Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie  
( Klasse III) 
Geijkte roestvrijstalen vloerweegschaal tot 6t / resolutie vanaf 0,1kg / optellen / tarragewicht kan worden opgeslagen / stuks tellen / grenswaarde weging / optioneel: analoge uitgang 4-20 mA, 0 – 10 V, OC relais contact, RS-232, USB, LAN

De roestvrijstalen vloerweegschaal is compleet uit hoogwaardig, zuurbestendig, roestvrij staal gemaakt. In de roestvrijstalen bodemweegschaal hebben de weegcellen een beschermingsklasse van IP68. Het weegoppervlak van de roestvrijstalen vloerweegschaal is glad en heeft geen naden of putjes zodat het reinigen van de roestvrijstalen vloerweegschaal snel en betrouwbaar uitgevoerd kan worden. De grootte van het plateau van de roestvrijstalen vloerweegschaal is in verschillende afmetingen en afhankelijk van het bereik beschikbaar. De functies van de roestvrijstalen vloerweegschaal zijn optellen, stuks tellen, statistiek functie, wegen van dieren, procent weegfunctie, recept weegfunctie, meervoudige tarra, opslaan van tarra, bruto – netto weging en instelbare grensgewichten MIN / MAX/ OK. Daarnaast is de roestvrijstalen vloerweegschaal voorzien van interfaces die controle taken kunnen uitvoeren en waardoor besturingsfuncties kunnen worden overgenomen. Wij bieden bi-directionele RS-232, USB, LAN, analoge interface 4-20 mA, 0-10 V, en 3 passieve potentiaalvrije contacten of OC, aan. In de industrie kunnen speciale maten of eisen aan de roestvrijstalen vloerweegschaal gesteld worden. Voor zulke toepassingen bieden wij ook op maat oplossingen zoals volledige controle met SMS-melding. Mocht u vragen hebben over de roestvrijstalen vloerweegschaal dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze vloerweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie   Handleiding van de Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie   CE Certificaat van de Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie   Video van de Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie    Software van de Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie    Productblad van de Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie

Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie

- Geijkt volgens M III 
- Volledig gemaakt uit hoogwaardig roestvrij staal 
- Beschermingsklasse IP68 – IP65 
- Tolerantie bepalen van het gewicht met 
  MIN / OK / MAX
- Gemiddeld gewicht bepalen
- Verschillende wegingen optellen
- Procent % vergelijkingsweging
- Filter (reactietijd) kan worden ingesteld

- Wegen van dieren mogelijk
- Stuks tellen
- Een tarra waarde opslaan
- Receptweging 
- Verstelbare automatische uitschakeling
- Bruto / netto-toets op het display 
- Menu vrij instelbaar 
- Optioneel: RS-232, USB, LAN. 4-20mA,
  0 – 10 V, OC

Technische specificaties

Model

Weegbereik

Resolutie

Min.belast*

Afmetingen

Gewicht

PCE-SD 300E SST

300 kg

0,1 kg

2 kg

1250 x 1250 x 85 mm

140 kg

PCE-SD 600E SST

600 kg

0,2 kg

4 kg

1250 x 1250 x 85 mm

140 kg

PCE-SD 1500E SST

1.500 kg

0,5 kg

10 kg

1250 x 1250 x 85 mm

140 kg

PCE-SD 3000E SST

3.000 kg

1 kg

20 kg

1500 x 1500 x 112 mm

210 kg

PCE-SD 6000E SST

6.000 kg

2 kg

40 kg

1500 x 1500 x 112 mm

300 kg

* De minimale belasting is de belasting waarbij de kalibratie autoriteit de nauwkeurigheid moet verifiëren. De roestvrijstalen vloerweegschaal geeft ook kleinere gewichten aan maar deze mogen niet gebruikt worden in de wettelijke metrologie.

IJking

Volgens klasse M III (wordt geijkt geleverd)

Tarra

Meervoudige tarra over het gehele weegbereik

Uitvoertijd

<4 s

Display

LED met 20 mm cijferhoogte (3 m kabel)

Weegeenheden

kg / st. / lb

Interface

Optioneel bi-directionele RS-232, USB, LAN en analoge uitgang 4-20 mA, 0-10 V, OC
Ramp Zie optionele accessoires

Bedrijfstemperatuur

-10 ... +40 °C

Bescherming

Cellen IP68 / beeldscherm IP65

Stroomvoorziening

~230V, 50Hz, 8VA (Schuko)

Omvang van de levering
1x roestvrijstalen vloerweegschaal (gekalibreerd), 1x scherm met wand/tafel beugel / 1x handleiding

Optionele accessoires

Statief
Het IP65 beeldscherm is met een universele houder voorzien, wat het mogelijk maakt het beeldscherm stevig aan de wand, op een tafel, of op het optioneel verkrijgbare ca. 80cm hoge roestvrijstalen statief te monteren.
ArtNr PCE-M-STATIV

Statief

Oprit
Een oprit voor de RVS-vloerweegschaal van roestvrij staal. Afhankelijk van de grond zijn diverse afmetingen beschikbaar. 1250 x 1000 mm of 1500 x 1000 mm
Art. Nr. PCE-SD-E-SST-Ramp-1250 voor 1250 mm
Art. Nr. PCE-SD-E-SST Ramp-1500 voor 1500 mm

Interfaces
Aangezien de meeste PC’s niet meer over een RS-232 interface beschikken, bieden wij de mogelijkheid de gekalibreerde weegbalken ook met een USB of LAN interface uit te rusten.
RS-485 interface ArtNr. AF-RS485-PCE 
USB interface ArtNr. AF-USB-S
LAN interface ArtNr. AF-LAN-S

RS485RS-232USBLAN

Software Procell
De Duitstalige software kan een toetsenbord simuleren en de gegevens van de gekalibreerde weegbalken bijvoorbeeld direct overzetten in Excel met tijd en datum. Er bestaat ook de mogelijkheid de data op de achtergrond als TXT-bestand op te slaan. (Kabel is niet meegeleverd).
ArtNr. PCE-SOFT-Procell

Software Procell

USB-adapter
Als er geen PC of printer aan de gekalibreerde – weegbalken verbonden zijn, kan de data met tijd en datum als TXT-bestand op een USB-stick opgeslagen worden. De aansluiting gebeurt over een RS-232 interface en de adapter vereist een externe voeding (adapter is meegeleverd).
ArtNr PCE-USM

USB-stick

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht in mA of V om, zodat bijvoorbeeld de PLC besturing dienovereenkomstig kan reageren. Voorbeeld met 4-20mA: wanneer de gekalibreerde weegbalken 0 kilo aangeven, geeft de analoge interface 4 mA en bij de maximale belasting van de weegschaal, 20mA. De 20mA / 10 V grens kan ook individueel worden ingesteld.
ArtNr AF-PCE 4-20 
ArtNr AF-PCE 0-10

4..20mA0-10V

Potentiaalvrije contacten
Deze uitgang is ook bekend als OC of geïsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij vooraf ingestelde gewichtsgrenzen, bijvoorbeeld MIN / OK / MAX, de gekalibreerde weegbalken tot drie contacten kan schakelen. De schakeling kan worden ingesteld als impuls of continu signaal.
ArtNr AF-TSD

Potentiaalvrije contacten

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de gekalibreerde weegbalken (bijvoorbeeld voor het documenteren van de weegresultaten). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter. De breedte van het papier is 112mm (1 rol is inclusief).
ArtNr PCE-BP 1

Printer

Signaallamp
Met deze signaallamp kunnen de grenzen gevisualiseerd worden en sluit onvoorzichtigheid van het personeel uit. Als het gewicht lager is dan de ondergrens wordt er een geel licht zichtbaar, als de waarde tussen de onderste en bovenste grens ligt, wordt het licht groen. Komt het gewicht boven de bovengrens dan wordt het licht rood.
ArtNr PCE-CSD

Signaallamp

RS-232-kabel
De seriële RS-232-kabel is ongeveer 1 meter lang en heeft de juiste pinout 2-3 / 3-2 / 5-5 die voor de bi-directionele communicatie van de gekalibreerde weegbalken met de PC noodzakelijk is.
ArtNr PCE-BDM-RS232

RS232 kabel

USB adapter
Het gaat hier om een adapter van RS-232 interface Sub-D op USB. Hiervoor wordt nog een seriële kabel vereist wanneer de polariteit correct aangesloten is.
ArtNr RS232-USB

USB-adapter

Van Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie naar de online shop Van Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie : dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie : dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie : dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie : dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie : dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie : dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie : dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie : dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie : dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Roestvrijstalen vloerweegschaal PCE-SD...E SST Serie: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: