Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST
Geijkte roestvrij staal – inbouw weegschaal tot 6 t / resolutie vanaf 0,5 kg / IP68 - IP65 / stuks tellen / optellen / RS-232 interface / verwijderbaar weegplateau

De roestvrijstalen – inbouw weegschaal wordt in de grond gemonteerd om een vlak oppervlak te verkrijgen. Daardoor kan de roestvrijstalen – inbouw weegschaal probleemloos met alle mogelijke middelen beladen worden. De roestvrijstalen – inbouw weegschaal heeft een met schroeven vastgezet weegoppervlak die verwijderd kan worden voor bijvoorbeeld installatiewerkzaamheden of schoonmaakwerk. Optioneel bestaat de mogelijkheid de roestvrijstalen – inbouw weegschaal met een demper te voorzien, die het tillen van het weegpleteau vergemakkelijkt. Cellen in de roestvrijstalen – inbouw weegschaal zijn IP68 beschermd en het beeldscherm is IP65 beschermd. Als gevolg van de hoge beschermingsklasse heeft de roestvrijstalen – inbouw weegschaal geen interfaces. Deze interfaces zoals RS-232, RS-485, LAN, USB, 4-20mA, 0-10 V of potentiaalvrije contacten kunnen bij ons in de fabriek ingebouwd worden. Montage achteraf is echter niet mogelijk. Dit maakt het bewaken of regelen van productieprocessen met de inbouw weegschaal mogelijk. Mocht u vragen hebben over de Roestvrijstalen - inbouw weegschaal dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze roestvrijstalen - inbouw weegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST  Handleiding van de Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST  CE Certificaat van de Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST  Video van de Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST   Software van de Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST   Productblad van de Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST

Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST

- Stuks tellen
- Procent % vergelijkingsweging
- Filter (reactietijd) kan worden ingesteld
- Wegen van dieren mogelijk
- Een tarra waarde opslaan
- Tolerantie bepalen van het
  gewicht met MIN / OK / MAX
- Verschillende wegingen optellen

- Receptweging
- Statistiekfunctie
- Instelbare automatische uitschakeling
- Verstelbare automatische uitschakeling
- Bruto / netto-toets op het display 
- Menu vrij instelbaar 
- Onderhoudsvrije componenten
- Optioneel: RS-232, USB, LAN. 4-20mA, 0 – 10 V, OC

Technische specificaties

Model

Weegbereik

Resolutie

Minimale belasting*

Afmetingen

Gewicht

PCE-SD 1500F SST

1.500 kg

0,5 kg

10 kg

1500 x 1500 mm

210 kg

PCE-SD 3000F SST

3.000 kg

1 kg

20 kg

1500 x 1500 mm

210 kg

PCE-SD 6000F SST

6.000 kg

 2 kg

40 kg

1500 x 1500 mm

210 kg

* De minimale belasting is de belasting waarbij de kalibratie autoriteit de nauwkeurigheid moet verifiëren. De roestvrijstalen – inbouw weegschaal geeft ook kleinere gewichten aan maar deze mogen niet gebruikt worden in de wettelijke metrologie.

IJking

Volgens klasse M III (wordt geijkt geleverd)

Tarra

Meervoudige tarra over het gehele weegbereik

Uitvoertijd

<4 s

Display

LED met 20 mm cijferhoogte

Kabel lengte

Stekkergebonden 5 m

Weegeenheden

kg / st. / lb

Interface

Optioneel bi-directionele RS-232, USB, LAN Interface beschrijving zoals analoge uitgang 4-20 mA, 0-10 V, OC

Weegplateau

Roestvrij staal glad (afneembaar)

Bedrijfstemperatuur

-10 °C ... +40 °C

Stroomvoorziening

~230V, 50Hz, 8VA (Schuko)

Bescherming

Cellen IP 68 / beeldscherm IP65

Voor het inbouwen van de roestvrijstalen – inbouw weegschaal heeft u de volgende afmetingen van het fundament als zowel van de helling nodig. Volgt u de beelden van links naar rechts van boven naar onder.

Dwarsdoorsnede

Dwarsdoorsnede van de kuil voor de inbouw weegschaal 

Helling voor inbouw

Helling voor de inbouw 

Bovenaanzicht

Bovenaanzicht van de kuil voor de inbouw weegschaal

Dwarsdoorsnede

Dwarsdoorsnede van de verstelbare voetjes van de inbouw weegschaal

Omvang van de levering
1x RVS – inbouw weegschaal, 1x scherm, 4x bodemfixeerplaten, 1x handleiding

Optionele accessoires

 

Statief
Het IP65 beeldscherm is met een universele houder voorzien wat het mogelijk maakt het beeldscherm stevig aan de wand, op een tafel, of op het optioneel verkrijgbare ca. 80cm hoge roestvrijstalen statief te monteren.
ArtNr PCE-M-STATIV

Statief

Montage frame 
De roestvrijstalen – inbouw weegschaal wordt geleverd zonder montage frame. Een montageframe waarborgt de kuil randen en zorgt voor een perfecte werking van de roestvrijstalen – inbouw weegschaal. Zie tekeningen kuil en kuil randen. 
ArtNr PCE-SD-F-SST-Frame-1515

Montage frame

Interfaces
Aangezien de meeste PC’s niet meer over een RS-232 interface beschikken, bieden wij de mogelijkheid de roestvrijstalen – inbouw weegschaal ook met een USB of LAN interface uit te rusten.
RS-232 interface ArtNr. AF-RS232-PCE
RS-485 interface ArtNr. AF-RS485-PCE 
USB interface ArtNr. AF-USB-S
LAN interface ArtNr. AF-LAN-S

RS-232RS-485USBLAN-interface

Software Procell
De Duitstalige software kan een toetsenbord simuleren en de gegevens van de roestvrijstalen – inbouw weegschaal bijvoorbeeld direct overzetten in Excel met tijd en datum. Er bestaat ook de mogelijkheid de data op de achtergrond als TXT-bestand op te slaan. (Kabel is niet meegeleverd).
ArtNr. PCE-SOFT-Procell

Procell

USB-stick
Als er geen PC of printer aan de gekalibreerde – weegbalken verbonden zijn, kan de data met tijd en datum als TXT-bestand op een USB-stick opgeslagen worden. De aansluiting gebeurt over een RS-232 interface en de adapter vereist een externe voeding (adapter is meegeleverd).
ArtNr PCE-USM

USB-stick

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht in mA of V om, zodat bijvoorbeeld de PLC besturing dienovereenkomstig kan reageren. Voorbeeld met 4-20mA: wanneer de gekalibreerde weegbalken 0 kilo aangeven, geeft de analoge interface 4 mA en bij de maximale belasting van de weegschaal, 20mA. De 20mA / 10 V grens kan ook individueel worden ingesteld.
ArtNr AF-PCE 4-20 
ArtNr AF-PCE 0-10

4..20mA

0-10V

Potentiaalvrije contacten
Deze uitgang is ook bekend als OC of geïsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij vooraf ingestelde gewichtsgrenzen, bijvoorbeeld MIN / OK / MAX, de gekalibreerde weegbalken tot drie contacten kan schakelen. De schakeling kan worden ingesteld als impuls of continu signaal.
ArtNr AF-TSD

Potentiaalvrije contacten

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de gekalibreerde weegbalken (bijvoorbeeld voor het documenteren van de weegresultaten). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter. De breedte van het papier is 112mm (1 rol is inclusief).
ArtNr PCE-BP 1

Printer

Signaallamp
Met deze signaallamp kunnen de grenzen gevisualiseerd worden en sluit onvoorzichtigheid van het personeel uit. Als het gewicht lager is dan de ondergrens wordt er een geel licht zichtbaar, als de waarde tussen de onderste en bovenste grens ligt, wordt het licht groen. Komt het gewicht boven de bovengrens dan wordt het licht rood.
ArtNr PCE-CSD

Signaallamp

RS-232-kabel
De seriële RS-232-kabel is ongeveer 1 meter lang en heeft de juiste pinout 2-3 / 3-2 / 5-5 die voor de bi-directionele communicatie van de gekalibreerde weegbalken met de PC noodzakelijk is.
ArtNr PCE-BDM-RS232

RS232 kabel

USB adapter
Het gaat hier om een adapter van RS-232 interface Sub-D op USB. Hiervoor wordt nog een seriële kabel vereist wanneer de polariteit correct aangesloten is.
ArtNr RS232-USB

USB-adapter

Naar Grondweegschalen Van One-Way Datalogger PCE-OWL naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Roestvrijstalen - inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST Serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Roestvrijstalen - inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST Serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Roestvrijstalen - inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST Serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Roestvrijstalen – inbouw weegschaal PCE-SD ... F SST: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: