Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 
Hydraulische weegschaal voor beginners tot 250 bar / Meetonzekerheid ± 2 % / Gemakkelijke installatie /  20 mm Cijferhoogte / Tarreren met een druk op de knop / Gemakkelijke bediening

De PCE-FLW 1 is geschikt voor het wegen van ladingen met heftrucks en frontladers. De weegschaal bezit een hydraulische sensor tot 250 bar en beschikt over een 120 % overbelasting bescherming. Deze druksensor wordt in gemakkelijke hydraulische aandrijvingen tussen het stuur en de aandrijving geïnstalleerd.
De druksensor meet de druk in het hydraulische circuit, de druk wordt dan in gewicht omgerekend en weergegeven. Om nuttige waarden te krijgen moet het systeem na de inbouw met een bekend gewicht gekalibreerd worden. Bij het gebruik van het systeem in frontladers heeft de positie van de lading en de hoogte van de aandrijving invloed op de precisie. Een weging op basis van de hydraulische druk in de achterste hydraulica van een tractor is door de verschillende hefboomwerkingen en rotaties van de hefstang helaas niet mogelijk!

Mocht u vragen hebben over de Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 , dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze weegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1  Handleiding van de Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1  CE Certificaat van de Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1  Video van de Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1   Software van de Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1   Productblad van de Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1

Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1

 

- Controle van gewicht van de lading
- Speciaal voor frontlader en heftrucks
- tarreren met een druk op de knop 

- Aflezen tijdens de rit mogelijk
- Precieze meetresultaten
- Gemakkelijke bediening

Technische specificaties van de Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1

Druksensor

Hydraulische druk

tot 250 bar

Karakteristieke waarde

1,5 mV/V

Overbelasting/ Breuklast

120 % / 150 %

Precisie

±0,1 %

Inzet temperatuur

-20 ... +65 °C

Temperatuurcompensatie

-10 ... +50 °C

Aansluiting

M14 x 1,5

Weegweergave

Materiaal

ABS-Kunststof behuizing

Eigenschappen

Schokbestendig en spatwaterbescherming 

Display

LCD Display, 6-cijferig, Achtergrondverlicht

Stroomvoorziening

12 tot 24 V (incl. kabel

Inzet temperatuur

-10 ... +50 °C

Tarreren

Per knopdruk

Precisie

Precisie van druksensor

±0,1 %

Precisie van het systeem

±2 %

Resolutie

5 kg

Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 bij een heftruck

Hier ziet u de PCE-FLW 1 bij een heftruck. Met behulp van de weegschaal is het mogelijk, gemakkelijk het gewicht van de lading vast te stellen. Erg geschikt voor industriële doeleinden dus.

Display van Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1

Hier ziet u de display van de PCE-FLW 1 in de cabine van een heftruck. Zo is het mogelijk voor de chauffeur om op elk moment het gewicht van de lading af te lezen.

Omvang van de levering van de Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 

1 x Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1, 1 x Druksensor, 1 x 5 m eeg signaalkabel met watervaste schroefverbinding 1 x scherm, 1 x 2 m Stroomvoorziening, 1 x Handleiding
Naar Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 Van Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1  naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 : dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 : dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 : dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1  : dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1  : dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 : dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1  : dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 : dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1  : dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 : dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1  : dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Hydraulische weegschaal voor beginners PCE-FLW 1 : dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: