Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Platform weegschaal van PCE-EP P-serie
Twee bereik - platformweegschaal / hogere resolutie / telfunctie / opsomfunctie /statief verwijderbaar / oplaadbare batterij / container-weegfunctie / bi-directionele RS-232-interface.

Deze robuuste industriŽle platformweegschaal is een echte allrounder. Het statief van de platform weegschaal kan gemakkelijk worden gescheiden met de statiefbevestiging en de weegschaal kan eventueel verzonken worden in de tafel. De kabel tussen het platform en het scherm is met stekker en ongeveer 1,6 m lang. Het weergavescherm van de platformweegschaal bevindt zich in een roestvrij stalen behuizing met IP54 bescherming. De montage van de display kan op de tafel plaatsvinden op de muur of het op het statief van de weegschaal.

Aanvullend op de standaard functies zoals tel/optelfunctie, bruto/netto wegen, limiet weeg functie en Peak Hold-functie heeft de platform weegschaal twee speciale functies, zoals de filter functie voor dynamische wegingen en de container weegfunctie. De bi-directionele RS-232-interface maakt een eenvoudige communicatie met een PC of printer. Het gewicht van platform weegschaal kan worden opgevraagd door de PC via query. Een soortgelijk platform weegschaal, maar in gekalibreerde vorm, bieden wij u met de PCE-SD serie.

Mocht u vragen hebben over de Platform weegschaal van PCE-EP P-serie , dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze  Platform weegschaal van PCE-EP P-serie en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie   Platform weegschaal van PCE-EP P-serie   CE Certificaat van de Platform weegschaal van PCE-EP P-serie   Video van de Platform weegschaal van PCE-EP P-serie   Software van de Platform weegschaal van PCE-EP P-serie   Productblad van de Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

 

 

- Single Point platform weegschaal (1 load 
  cell)
- Twee range balans 15/30 kg en 60/150 kg
- Vrij instelbare meeteenheid kg / ...
- Interface Bi-directioneel RS-232
- Batterij en exploitatie van het netwerk
- Display  IP54 beschermingsgraad
- Inclusief statief (statief  verwijderbaar) 
- Containers weegfunctie
- Filter functie

- Shut-off (kan worden uitgeschakeld)
- Ingebouwde klok voor tijd / datum verzending
- Hold-functie (bevriezing van het gewicht 
  scherm)
- PEAK / MAX weegfunctie
- Optelfunctie
- Telfunctie
- Functie dieren wegen
- Beperk wegen functie MIN / OK / MAX

Technische Specificaties Platform Schaal PCE-EP P-serie

Meetbereik
PCE-EP 30P 
PCE-EP 150P 


Max. 1 = 15 kg / max. 2 = 30 kg 
Max. 1 = 60 kg / max. 2 = 150 kg

Resolutie
PCE-EP 30P 
PCE-EP 150P 


15 kg = 2 g dan 15 kg tot 30 kg = 5g 
tot 60 kg = 10 g dan 60 kg tot 150 kg = 20 g

Meet onzekerheid

Ī 3 d (drie keer de resolutie)

Platform grootte
PCE-EP P1 Series 
PCE-EP P2 Series


400 x 500 mm 
500 x 600 mm 

Tarra

Meervoudige tara over het gehele weegbereik 

Interface

Bidirectioneel RS-232 / D-SUB 9 vrouwelijk

Optioneel: analoge uitgang 4-20 mA 1/1000 +
4 geÔsoleerde uitgangen LO / OK / HI / stabiel instelbaar als een puls signaal of continu signaal.

Beeldscherm

LCD-scherm met 25 mm cijfers

Meeteenheden

kg / lb
en vrij instelbare weeg eenheden zoals kg / m

Kabellengte tot aan display

ongeveer 160 cm / stekker gebonden

Stroomvoorziening

6 V / 4,5 Ah accu of 9 V / 1,2 A adapter incl. Stroomverbruik 70 mA

Beschermingsklasse

IP54

Werktemperatuur

0 ... + 40 į C / 10% RH ... 80

Gewicht
PCE-EP P1 
PCE-EP P2 


ca. 13 kg
ca. 15 kg

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

IP54 beeldscherm van platform weegschaal met verlicht LCD display

Achteraanzicht van het display van de platform weegschaal serie PCE-EP met RS-232-interface

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

Klik op de technische tekening van de platform weegschaal PCE-EP met de P1
platform met afmeting 400 x 500 mm, om de afbeelding te vergroten

Klik op de technische tekening van het platform schaal PCE-EP met de P2
platform met afmeting 500 x 600 mm om de afbeelding te vergroten

Levering platform schaal PCE-EP P-serie:
1 x Platform weegschaal, display incl. batterij, statief incl. beugel, stroom adapter en handleiding 

Typische toepassing van de platform weegschaal PCE-EP P-serie

De platform weegschaal van de PCE-EP P-serie biedt, behalve de kg en lb weergave, mogelijkheid een vrij definieerbare meeteenheid in te voeren. Hiervoor wordt een omrekeningsfactor ten opzichte van een kg afgezet en de platform weegschaal toont dan de omrekening in het display. De gebruiker in de rechter afbeelding heeft de kabellengte als omrekeningsfactor ingevoerd en kan nu met de platform weegschaal de kabellengte bepalen. Voor de inventarisatie is de platform weegschaal van de PCE-EP P-serie met name nuttig omdat de platform weegschaal ook een telfunctie heeft. Echter, de optelfunctie vertoont, in vergelijking tot de door de gebruiker gedefinieerde meeteenheid, geen decimaal.

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

De platform weegschaal van de PCE-EP P-serie biedt de mogelijkheid om het statief incl. de statiefbevestiging van het platform te scheiden. Daardoor is de plateauweegschaal geschikt om te worden gebruikt als laboratoriumschaal. Voor het doseren, zoals rechts op de foto te zien is, biedt de platform weegschaal de mogelijkheid over het gehele weegbereik meerdere tara door te voeren. Daardoor kunnen afzonderlijke ingrediŽnten worden afgewogen. In het bijzonder voor gevoelige ingrediŽnten biedt de platform weegschaal een instelbare filter, die de reactie van de platform weegschaal verandert, waardoor de weegschaal dus ook kleinere gewichtstoename in het display kan weergeven.

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

optionele accessoires

Software Procell
De meertalige PC software kan een toetsenbord simuleren van de basculeen daardoor bijvoorbeeld direct gegevens doorsturen naar Excel. Er is ook de mogelijkheid om de data op de achtergrond op te slaan als .txt-bestand. (Data kabel niet meegeleverd)
Art.nr. PCE-SOFT-Procell

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

USB Converter
De USB converter maakt een rechtstreekse aansluiting van de platform weegschaal over de RS-232-interface met een USB-interface van de PC. De kabellengte van de USB converter is ongeveer 170 cm.
Art.nr. RS232-USB

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

USB Memory Adapter
Als er geen PC of printer kan worden aangesloten op de verifieerbare weegschaal, kunnen de weeggegevens met datum en tijd als een txt-bestand worden opgeslagen op een USB-stick. De verbinding wordt gemaakt via de RS-232-interface en de adapter vereist een externe voeding (PSU incl.)
Art.nr. PCE-USM

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

ISO kalibratie/certificatie
Voor bedrijven die de platform weegschaal in gebruik willen nemen als testapparatuur voor zwembaden. De kalibratie van het fabrieks certificaat wordt uitgevoerd in het interne laboratorium en is een doel / werkelijk vergelijking.
Art.nr. CAL-TS-150

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

Schakeluitgangen
In de platform weegschaal wordt een analoge uitgang 4-20 mA en 4 drijvende contacten geÔnstalleerd. Als de platform weegschaal 0 kg aangeeft biedt de analoge interface 4 mA, en bij de maximale belasting van de platform weegschaal 20 mA. Resolutie 1/1000 100-350 Ω. De potentiŽle contacten worden geregeld door de ingestelde grenswaarden. Er zijn zowel puls- en continue signalen instelbaar. 5A 30 VDC en 250 VAC 5A. Als de interfaces worden ingebouwd in de platform weegschaal is er geen gebruik van batterijen meer mogelijk.
Art.nr. EP-4-20-PFC

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie          

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

Groot display
Mocht de lettergrootte van de PCE-EP P Platform weegschaal niet groot genoeg zijn kan er aan de RS-232-interface van het scherm een groot display worden aangesloten. De lengte van de kabel tussen de platform weegschaal en het grote display is ongeveer 10 m. De rode LED nummers hebben een cijfer maat van 125 mm.
Art.nr. PCE-TP05-W

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

Thermische etiketten printer
Om de resultaten van de platform weegschaal af te drukken voorzien van tijd en datum op zelfklevende etiketten. Etiket grootte ca. 57 x 32 mm. (1 rol incl.)
Art.nr. PCE-EP 1

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie

Thermische printer voor kettingpapier
Voor het direct printen van de resultaten voorzien van tijd en datum op kettingpapier. De printer wordt geleverd incl. RS-232-interface kabel en AC-adapter, de breedte van het papier is 112 mm. (1 rol incl.)
Art.nr. PCE-BP 1

Platform weegschaal van PCE-EP P-serie
Platform weegschaal van PCE-EP P-serie Van de analoog-vermogensmeter PCE-PA39  naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Brookhuis 
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 120 00 03
Fax +31 (0)53 430 36 46

Deze site in het Duits Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Analoog-vermogensmeter PCE-PA39: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Analoog-vermogensmeter PCE-PA39: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Platform weegschaal van PCE-EP P-serie dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Platform weegschaal van PCE-EP P-serie: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: