Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie 
( Klasse III)

Geijkte roestvrijstalen weegbalk tot 6 t / resolutie van 0,1 kg / flexibel inzetbaar / hoge functionaliteit / IP 68-65 beschermd / optioneel met bestuursinterface 

De roestvrijstalen weegbalken zijn geheel van hoogwaardig roestvrij staal en worden geleverd in geijkte vorm. Voor specifieke industriŽle toepassingen kunnen we de roestvrijstalen weegbalken aanpassen aan de eisen van de klant. Deze eisen hoeven niet alleen betrekking te hebben op de afmetingen van de roestvrijstalen weegbalken, maar kunnen ook betrekking hebben op andere speciale functies of eisen van de klant. De afmetingen van de roestvrijstalen weegbalken zijn eigenlijk ontworpen voor verschillende EU maatbereiken. Deze verschillende maten zijn genomen voor verschillende toepassingen omdat de twee roestvrijstalen weegbalken op een afstand van tot en met 3 meter afgesteld kunnen worden en dus op die manier ideaal geschikt zijn voor het wegen van machines en andere niet-normgebonden objecten. De IP68 beschermde cellen alsmede het IP65 beschermde roestvrijstalen beeldscherm zijn ook geschikt voor de ruwe industriŽle. Door de hoge beschermingsklasse beschikken de standaard roestvrijstalen weegbalken niet over interfaces. Afhankelijk van de eisen kunnen we bijvoorbeeld wel een bi-directionele RS-232, USB, LAN, analoge interface 4-20mA of 0-10V, of een schakeluitgang met maximaal drie schakelcontracten van roestvrij staal inbouwen. Deze helpen om de productieprocessen en de controle te bewaken. Mocht u vragen hebben over de RVS weegbalken PCE-SD B SST dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze datalogger en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie  Handleiding van de Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie   Productblad van de Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie

Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD B STT serie

- Geijkt volgens M III 
- Verschillende wegingen optellen 
- Procent % vergelijkingsweging 
- Filters (reactietijd) kunnen
  worden ingesteld
- Wegen van dieren mogelijk
- Stuks tellen
- Een tarra waarde opslaan

- Receptweging
- Tolerantie van het gewicht bepalen:
  min / ok / max 
- Verstelbare automatische uitschakeling 
- Bruto / netto-toets op het display 
- Menu vrij instelbaar 
- Statistieken functie 
- Optioneel: RS-232, USB, LAN, 4-20, etc.

Technische specificaties

Model

Weegbereik

Resolutie

IJkwaarde

Minimale belasting*

Afmetingen

Gewicht

PCE-SD 300B SST

300 kg

0,1 kg

0,1 kg

2 kg

Mod. 1

40 kg

PCE-SD 600B SST

600 kg

0,2 kg

0,2 kg

4 kg

Mod. 1

40 kg

PCE-SD 1500B SST

1.500 kg

0,5 kg

0,5 kg

10 kg

Mod. 1

40 kg

PCE-SD 3000B SST

3.000 kg

1 kg

1 kg

20 kg

Mod. 1

55 kg

PCE-SD 6000B SST

6.000 kg

2 kg

2 kg

40 kg

Mod. 2

70 kg

* De minimale belasting is de belasting waarbij de kalibratie autoriteit de nauwkeurigheid moet verifiŽren. De roestvrijstalen weegbalken geven ook kleinere gewichten aan maar deze mogen niet gebruikt worden in de wettelijke metrologie.

IJking

Volgens klasse M III (wordt geijkt geleverd)

Tarra

Meervoudige tarra over het gehele weegbereik

Uitvoertijd

<3 s

Display

LED met 20 mm cijferhoogte

Weegeenheden

kg / st. / lb

Interface

Optioneel bi-directionele RS-232, USB, LAN Interface beschrijving
zoals analoge uitgang 4-20 mA, 0-10 V, OC

Bedrijfstemperatuur

-10 ... +40 įC

Bescherming

Cellen IP68 / IP65

Stroomvoorziening

~230V, 50Hz, 8VA

Afmetingen

 

Als andere afmetingen, kabel lengtes, of schroefgaten nodig zijn, kunnen wij deze ook realiseren bij onze geijkte weegbalken. Praat er over met ons.

Omvang van de levering
1x Roestvrijstalen weegbalken, 1x beeldscherm (aan 3,0m kabel), 1x handleiding

Optionele accessoires

Statief
Het IP65 beeldscherm is met een universele houder voorzien, wat het mogelijk maakt het beeldscherm stevig aan de wand, op een tafel, of op het optioneel verkrijgbare ca. 80cm hoge roestvrijstalen statief te monteren.
ArtNr PCE-M-STATIV

Statief

Interfaces
Aangezien de meeste PCís niet meer over een RS-232 interface beschikken, bieden wij de mogelijkheid de roestvrijstalen weegbalken ook met een USB of LAN interface uit te rusten.
RS-232 interface ArtNr. AF-RS232-PCE
RS-485 interface ArtNr. AF-RS485-PCE 
USB interface ArtNr. AF-USB-S
LAN interface ArtNr. AF-LAN-S

RS485USBLAN

Software Procell
De Duitstalige software kan een toetsenbord simuleren en de gegevens van de roestvrijstalen weegbalken bijvoorbeeld direct overzetten in Excel met tijd en datum. Er bestaat ook de mogelijkheid de data op de achtergrond als TXT-bestand op te slaan. (Kabel is niet meegeleverd).
ArtNr. PCE-SOFT-Procell

Software Procell

USB-stick
Als er geen PC of printer aan de roestvrijstalen Ė weegbalken verbonden zijn, kan de data met tijd en datum als TXT-bestand op een USB-stick opgeslagen worden. De aansluiting gebeurt over een RS-232 interface en de adapter vereist een externe voeding (adapter is meegeleverd).
ArtNr PCE-USM

USB-stick

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht in mA of V om, zodat bijvoorbeeld de PLC besturing dienovereenkomstig kan reageren. Voorbeeld met 4-20mA: wanneer de roestvrijstalen weegbalken 0 kilo aangeven, geeft de analoge interface 4 mA en bij de maximale belasting van de weegschaal, 20mA. De 20mA / 10 V grens kan ook individueel worden ingesteld.
ArtNr AF-PCE 4-20 
ArtNr AF-PCE 0-10

4..20mA

0-10V

Potentiaalvrije contacten
Deze uitgang is ook bekend als OC of geÔsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij vooraf ingestelde gewichtsgrenzen, bijvoorbeeld MIN / OK / MAX, de roestvrijstalen weegbalken tot drie contacten kan schakelen. De schakeling kan worden ingesteld als impuls of continu signaal.
ArtNr AF-TSD

Potentiaalvrije contacten

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de roestvrijstalen weegbalken (bijvoorbeeld voor het documenteren van de weegresultaten). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter. De breedte van het papier is 112mm (1 rol is inclusief).
ArtNr PCE-BP 1

Printer

Signaallamp
Met deze signaallamp kunnen de grenzen gevisualiseerd worden en sluit onvoorzichtigheid van het personeel uit. Als het gewicht lager is dan de ondergrens wordt er een geel licht zichtbaar, als de waarde tussen de onderste en bovenste grens ligt, wordt het licht groen. Komt het gewicht boven de bovengrens dan wordt het licht rood.
ArtNr PCE-CSD

Signaallamp

RS-232-kabel
De seriŽle RS-232-kabel is ongeveer 1 meter lang en heeft de juiste pinout 2-3 / 3-2 / 5-5 die voor de bi-directionele communicatie van de roestvrijstalen weegbalken met de PC noodzakelijk is.
ArtNr PCE-BDM-RS232

RS232 kabel

USB adapter
Het gaat hier om een adapter van RS-232 interface Sub-D op USB. Hiervoor wordt nog een seriŽle kabel vereist wanneer de polariteit correct aangesloten is.
ArtNr RS232-USB

USB-adapter

Naar Grondweegschalen Van One-Way Datalogger PCE-OWL naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Roestvrijstalen Weegbalken PCE-SD...B SST Serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Roestvrijstalen Weegbalken PCE-SD...B SST Serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Roestvrijstalen Weegbalken PCE-SD...B SST Serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Roestvrijstalen weegbalken PCE-SD ... B SST-serie†: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: