Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Precisieweegschaal van de serie PCE-BT
kalibreerbare precisieweegschaal, met een hoge resolutie en goedkoop, max. resolutie 0,001 g / weegbereik 210 g en 2100 g, behuizing van hoogwaardige kwaliteit, vele bijzondere functies zoals weging, procentweging, negen weegeenheden, etc.

De serie PCE-BT zijn precisieweegschalen met een hoge resolutie en vele toepassingsmogelijkheden in laboratoria, bij de productie, kwaliteitscontrole, etc. De onderkant van de precisieweegschaal bestaat uit een van aluminium gegoten behuizing, terwijl de bovenkant van hoogwaardig plastic is gemaakt. Dit ontwerp garandeert een lange levensduur, evenals betrouwbare en nauwkeurige wegingen. Voor nivellering beschikken alle precisieweegschalen van deze serie over instelbare pootjes en een in de behuizing ingebouwde waterpas. Deze precisieweegschaal kan d.m.v. normale batterijen of door accu's worden gevoed, die worden opgeladen wanneer de weegschaal op het netstroom wordt aangesloten. Hierdoor bent u voor het gebruik van het apparaat niet plaatsgebonden. Het grootste voordeel van de precisieweegschaal zijn de functies waarover hij beschikt, zoals bijvoorbeeld de automatische nulinstelling, telfunctie voor eenheden, negen verschillende weegeenheden, procentberekening, wegingen voor recepten, kalibratiefunctie, RS-232 poortconfiguratie, printertalen Long en EPL, instelling van het printprotocol, achtergrondverlichting, automatische uitschakelfunctie, oplaadfunctie van de accu, alsmede vele andere gebruikersfuncties. De precisieweegschaal PCE-BT 200 wordt met een windbeschermer geleverd. De windbeschermer is van een afneembaar deksel voorzien die een gemakkelijke toegang mogelijk maakt en die fouten in de meetresultaten als gevolg van geringe bewegingen van de lucht voorkomt. Met de optioneel verkrijgbare kalibratiegewichten kunt u de precisieweegschaal controleren en indien noodzakelijk ook kalibreren. Ook kunt u een ISO-kalibratie aanvragen via het laboratorium waar wij mee samenwerken, of met ieder ander laboratorium voor de periodieke herkalibratie. De poort maakt een verbinding tussen de weegschaal en een printer of computer mogelijk. De geschikte software en gegevenskabel vindt u onder het opschrift Extra producten. Hier vindt u een overzicht van alle precisieweegschalen. Mocht u vragen hebben over de precisieweegschaal van de serie PCE-BT, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03. Onze technici en ingenieurs zullen u graag met raad bijstaan over de precisieweegschaal van de serie PCE-BT en over ieder willekeurig product van onze regelings- en controlesystemen, meetinstrumenten of weegschalen van PCE Benelux.

precisieweegschaal van de serie PCE-BT   Gebruikshandleiding van de precisieweegschaal van de serie PCE-BT bekijken / afdrukken   CE Certificaat van de precisieweegschaal van de serie PCE-BT   Video van de precisieweegschaal van de serie PCE-BT   Software van de precisieweegschaal van de serie PCE-BT   Productblad van de precisieweegschaal van de serie PCE-BT

Precisieweegschaal van de serie PCE-BT

- Hoge resolutie
- Stevige behuizing
- Telfunctie voor eenheden
- Weging van recepten
- Procentwegingen
- Negen weegeenheden
- RS-232 poort
- Instelling van de printinformatie 
- Voeding d.m.v. batterij of accu
- Batterijstatusindicatie
- Bij aansluiting van de weegschaal op het
  neststroom wordt de accu opgeladen 

Icon-Cal   Icon-Tar   Icon-IP   Icon-Unit   Icon-230 V   Icon-PCS   Icon-RS-232

De Precisieweegschaal van de serie PCE-BT met afneembare windbeschermer

De precisieweegschaal PCE-BT 200 met afneembare windbeschermer

De Precisieweegschaal van de serie PCE-BT bij het wegen van een dosering

De precisieweegschaal PCE-BT 2000 bij het wegen van een dosering 

Het hoge resolutie scherm van de Precisieweegschaal van de serie PCE-BT

Hier kunt u de hoge resolutie op het beeldscherm van de precisieweegschaal PCE-BT 200 zien

Uitgeprinte metingen van de Precisieweegschaal van de serie PCE-BT

Uitgeprinte informatie zoals brutogewicht, netto gewicht, tarra, totaal, stukgewicht, etc.

Technische specificaties

Model precisieweeg-
schaal

Weegbereik
[g]

Afleesbaarheid
[g]

Reproduceer-
baarheid
[g] 

 Lineariteit
[g] 

Minimaal gewicht per te tellen eenheid 
[g]

Weegplaat
[mm] 

PCE-BT 200 

210 

0,001 

0,002  

±0,004

0,004 

Ø 115 

PCE-BT 2000

2100 

0,01 

0,02 

±0,04 

0,04 

Ø 150 

Tarrabereik

in heel het bereik 

Reactietijd 

3 s 

Beeldscherm 

LCD 

Weegeenheden

ct / mg / g / kg / lb / oz / ozt / gr / dwt 

Kalibratie

100 % van het weegbereik d.m.v. extern kalibratiegewicht 

Bedrijfstemperatuur

+18 ... +33 ºC 

Voeding 

~230 V / 50 Hz 6 VA / netstroomcomponent van 12 V 1,2 A of
4 x 1,5 V batterijen (niet bij de zending inbegrepen) 

Behuizing

gegoten aluminium / plastic 

Windbeschermer

alleen voor model PCE-BT 200 

Type bescherming 

IP 54 

Afmetingen

185 x 290 x 90 mm 

Gewicht

1,3 kg 

Kalibratie-gewicht  

PCE-BT 200

F2 200 g 

PCE-BT 2000 

F2 2000 g 

Inhoud van de zending 
1 x precisieweegschaal PCE-BT, 1 x windbeschermer (afhankelijk van het model), 1 x netstroomcomponent, 1 x roestvrij stalen weegplaat, gebruiksaanwijzing
Extra producten 
- Softwarepakket
De software wordt in het Duits geleverd, met de RS 232 interfacekabel. De software dient om de weegresultaten met datum en uur direct naar de computer te zenden. De gegevens kunnen naar andere rekenprogramma's zoals bijvoorbeeld MS Excel worden getransfereerd. Indien uw computer of laptop echter alleen over een USB poort beschikt, zult u de adapter nodig hebben. 

Extra software pakket van de Precisieweegschaal van de serie PCE-BT

- RS-232-USB adapter
Met het softwarepakket wordt standaard de RS-232 gegevenskabel meegezonden. Indien u de meetwaarden naar een laptop of een ander mobiel geheugensysteem wilt sturen, zult u deze USB-adapter (driver software inclusief) nodig hebben. 

USB-adapter van de Precisieweegschaal van de serie PCE-BT

- Printer
Om de waarden direct uit te printen (bijvoorbeeld om de weeggegevens in een laboratorium te documenteren). De printer wordt met een RS-232 printerkabel en een 240 V adapter geleverd. De papierbreedte is 112 (x 112 mm???).

Extra printer van de Precisieweegschaal van de serie PCE-BT

- ISO laboratorium kalibratie / certificaat 
Voor bedrijven die de precisieweegschaal aan hun interne kwaliteitscontrolesysteem willen toevoegen of die hem voor de jaarlijkse herkalibratie willen opsturen. Het ISO-certificaat omvat een kalibratie en een document met alle meetwaarden. In het certificaat worden ook de naam en het adres van het bedrijf of van de aanvrager vermeld. 

ISO kalibratie certificaat van de Precisieweegschaal van de serie PCE-BT

- Kalibratiegewichten
Deze kalibratiegewichten worden uitsluitend gebruikt om te herkalibreren en bij de controle van de nauwkeurigheid van de precisieweegschaal. 

Kalibratiegewichten voor de Precisieweegschaal van de serie PCE-BT

Naar Precisieweegschaal van de serie PCE-BT Van Precisieweegschaal van de serie PCE-BT naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle weegschalen in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Precisieweegschaal van de serie PCE-BT: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: