Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Stofmeter MicroDust Pro CEL-712
Stofmeter voor het meten van vuile deeltjes in de atmosfeer / met dataopslag / Mini-B-USB interface / Software

De stofmeter MicroDust pro CEL-712 meet de concentratie van stofdeeltjes en fijnstofdeeltjes zoals stof, rook, pollen en andere aerosols die zich in de lucht bevinden. De stofmeter is ontwikkeld om de vervuilingsgraad van de lucht vast te stellen. Een hoge vervuilingsgraad in de atmosfeer wordt vooral veroorzaakt door verbranding, materiaalbewerking, fabricage, stroomopwekking, voertuig emissies van motoren en door de constructie industrie. Met behulp van de stofmeter kan de exacte hoeveelheid van vuildeeltjes in de lucht worden gemeten. Een spreiding van deze deeltjes is onder meer verantwoordelijk voor verminderde zichtbaarheid, verontreiniging, inademing van giftige stoffen en dus verminderde arbeidsproductiviteit. Sinds enige tijd is bekend dat de deeltjes een aanzienlijke bijdrage leveren aan vele medische aandoeningen, zoals Astma, Bronchitis en nog veel meer .. Traditionele methoden van gravimetrische stofmetingen vergen veel tijd en zijn niet altijd geschikt voor de analyse van de ontwikkeling van de concentratie in real time. Deze stofmeter is echter een ideaal draagbaar controle-instrument voor real-time evaluatie van concentraties fijnstofdeeltjes. Nauwkeurige en herhaalbare metingen van stofconcentraties worden verkregen met behulp van de bewezen forward light scattering technieken. Deze stofmeter kan de grafische presentatie en analyse van concentratie trends, via het interne geheugen overdragen naar een PC of laptop. Eenvoudige interfaces en digitale kalibratie van allerlei scenario’s stofmetingen zijn beschikbaar. De mogelijkheid om de gemeten waarden op te slaan en de daaropvolgende overdracht van gegevens en analyses maakt deze stofmeter tot een optimaal instrument voor experts en taxateurs. Het kleurenbeeldscherm van de stofmeter beschikt over een erg hoge resolutie en kan zowel tekst als grafische informatie weergeven. Zichtbaar worden ook de configuratie details, logger informatie en de laadtoestand van de batterij. Mocht u vragen hebben over de MicroDust Pro CEL-72 dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze stofmeter en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Stofmeter MicroDust Pro CEL-712  Handleiding van de Stofmeter MicroDust Pro CEL-712  CE Certificaat van de Stofmeter MicroDust Pro CEL-712  Video van de Stofmeter MicroDust Pro CEL-712   Software van de Stofmeter MicroDust Pro CEL-712   Productblad van de Stofmeter MicroDust Pro CEL-712

 Stofmeter MicroDust Pro CEL-712

- Groot meetbereik: 0,001 mg / m³
  bis 2500 mg / m³ 
- Intern geheugen voor 86.000
  datasets
- afneembare sensor om
  probleemgebieden op te sporen,
  bijv. filtercheck

- Casella Insight PC Software
- Display met real-time grafiek
- Accu-, Batterij- of stroomnet mogelijk 
- Alarmfunctie bij definieerbare
  concentratierenzen

Technische specificaties 

Afmetingen

 

Meetbereik 

0,001 ... 250.000 mg/m³

Resolutie

0,001 mg/m³

Nulstabiliteit 

2 µg/m³

Alarmuitgang 

"Open Drain"-circuit <15V & 500mA DC

Stroomaansluiting  

Batterij / Bedrijfstijd 

3 x AA/ MN 1500 delen / ca. 13 u.

Externe stroomaansluiting 

12 V DC (over een -PC18 voorziening)

Analoge uitgang 

0 - 2,5V DC FSD

Fysieke gegevens  

Weergave

Kleurendisplay met scherpe weergave van alle details

Capaciteit geheugen

86.000 Data punten

Geheugen interval 

1 seconde tot 1 uur

Interface 

Mini-B-USB

Maat (instrument): 

172 x 72 x 33 mm

Maat (Sonde): 

35 x 205 mm

Gewicht

<600 g (incl. Batterijen)

Bedrijfstemperatuur

0 ... 55 °C

Bevestiging 

¼“ Withworth-plug in aansluiting

 Stofmeter MicroDust Pro CEL-712

Software
De Casella Insight Data management Software ondersteunt de geheugenfuncties van de stofmeter. Zij werd speciaal ontworpen met als doel om het proces van configuratie, het oproepen van data en de presentatie hiervan te vergemakkelijken. 


Display

De stofmeter MicroDust pro CEL-712 heeft een kleurenbeeldscherm. U kunt de meetwaarden als real-time grafiek (met zelfgekozen schaal voor tijds-as) en numeriek in hele getallen instellen.
Verder kunnen de meetwaarden ook als “Time Weighted Average" (TWA) en als maximale waarde van de stofconcentratie aangegeven worden. De standaard-instellingen en de opgeslagen meetwaarden kunnen altijd door de ‘reset’-knop verwijderd worden. Een druk op de knop is voldoende.

 Stofmeter MicroDust Pro CEL-712


Display

1 x Stofmeter MicroDust pro CEL-712 
1 x Draagtas,
1 x Software Casella Insight
     Datenmanagement
3 x Batterij, 
1 x Handleiding

 Stofmeter MicroDust Pro CEL-712

Naar de Stofmeter MicroDust Pro CEL-712 Van Stofmeter MicroDust Pro CEL-712
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Tsjechische taal
Bulgaars Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Stofmeter MicroDust Pro CEL-712: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: