Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Mechanische papierweegschaal PCE-GSM 250
(tot 250 g/m²)

De papierweegschaal geeft het gewicht van papier, stoffen, textiel, enz in grammen per vierkante meter. Deze papierweegschaal wordt met een sjabloon geleverd om het testmateriaal op de exacte maat te kunnen knippen. Nadat het testmateriaal op de juiste maat is geknipt hoeft u het maar op de papierweegschaal te plaatsen en het gewicht op de schaal af te lezen. U kunt hem door middel van de schroef die zich rechts onderaan de weegschaal bevindt vóór het wegen resetten. Mocht u vragen hebben over de Mechanische papierweegschaal dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze papierweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250  Handleiding van de Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250   Productblad van de Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250

Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250

Technische gegevens

Weegbereik

0... 250 g/m2

Aflezing

1 g, van 0 tot 250 g/m²

Nauwkeurigheid

1/100 g

Hoogte

600 mm

Kleur

Blauw

Gewicht

5,5 kg

Leveringsomvang
1 x papierweegschaal , 1 x sjabloon
Naar Weeghaken Van One-Way Datalogger PCE-OWL naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Mechanische Papierweegschaal PCE-GSM 250: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: