Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2
Materiaalvochtigheid indicator / optische vocht analyse met alarm door LED / luchtvochtigheid metingen van beton, hout, gips, etc. / opgeslagen kenmerken / MAX-functie / Automatisch uitschakelbaar / LCD-display met achtergrondverlichting

Met behulp van de materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2 kunt u snel en eenvoudig de vochtigheid controleren van hout, muren en vloeren. De vochtigheid indicator ligt goed in de hand. Om wanden, hout, beton, houtskool indicatief te kunnen meten geeft de vochtigheid indicator een aantal verschillende kenmerken aan, die zijn gebaseerd op de dichtheid van het materiaal. Deze zijn eenvoudig te veranderen via de functietoetsen.

Bovendien beschikt de materiaalvochtigheid indicator over een alarmfunctie. Deze kan worden ingesteld op variabel. De LED bovenin het bedieningspaneel toont dan een optische vocht beoordeling. Het is daarom de ideale partner op bouwplaatsen, voor materiële inbreng controles en om metingen te verrichten in de productie. De materiaal vochtigheid indicator is daarom ideaal voor dagelijks gebruik.

 Mocht u vragen hebben over de materiaalvochtigheid indicator, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze materiaalvochtigheid indicator en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2   Gebruikshandleiding van de Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2  bekijken / afdrukken   CE Certificaat van de Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2   Video van de Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2   Software van de Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2   Productblad van de Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2

Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2

- Indringdiepte 50 mm
- Meten zonder beschadiging van het oppervlak
- Maximale waarde opslag
- 20 meetcurves voor verschillende materialen 

- Vochtigheid indicatie van hout, beton, enz.
- Alarm functie met visuele indicator
- Waarschuwingssymbool batterij
- Automatische uitschakeling

Technische specificaties materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2

Meetbereik:

0 ... 200 digits

Meetnauwkeurigheid:

± 0,5% van de aflezing + 0,5 digits

Resolutie:

0,1 digits

Meetdiepte:

50 mm

Meetprincipe:

Capacitief 

Sensor Type:

Metal spheroïde (bolvormige metalen)

Beeldscherm:

LCD Display

Gebruikstemperatuur

0 ... 50 ° C

Luchtvochtigheid:

<90% r.v.

Stroomvoorziening:

4 x 1.5V AAA-batterijen

Afmeting:

165 x 62 x 26 mm

Gewicht:

119 g (zonder batterijen)

Levering vochtigheid indicator PCE-PMI 2:
1 x Vochtigheid indicator PCE-PMI 2, 1 x Draagtas, 4 x 1.5V AA batterij, 1 x Handleiding
Typische toepassing van vochtigheid indicator PCE-PMI 2

De kwaliteitscontroles zijn waarschijnlijk de belangrijkste processen van een onderneming. De enige manier om te voldoen aan uw eigen normen en te zorgen voor een consistente kwaliteit. 

Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2

Op de foto is een meetproces te zien, met gebruik van de vochtigheid indicator. Het gaat om een vochtigheid meting van rubber platen. De vochtigheid speelt een belangrijke rol bij de elasticiteit van het materiaal. Om de materiaaleigenschappen constant te houden zijn periodieke controles noodzakelijk.
Een ander toepassingsgebied van vochtigheid indicator is de goederenontvangst. Hier het voorbeeld van papierrollen. Wilt u de papierrol gebruiken, moet u weten of de rollen te droog zijn. Zijn ze te droog, bestaat het gevaar dat deze scheuren tijdens de verwerking. Dit gaat u tegen met de luchtvochtigheid indicator, en daarmee maakt u de productie efficiënter en duurzamer.

Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2

De PCE-PMI 2 is ideaal voor elke bouwplaats. Met de vochtigheid indicator kunt u snel zien of de betonnen vloer al droog is of nog wat tijd nodig heeft, alvorens u te werk gaat.

Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2
Naar Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2 Van Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2 naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2 dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Materiaalvochtigheid indicator PCE-PMI 2: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: