tot 500 A AC, TRMS tot 10 kHz,  Stroom- en spanningsuitgang, voor kleine tot middelgrote stromen, zeer nauwkeurig.

De Stroomklem adapter van de Y-serie wordt ingesteld om de wisselstroom tot 500A te meten. De uitgave van de stroom vindt plaats aan de Stroomklem adapter als stroom of spanning AC of DC. De Stroomklem adapter kan zowel aan een oscilloscoop als ook aan een multimeter aangesloten worden. Deze universele Stroomklem adapter heeft geen eigen voeding nodig. Het is voldoende wanneer de Stroomklem adapter door middel van de kabels aan het meetapparaat aangesloten worden. Deze functie heeft als voordeel dat je bij wisselend gebruik niet continu op de accu of batterij hoeft te letten. De gemeten stroom kan in een bereik van 5Hz tot 10kHz veilig gedetecteerd worden. Hier vind je een overzicht van alle Stroomklem adapters. Mocht u vragen hebben over de stroomklem voor de Y-serie dan kunt u de volgende technische  specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze stroomklem en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Stroomklem Y-Serie  Handleiding van de Stroomklem Y-Serie  CE Certificaat van de Stroomklem Y-Serie  Video van de Stroomklem Y-Serie   Software van de Stroomklem Y-Serie   Productblad van de Stroomklem Y-Serie

Stroomklem Y-Serie

- tot 500 A AC meetbaar
- Kabel met haakse stekker
- 30 mm kabeldiameter
- Bereikschakelaar 
- 5 Hz ... 10 kHz meetbaar

- AC / DC Stroom- of
  spanningsuitgang
- Autonome Stroomklem adapter
- Adapter voor multimeter en oscilloscoop


Technische specificaties voor de Stroomklem Y-serie
Model CA-Y1N CA-Y2N CA-Y3N CA-Y4N CA-Y7N
Meetbereik 4 A ... 500 A 4 A ... 500 A 4 A ... 500 A 4 A ... 500 A 4 A ... 500 A
Nauwkeurigheid 3 % 1 %  3 % 1 %  2 % 
Converter verhouding (E:A) 1000 : 1 1000 : 1 1000 : 1 1 A : 1 mV DC  1 A : 1 mV DC 
AC
Bandbreedte  48 ... 1 kHz 48 ... 1 kHz 48 ... 1 kHz 48 ... 1 kHz 5 ... 10 kHz

Omgevingscondities

Gebruik: -15 °C ... 50 °C.
Opslag: - 40 °C ... 85 °C

Bescherming

IP 20

Afmetingen 

66 x 195 x 34 mm

Gewicht 

420 g


Aanbevolen accessoires 
Stroomklem Y-Serie

Wij raden de Digitale Multimeter PCE-DM12 aan voor de Stroomklem adapter Y-Serie om de stroom en spanning optimaal te kunnen meten. De Stroomklem adapter kan aan deze Digitale Multimeter worden aangesloten en geeft de resultaten van de metingen op het gemakkelijk te bedienen apparaat weer. Houdt u er rekening mee dat deze multimeter de meetresultaten weergeeft in de waarde van het aangesloten apparaat.

Stroomklem Y-Serie

Wij raden de Functiegenerator PCE-SDG10xx Serie aan voor de Stroomklem adapter Y-Serie om de stroom en spanning optimaal te kunnen meten. De Stroomklem adapter kan aan deze Functiegenerator PCE-SDG10xx Serie worden aangesloten en geeft de resultaten van de metingen op het gemakkelijk te bedienen apparaat weer. Houdt u er rekening mee dat deze multimeter de meetresultaten weergeeft in de waarde van het aangesloten apparaat.

Omvang van de levering
1x Stroomklem adapter Y-serie, handleiding

Naar de Stroomklem Y-Serie Van de Stroomklem Y-Serie naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal
Bulgaars Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Stroomklem Y-Serie: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: