Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6
Krebs viscositeitsmeter voor meting van viscositeit van kleuren, lak en coatings / helder, goed leesbaar LCD-scherm/ Incl. temperatuursensor / Meting van KU-, g- en cP-waarden / Rad met 200 draaiingen per minuut / RS-232 interface

De Krebs viscositeitmeter PCE-RVI 6 is ontworpen voor de viscositeitmeting van kleuren, lakken en andere coatings. Ondanks zijn grootte kan deze meter op verschillende plekken ingezet worden. Het is zodoende geen stationair apparaat, ook al beschikt het apparaat over een stevige behuizing en een zware standvoet.
De viscositeitmeter wordt ingezet bij de kwaliteitscontrole van productieprocessen en in laboratoria. Door het verre meetbereik is het mogelijk om de meter voor allerlei metingen te gebruiken. De externe temperatuursensor zorgt ervoor dat de monsters de juiste temperatuur bezitten, zodat de resultaten met andere resultaten vergeleken kunnen worden. Een extreme temperatuurafwijking kan er namelijk voor zorgen dat de eigenschappen van een gemiddelde veranderen en er daardoor geen vergelijking gedaan kan worden. Door de RS-232 interface bestaat de mogelijkheid een printer aan te sluiten, waarmee meetresultaten permanent geregistreerd kunnen worden. De meting van de viscositeitmeter begin automatisch wanneer de hefboom en daarmee de rotor loodrecht naar beneden beweegt. Zodra deze klikt, begint het rad automatisch te meten. Mocht u vragen hebben over de Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze viscositeitmeter en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6  Handleiding van de Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6  CE Certificaat van de Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6  Video van de Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6   Software van de Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6   Productblad van de Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6

Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6

- Meting van KU, g en cP 
- Helder LCD
- Gemakkelijke bediening 

- Precieze meetwaarden
- Inclusief temperatuursensor
- RS-232 interface

Technische specificaties van de Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6

Meetbereik

40,2 KU ... 141,0 KU
32 g ... 1099 g
27 cP ... 5250 cP (1cP = 1 mPa*s)

Meetafwijking

±1,5 % van zendwaarde

Herhaling

±1,0 % van zendwaarde

Snelheid rotor

200 omwentelingen/minuut; ±0,5

Volume meetbeker

Ca. 600 ml

Ingangspanning

220 V, 50 Hz

Prestatie

10 W

Afmetingen (gezamenlijk)

210 x 180 x 560 mm ( L x B x H)

Gewicht

9,2 kg

Meetbeker voor de Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6

De meetbeker wordt bij gebruik op een geschikte onderzetter gepositioneerd. Deze onderzetter is variabel uit te breiden. Daarbij is het belangrijk hoe de meetbeker gevuld is. Bij geringe vulling moet de meetbeker hoger geplaatst worden, zodat de viscositeitmeter een meting kan doorvoeren.

Omvang van de levering van de Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6
1 x Krebs viscositeitmeter, 1 x Hefboom, 1 x Spindel, 1 x Netkabel, 1 x Meetbeker, 
1 x Temperatuursonde, 2 x Standvoet voor meetbeker, 1 x Kalibreercertificaat, 
1 x Handleiding

Optionele toebehoren

- Kalibratierol voor onderzoek van de precisie

Naar Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6 Van Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6  naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6 : dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6 : dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6 : dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Krebs Viscositeitmeter PCE-RVI 6: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: