Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie ( Klasse III)
Geijkte palletweegschaal tot 3.000 kg / resolutie vanaf 0,5 kg / mobiel dankzij transportwielen / bi-directionele RS-232 interface / analoge uitgangen optioneel

De Palletweegschaal is een verifieerbare, geijkte U-vorm Palletweegschaal voor mobiel gebruik. De afmetingen van de geijkte Palletweegschalen zijn aan de EU-palletgrootte (1200 x 800mm) aangepast. De U-vorm van de geijkte Palletweegschaal maakt het mogelijk om de EU-pallets handig te plaatsen indien de EU-pallets direct met de vrachtwagen tussen de beide balken gereden worden en de pallet op de balken van de geijkte Palletweegschaal gelegd wordt. Deze geijkte Palletweegschaal is gemaakt van gelakt staal. Om de robuuste Palletweegschaal mobiel in te zetten beschikt de Palletweegschaal over 2 wieltjes en een handvat, daarmee kan de geijkte Palletweegschaal snel en eenvoudig afgebouwd of opgezet worden en getransporteerd worden van A naar B. De gegevens kunnen gemakkelijk worden afgelezen van het externe beeldscherm (met 3m kabel). Het beeldscherm van de geijkte Palletweegschaal bevindt zich aan een 3m kabel en kan op een tafel of aan de muur of eventueel op een optioneel statief gemonteerd worden. Functies van de geijkte Palletweegschaal zijn: stuks tellen, een max. / min. weging, receptweging, procentweging, gemiddeld gewicht bepalen, optellen, tarragewicht opslaan en een instelbare RS-232 interface. De bi-directionele RS-232-interface van de geijkte Palletweegschaal maakt het mogelijk om data over te zetten naar een PC of te verzenden naar een printer. Als er geen kalibratie nodig is, is ook een niet-gekalibreerde Palletweegschaal bij ons verkrijgbaar. Mocht u vragen hebben over de Gekalibreerde Palletweegschaal dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze geijkte palletweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie  Handleiding van de geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie  CE Certificaat van de geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie  Video van de geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie   Software van de geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie   Productblad van de geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie

geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie

- Stuks tellen
- Optelfunctie
- Procent % vergelijkingsweging
- Mogelijkheid om dieren te  wegen
- Tarra kan opgeslagen worden
- Tolerantie bepalen van het 
  gewicht met MIN / OK / MAX
- Statistiekfunctie

- Receptweging
- Instelbare bi-directionele RS-232 interface
- Instelbare automatische uitschakeling
- Brutto / netto-toets op het display 
- Menu vrij instelbaar
- Onderhoudsvrije componenten
- Optioneel: USB, LAN of 4-20 mA uitgang 

Technische specificaties

Model

Weegbereik

Resolutie

Minimale belasting*

PCE-SD 1500U

1.500 kg

0,5 kg

10 kg

PCE-SD 3000U

3.000 kg

1 kg

20 kg

* De minimale belasting is de belasting waarbij de kalibratie autoriteit de nauwkeurigheid moet verifiëren. De geijkte Palletweegschaal geeft ook kleinere gewichten aan maar deze mogen niet gebruikt worden in de wettelijke metrologie.

IJking

Volgens klasse M III (wordt geijkt geleverd)

Tarra

Meervoudige tarra over het gehele weegebreik

Uitvoertijd

<4 s

Display

LED met 20 mm cijferhoogte

Weegeenheden

kg / st. / lb

Interface

Seriële RS-232 (bidirectioneel)
Interface beschrijving

Bedrijfstemperatuur

-10 ... +40 °C

Stroomvoorziening

~230V 50Hz 8VA 

Bescherming

Weegcellen IP 67 / beelscherm IP54A

Gewicht

ca. 70 kg

Afmetingen

 

Omvang van de levering van de geijkte Palletweegschaal
1x U-vorm Palletweegschaal, 1x beeldscherm incl. wand- of muurbeugel, 1x handleiding

Optionele accessoires

U-vorm platvormgrootte
Als u andere pallet formaten gebruikt zoals de industriepalletgrootte 1000 x 1200mm of andere afmetingen, kunt u de afmeting van de geijkte Palletweegschaal aan de palletgrootte aanpassen.

Platvorm

Statief
Het IP65 beeldscherm is met een universele houder voorzien, wat het mogelijk maakt het beeldscherm stevig aan de wand, op een tafel, of op het optioneel verkrijgbare ca. 80cm hoge roestvrijstalen statief te monteren.
ArtNr PCE-M-STATIV

Statief

Interfaces
Aangezien de meeste PC’s niet meer over een RS-232 interface beschikken, bieden wij de mogelijkheid de gekalibreerde weegbalken ook met een USB of LAN interface uit te rusten.
RS-485 interface ArtNr. AF-RS485-PCE 
USB interface ArtNr. AF-USB-S
LAN interface ArtNr. AF-LAN-S

RS485USBLAN

Software Procell
De Duitstalige software kan een toetsenbord simuleren en de gegevens van de gekalibreerde weegbalken bijvoorbeeld direct overzetten in Excel met tijd en datum. Er bestaat ook de mogelijkheid de data op de achtergrond als TXT-bestand op te slaan. (Kabel is niet meegeleverd).
ArtNr. PCE-SOFT-Procell

Software Procell

USB-stick
Als er geen PC of printer aan de gekalibreerde – weegbalken verbonden zijn, kan de data met tijd en datum als TXT-bestand op een USB-stick opgeslagen worden. De aansluiting gebeurt over een RS-232 interface en de adapter vereist een externe voeding (adapter is meegeleverd).
ArtNr PCE-USM

USB-stick

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht in mA of V om, zodat bijvoorbeeld de PLC besturing dienovereenkomstig kan reageren. Voorbeeld met 4-20mA: wanneer de gekalibreerde weegbalken 0 kilo aangeven, geeft de analoge interface 4 mA en bij de maximale belasting van de weegschaal, 20mA. De 20mA / 10 V grens kan ook individueel worden ingesteld.
ArtNr AF-PCE 4-20 
ArtNr AF-PCE 0-10

4..20mA

0-10V

Potentiaalvrije contacten
Deze uitgang is ook bekend als OC of geïsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij vooraf ingestelde gewichtsgrenzen, bijvoorbeeld MIN / OK / MAX, de gekalibreerde weegbalken tot drie contacten kan schakelen. De schakeling kan worden ingesteld als impuls of continu signaal.
ArtNr AF-TSD

Potentiaalvrije contacten

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de gekalibreerde weegbalken (bijvoorbeeld voor het documenteren van de weegresultaten). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter. De breedte van het papier is 112mm (1 rol is inclusief).
ArtNr PCE-BP 1

Printer

Signaallamp
Met deze signaallamp kunnen de grenzen gevisualiseerd worden en sluit onvoorzichtigheid van het personeel uit. Als het gewicht lager is dan de ondergrens wordt er een geel licht zichtbaar, als de waarde tussen de onderste en bovenste grens ligt, wordt het licht groen. Komt het gewicht boven de bovengrens dan wordt het licht rood.
ArtNr PCE-CSD

Signaallamp

RS-232-kabel
De seriële RS-232-kabel is ongeveer 1 meter lang en heeft de juiste pinout 2-3 / 3-2 / 5-5 die voor de bi-directionele communicatie van de gekalibreerde weegbalken met de PC noodzakelijk is.
ArtNr PCE-BDM-RS232

RS232 kabel

USB adapter
Het gaat hier om een adapter van RS-232 interface Sub-D op USB. Hiervoor wordt nog een seriële kabel vereist wanneer de polariteit correct aangesloten is.
ArtNr RS232-USB

USB-adapter

Naar Grondweegschalen Van geijkte palletweegschaal PCE-SD U serie naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels geijkte Palletweegschaal PCE-SD...U-serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans geijktePalletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees geijkte Palletweegschaal PCE-SD ... U-serie: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: