Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD.. CR Serie
Rollenbaan weegschaal tot 150kg / bi-directionele RS-232 interface / rolbaanbreedte ca. 580mm / optioneel verkrijgbaar: RS-485, analoog uitgang 4 ... 20 mA, 0 .. 10 V, USB-interface

De Rollenbaan weegschaal van PCE-SD CR-serie vindt zowel zijn toepassing in veel productie gebieden als in scheepsvaart gebieden. Dit komt met name door de mogelijke interfaces van de Rollenbaan weegschaal. Ten eerste heeft de Rollenbaan weegschaal standaard een bi-directionele RS-232 interface. Daarnaast kunnen andere interfaces worden ingebouwd die controle van productieprocessen mogelijk maken. De Rollenbaan weegschaal kan met een 4 - 20mA analoge interface of 0 - 10V analoge interface worden uitgerust of met drie potentiaalvrije contacten. Verder is de Rollenbaan weegschaal geijkt en kan het gemakkelijk worden gebruikt bij goederenverkeer. De Rollenbaan weegschaal kan tussen bestaande rollenbanen worden geÔnstalleerd en is een goedkope narust optie. Mocht u vragen hebben over de gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze tafelweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek. 

Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie   Gebruikershandleiding van de Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie   CE certificaat van de Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie   Video van de Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie   Software van de Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie   Productblad van de Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie

- Kalibratie incl. eerste ijking
- Beeldschermkabel aan het platform 1,5m
- Rollenbaan weegschaal tot 150 kg
- Afmetingen 500 x 580 mm 

- Soepele kunststof rollen
- Bi-directionele RS-232 interface
- Stuks telling
- Tolerantie van het gewicht bepalen min / ok /
  max

Functies van de Systeem weegschaal

Vooraanzicht van de Rollenbaan weegschaal

Vooraanzicht van de Rollenbaan weegschaal 500 mm rolbaanbreedte

Zijden van de Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie

Zijden

Vooraanzicht van de Rollenbaan weegschaal in een rollenbaan

Vooraanzicht van de Rollenbaan weegschaal in een rollenbaan

Zijaanzicht van de Rollenbaan weegschaal in een rollenbaan

Zijaanzicht van de Rollenbaan weegschaal in een rollenbaan

Technische specificaties van de Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD.. CR Serie

Model

Weegbereik

Resolutie Ijkwaarde

Minimale belasting*

PCE-SD 30CR

30 kg

10 g

10 g

200 g

PCE-SD 60CR

60kg

20 g

20 g

400 g

PCE-SD 150CR

150 kg

50 g

50 g

1 kg

* De minimale belasting is de belasting waarbij de kalibratie autoriteit de nauwkeurigheid moet verifiŽren. De Rollenbaan weegschaal geeft ook kleinere gewichten aan maar deze mogen niet gebruikt worden in de wettelijke metrologie.

Rollenbaan weegschaal afmetingen

500 x 580 x 110 mm

Materiaal van de rollen

Kunststof

Rollenbaan-frame

Verzinkt

Schaalafmetingen

520 x 620 x 150 mm

Weegplateau

Roestvrij staal met kunststof beschermer

Beeldscherm

LCD-beeldscherm aan een 1,5m lange kabel

Tarrabereik

Over het volledige weegbereik

Uitvoertijd

ca. 3 s

IJkklasse

M III

Interface

SeriŽle RS-232 (bi-directioneel)

Bedrijfstemperatuur

-10 įC ... +40 įC

Stroomvoorziening

~230 V 50 Hz 6 VA / = 12 V 1,2 A AC adapter

Bescherming

IP 54

Gewicht van de rolbaan

33 kg

De Rollenbaan weegschaal PCE-SD 30CR gebouwd in een rollbaantafel

De Rollenbaan weegschaal PCE-SD 30CR is hier in een rolbaantafel gebouwd. Deze tafel kan op aanvraag optioneel aangeboden worden.

Gebruik van Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie

Inhoud levering
1x Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie (incl. ijking), 1x AC adapter, 1x handleiding

Optionele accessoires

Interfaces
Door de hoge IP-beschermingsklasse is de Rollenbaan weegschaal uitgevoerd zonder interfaces. De mogelijkheid bestaat echter om interfaces in te bouwen. Na het bestellen de interfaces nog in laten bouwen is niet mogelijk.
RS-232 interface ArtNo AF-RS232-PCE 
RS-485-interface ArtNo AF-RS485-PCE 
USB-interface ArtNo AF-USB-S 
LAN Interface ArtNr AF-S LAN

RS-232 interfaceRS-485-interfaceUSB-interfaceLAN-interface

Software Procell
De Duitstalige software van de Rollenbaan weegschaal kan een toetsenbord simuleren en de data van de Rollenbaan weegschaal bijvoorbeeld direct in Excel met tijd en datum overzetten. Er bestaat ook de mogelijkheid om de data op de achtergrond als TXT-bestand op te slaan (datakabel zit niet bij de levering).
ArtNr. OCE-SOFT-Procell

Software Procell

USB-stick
Als er geen PC of printer aan de Rollenbaan weegschaal verbonden zijn, kan de data met tijd en datum als TXT-bestand op een USB-stick opgeslagen worden. De aansluiting gebeurt over een RS-232 interface en de adapter vereist een externe voeding (adapter is meegeleverd).
ArtNr PCE-USM

USB-stick

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht in mA of V om, zodat bijvoorbeeld de PLC besturing dienovereenkomstig kan reageren. Voorbeeld met 4-20mA: wanneer de Rollenbaan weegschaal 0 kilo aangeeft, geeft de analoge interface 4 mA en bij de maximale belasting van de weegschaal, 20mA. De 20mA / 10 V grens kan ook individueel worden ingesteld.
ArtNr AF-PCE 4-20 
ArtNr AF-PCE 0-10

Analoge uitgangf 4-20 mA

Analoge uitgang 0-10 V

 

Potentiaalvrije contacten
Deze uitgang is ook bekend als OC of geÔsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij vooraf ingestelde gewichtsgrenzen, bijvoorbeeld MIN / OK / MAX, de verifieerbare / Rollenbaan weegschaal tot drie contacten kan schakelen. De schakeling kan worden ingesteld als impuls of continu signaal.
ArtNr AF-TSD

Potentiaalvrije contacten

 

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de Rollenbaan weegschaal (bijvoorbeeld voor het documenteren van de weegresultaten). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter. De breedte van het papier is 112mm (1 rol is inclusief).
ArtNr PCE-BP 1

Printer

Signaallamp
Met deze signaallamp kunnen de grenzen gevisualiseerd worden en sluit onvoorzichtigheid van het personeel uit. Als het gewicht lager is dan de ondergrens wordt er een geel licht zichtbaar, als de waarde tussen de onderste en bovenste grens ligt, wordt het licht groen. Komt het gewicht boven de bovengrens dan wordt het licht rood.
ArtNr PCE-CSD

Signaallamp

RS-232-kabel
De seriŽle RS-232-kabel is ongeveer 1 meter lang en heeft de juiste pinout 2-3 / 3-2 / 5-5 die voor de bi-directionele communicatie van de Rollenbaan weegschaal met de PC noodzakelijk is.
ArtNr PCE-BDM-RS232

RS-232-kabel

USB adapter
Het gaat hier om een adapter van RS-232 interface Sub-D op USB. Hiervoor wordt nog een seriŽle kabel vereist wanneer de polariteit correct aangesloten is.
ArtNr RS232-USB

USB adapter

Naar Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie Van Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 120 00 03
Fax +31 (0)53 430 36 46

Deze site in het Duits Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Turkse taal, Tsjechisch Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Gekalibreerde Rollenbaan weegschaal PCE-SD CR Serie: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: