Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie 
Geijkte roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal / inclusief transportwielen / IP68 - IP65 / stuks tellen / optellen / analoge uitgangen 4 ... 20 mA - 0 ... 10 V optioneel 

De roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal is een verifieerbare weegschaal die in geijkte vorm geleverd wordt. De afmetingen van de roestvrijstalen U-vorm Palletweegschaal zijn afgestemd op een scala van de EU pallets. De U-vorm van de roestvrijstalen Palletweegschaal maakt het mogelijk om eenvoudig en snel te laden en te lossen als de vrachtwagen tussen de beide balken rijdt en het pallet op deze afzet. De vier cellen van de roestvrijstalen U-vorm Palletweegschaal zijn IP68 beschermd en zijn verborgen in de hoeken van het frame. Het weegframe is uit massief corrosie en zuurbestendig roestvrij staal gemaakt. Het beeldscherm van de roestvrijstalen U-vorm Palletweegschaal is IP65 berschermd en kan op de tafel of aan de wand gemonteerd worden. De mogelijkheid bestaat de roestvrijstalen U-vorm Palletweegschaal met optionele interfaces zoals RS-232, USB, LAN, 4-20mA etc., uit te rusten, maar dat heeft echter wel een groot invloed op de beschermingsklasse. Voor gemakkelijk transport van de roestvrijstalen U-vorm Palletweegschaal zijn aan de balken transportwielen gemonteerd. Functies van de roestvrijstalen U-vorm Palletweegschaal zijn auto-tarra, stuks tellen, tarra opslaan, bruto / netto wegingen, procentwegingen, grenswaarde wegingen en meer. Mocht u vragen hebben over de U-vorm palletweegschaal dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze palletweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie  Handleiding van de Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie   CE Certificaat van de Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie   Video van de Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie    Software van de Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie    Productblad van de Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie

Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie

- IJkbaar (Geijkt geleverd)
- Compleet uit RVS IP68 - IP65
- Stuks tellen
- Optelfunctie
- Max. / Min. weergave
- Procentweging
- Receptweging

- Statistiekfunctie
- Wegen van dieren mogelijk
- Brutto / netto weergave
- Tarra opslaan
- Grenswaardenweging MIN / MAX / OK
- 3 potentiaalvrije contacten optioneel
- analoge uitgang optioneel

Technische specificaties

Model

Meetbereik

Afleesbaarheid

IJkwaarde

Minimale belasting*

PCE-SD 1500U SST

1.500 kg

0,5 kg

0,5 kg

10 kg

PCE-SD 3000U SST

3.000 kg

1 kg

1 kg

20 kg

* De minimale belasting is de belasting waarbij de kalibratie autoriteit de nauwkeurigheid moet verifiŽren. De Palletweegschaal geeft ook kleinere gewichten aan maar deze mogen niet gebruikt worden in de wettelijke metrologie.

IJkklasse

Volgens klasse M III (wordt geijkt geleverd)

Stuks tellen

Door referentie stuks tellen

Tarra

Meervoudige tarra over het gehele weegbereik

Interface

Optioneel bidirectionele RS-232, USB, LAN Interface beschrijving (let op de IP-beschermingsklasse)

Beeldscherm

LED met 20 mm cijferhoogte

Stroomvoorziening

~230V, 50Hz, 8VA

Bescherming

Cellen IP68 / beeldscherm IP65

Bedrijfstemperatuur

- 10 įC ... + 40 įC

Gewicht

ca. 70 kg

Afmetingen

Omvang van de levering
1x Roesvrijstalen U-vorm Palletweegschaal incl. ijking en handleiding

Optionele accessoires

Interfaces
Aangezien de meeste PCís niet meer over een RS-232 interface beschikken, bieden wij de mogelijkheid de gekalibreerde weegbalken ook met een USB of LAN interface uit te rusten.
RS-485 interface ArtNr. AF-RS485-PCE 
USB interface ArtNr. AF-USB-S
LAN interface ArtNr. AF-LAN-S

RS485USBLAN

Software Procell
De Duitstalige software kan een toetsenbord simuleren en de gegevens van de gekalibreerde weegbalken bijvoorbeeld direct overzetten in Excel met tijd en datum. Er bestaat ook de mogelijkheid de data op de achtergrond als TXT-bestand op te slaan. (Kabel is niet meegeleverd).
ArtNr. PCE-SOFT-Procell

Software Procell

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht in mA of V om, zodat bijvoorbeeld de PLC besturing dienovereenkomstig kan reageren. Voorbeeld met 4-20mA: wanneer de gekalibreerde weegbalken 0 kilo aangeven, geeft de analoge interface 4 mA en bij de maximale belasting van de weegschaal, 20mA. De 20mA / 10 V grens kan ook individueel worden ingesteld.
ArtNr AF-PCE 4-20 
ArtNr AF-PCE 0-10

4..20mA

0-10V

Potentiaalvrije contacten
Deze uitgang is ook bekend als OC of geÔsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij vooraf ingestelde gewichtsgrenzen, bijvoorbeeld MIN / OK / MAX, de gekalibreerde weegbalken tot drie contacten kan schakelen. De schakeling kan worden ingesteld als impuls of continu signaal.
ArtNr AF-TSD

Potentiaalvrije contacten

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de gekalibreerde weegbalken (bijvoorbeeld voor het documenteren van de weegresultaten). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter. De breedte van het papier is 112mm (1 rol is inclusief).
ArtNr PCE-BP 1

Printer

Signaallamp
Met deze signaallamp kunnen de grenzen gevisualiseerd worden en sluit onvoorzichtigheid van het personeel uit. Als het gewicht lager is dan de ondergrens wordt er een geel licht zichtbaar, als de waarde tussen de onderste en bovenste grens ligt, wordt het licht groen. Komt het gewicht boven de bovengrens dan wordt het licht rood.
ArtNr PCE-CSD

Signaallamp

RS-232-kabel
De seriŽle RS-232-kabel is ongeveer 1 meter lang en heeft de juiste pinout 2-3 / 3-2 / 5-5 die voor de bi-directionele communicatie van de gekalibreerde weegbalken met de PC noodzakelijk is.
ArtNr PCE-BDM-RS232

RS232 kabel

USB adapter
Het gaat hier om een adapter van RS-232 interface Sub-D op USB. Hiervoor wordt nog een seriŽle kabel vereist wanneer de polariteit correct aangesloten is.
ArtNr RS232-USB

USB-adapter

Naar Grondweegschalen Van RVS U-vorm palletweegschaal PCE-SD U serie naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Roestvrijstalen U-vorm Palletweegschaal PCE-SD U...SST Serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Roestvrijstalen U-vorm Palletweegschaal PCE-SD U...SST Serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Roestvrijstalen U-vorm Palletweegschaal PCE-SD U...SST Serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Roestvrijstalen U-vorm palletweegschaal PCE-SD ... U SST-serie†: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: