Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Goedkope weegschaal PCE-TB Serie
Goedkope systeem weegschaal met een weegmaximum van 30kg / tot 0.05g afleesbaar / power batterij / bi-directionele RS-232 en USB-interface / afmeting platform: 300 x 210mm / optioneel: LAN, Wi-Fi, 4-20 mA, 0-10 V of 3 potentiaal vrije contacten

De Systeem weegschaal PCE-TB serie wordt gekenmerkt door een zeer breed scala van toepassingen. Niet alleen de grote functionaliteit van de Systeem weegschaal is interessant, maar ook de communicatiemogelijkheden van de Systeem weegschaal zijn zeer aantrekkelijk. De Systeem weegschaal beschikt over een bi-directionele RS-232 en een USB-interface. Daarmee biedt de Systeem weegschaal elke programmeur een goede uitvalsbasis (hoe precies te bedienen is te lezen in de handleiding). De Systeem weegschaal verzendt de informatie via één druk op de knop continu en automatisch, dit is na stabilisatie van het gewicht in combinatie met de afdrukknop en stabiele gewichtsscherm (ongeveer 10 waarden per seconde) of de gegevens worden verzonden op verzoek van de computer. Een andere mogelijkheid van de Systeem weegschaal is de weegschaal in een systeem te integreren via LAN-, Wifi, analoge uitgang 4-20mA of -10V. Een andere functie is de maximale gewichtfunctie met drie potentiaal vrije contacten. Interessante functies van de Systeem weegschaal zijn het tellen van onderdelen, percentages berekenen, receptuurweging, het wegen van dieren, statistiek functie, optellen, limiet functie en verschillende weegeenheden. De Systeem weegschaal kan worden gebruik met een voeding of met een batterij en is daardoor dus ook geschikt voor mobiel gebruik. Met de optionele Procell software kun je zonder kennis van programmeren de weeggegevens importeren en overzetten naar een systeem waar de gegevens bewerkt kunnen worden met de cursor, bijvoorbeeld: Excel, Word, DHL, SAP. Deze cursor is noodzakelijk omdat de weegschaal bediend wordt via software met het toetsenbord. Mocht u vragen hebben over de goedkope weegschaal PCE-TB Serie, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze tafelweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek. 

Goedkope weegschaal PCE-TB Serie   Gebruikershandleiding van de Goedkope weegschaal PCE-TB Serie   CE certificaat van de Goedkope weegschaal PCE-TB Serie   Video van de Goedkope weegschaal PCE-TB Serie   Software van de Goedkope weegschaal PCE-TB Serie   Productblad van deGoedkope weegschaal PCE-TB Serie

Goedkope weegschaal PCE-TB Serie

Functies van de Systeem weegschaal

- Hoeveelheid telling
- 8 verschillende weegeenheden 
-% Procent Verglijkingsweging 
- Filters (reactietijd) kan worden ingesteld 
- Meten van dieren mogelijk
- Max. Weging
- Tolerantie gewichtsbepaling min / ok / max 
- Verschillende wegingen optellen 
- Statistische analyse 
- Receptuurweging

- Instelbare RS-232 en USB-interface 
- Bi-directionele interfaces 
- Printertaal Line Mode en EPL2 
- Instelbaar schermhelderheid verlichting 
- Instelbare automatische uitschakeling 
- Mogelijkheid voor batterijen / accu en
  netspanning
- Batterij wordt opgeladen door de

  weegschaal 
- Externe kalibratie (vrij instelbaar gewicht) 
- Menu vrij instelbaar 
- Optioneel analoog- en alarmcontact

Technische specificaties van de goedkope weegschaal PCE-TB Serie

Model

Weegbereik

Resolutie

PCE-TB 1,5

1,5 kg

0,05 g

PCE-TB 3

3 kg

0,1 g

PCE-TB 6

6 kg

0,2 g

PCE-TB 15

15 kg

0,5 g

PCE-TB 30

30 kg

1 g

Tarrabereik

Over het gehele weegbereik

Meettijd

ca. 3 s

Display

LCD-Display met achtergrondverlichting

Hoogte van de cijfers

ca. 30 mm

Weegeenheden

ct / g / kg / lb / oz / ozt / gr / dwt

Interface

Bi-directionele RS-232 en USB

Kalibratie

extern door middel van vrij instelbaar M1 kalibratie gewicht

Gebruikstemperatuur

-10 °C ... +40 °C

Voeding

~ ~ 230 V 50 Hz 12 V 1.2 A voeding of CE 6 V / 4,5 Ah accu (niet meegeleverd)

Accuduur

ongeveer 50 uur. / 100 uur. (met / zonder licht)

Afmetingen platform

316 x 223 mm

Afmetingen weegschaal

350 x 328 x 115 mm

Gewicht van de weegschaal

ca. 3,5 kg

Afmetingen van de Systeem oedkope weegschaal PCE-TB Serie

Afmetingen van de Systeem weegschaal PCE-TB

Inhoud levering
1x Systeem weegschaal, 1x AC adapter, 1x roestvrijstalen weegplatform, 1x handleiding

Optionele accessoires

Software Procell
De Duitstalige software kan het toetsenbord simuleren en de gegevens van de Systeem weegschaal bijvoorbeeld direct overzetten naar Excel met tijd en datum. Ook is de mogelijkheid om deze informatie op te slaan TXT bestand. (Data kabel niet meegeleverd) 
ArtNr PCE-SOFT-Procell 


Software Procell

USB Storage Adapter 
Als het niet mogelijk is om een PC of printer aan te sluiten aan de Systeem weegschaal, kan de data met tijd en datum als TXT bestand op een USB-stick opgeslagen worden. De verbinding wordt gemaakt via een RS-232 aansluiting. De adapter vereist dan wel een externe voeding (adapter meegeleverd). 
ArtNr PCE-USM 


USB Storage Adapter

ISO Kalibratie / Certificering 
Voor bedrijven die deze Systeem weegschaal willen opnemen in hun testapparatuur-pool. De kalibratie wordt door een DIN ISO 17025 gecertificeerd proeflaboratorium uitgevoerd en is een streefdoel / werkelijke vergelijking. 
ArtNr CAL-TS-150

ISO Kalibratie/ Certificering

Test gewichten 
Met behulp van testgewichten kan de Systeem weegschaal regelmatig worden gecontroleerd en indien nodig bijgesteld. Gewichten voor het kalibreren en de resultaten daarvan op te schrijven zijn vaak een betere oplossing dan de weegschaal te laten kalibreren. Dit is een veilige, flexibele en mogelijk gunstiger oplossing. Er moeten minstens M1 gewichten gebruikt worden.
ArtNr bv CW M1-5k 

Test gewichten

 

 

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V 
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht om in mA of V, zodat bijvoorbeeld de PLC besturing daarop kan reaegeren. Voorbeeld met 4-20 mA: Als de Systeem weegschaal 0 kg aangeeft biedt de analoge interface 4 mA en bij de maximale belasting van de schaal 20 mA. De 20 mA / 10 V limiet kan ook individueel worden ingesteld. 
ArtNr AF-PCE 4-20 
ArtNr AF-PCE 0-10 Analoge uitgangf 0-10 V

Analoge uitgang 0-10 V

Potentiaalvrije contacten 
Deze uitgang is ook bekend als OC of geïsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij vooraf ingestelde gewichtsgrenzen bijv. MIN / OK / MAX, de Systeem weegschaal tot maximaal drie contacten kan schakelen. De schakeling kan worden ingesteld als puls of continue signaal. 
ArtNr AF-TSD 

Potentiaalvrije contacten

LAN-interface 
De Systeem weegschaal krijgt via de LAN-interface zijn eigen IP-adres die op elke PC geopend kan. Dit maakt PC onafhankelijkwerk mogelijk.
Art.-Nr. AF-LAN-S

LAN-interface

Wi-Fi-interface 
De Wifi interface maakt handig een draadloze netwerkverbinding met het systeem mogelijk en daardoor is de weegschaal, met eigen IP-adres, netwerk klaar.
ArtNr AF-S WiFi 

WiFi-interface

Accumulator 
Dit is een 6V / 4,5 Ah loodaccu en wordt opgeslagen in het batterijcompartiment, onder de schaal. De batterij kan ook achteraf worden ingebouwd. Het opladen van de accu kan gedaan worden via de weegschaal zelf. Gebruikerstijd, zie technische gegevens van de Systeem weegschaal. 
ArtNr BAT 6V 4.5Ah 

Accumulator

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de Systeem weegschaal (bijvoorbeeld voor de documentatie van de weeggegevens). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter, de papier breedte is 112 mm. (1 rol incl.) 
ArtNr PCE-BP 1

Printer voor de goedkope weegschaal PCE-TB Serie

Naar Goedkope weegschaal PCE-TB Serie Van Goedkope weegschaal PCE-TB Serie naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 120 00 03
Fax +31 (0)53 430 36 46

Deze site in het Duits Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Turkse taal, Tsjechisch Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Goedkope weegschaal PCE-TB Serie: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: