Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


IJkbare vloerweegschaal PCE-SD...E Serie ( Klasse III)
IJkbare - geijkte grondweegschaal tot 6.000kg / resolutie vanaf 0,1kg / bi-directionele RS-232 interface / tarragewicht kan worden opgeslagen / stuks tellen / optioneel: RS-485, analoge uitgang 4-20 mA, 0-10 V, OC en meer schakelcontacten.

De ijkbare vloerweegschaal wordt geijkt geleverd en is door zijn massieve bouwwijze voor stationair gebruik. Door de robuuste uitvoering en het grote plateau is deze ijkbare / geijkte vloerweegschaal bijzonder goed voor wegingen van grote objecten. De ijkbare / geijkte vloerweegschaal is gemaakt van gelakt staal en afhankelijk van het draagvermogen in verschillende plateau-afmetingen beschikbaar. Optioneel zijn voor de ijkbare / geijkte vloerweegschaal oprij-hellingen beschikbaar die het oprijden op de weegschaal mogelijk maken. Het beeldscherm kan op een tafel worden geplaatst of aan de muur worden gemonteerd. Optioneel kan ook een statief besteld worden. De geïntegreerde RS-232 interface zorgt voor een bi-directionele gegevensoverdracht naar de PC vanaf de ijkbare / geijkte vloerweegschaal, en stelt zo op deze manier programmeurs in staat een veelzijdige systeemintegratie te doen. Met een optionele adapter kunnen de weeggevens ook worden opgeslagen op een USB-stick. Een verdere integratie van het systeem maakt het mogelijk een optionele 4-20mA analoge uitgang te laten plaatsen of een limiet functie met een OC-schakelaar contact. Een directe verbinding met de printer is ook mogelijk via de RS-232 interface. Functies zoals automatische tarra, stuks tellen, het opslaan van een tarra, zorgt voor een grote arbeidsverlichting. Mocht u vragen hebben over de ijkbare vloerweegschaal dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze geijkte vloerweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 IJkbare vloerweegschaal PCE-SD...E-Serie  Handleiding van de Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E-Serie   Productblad van de ijkbare vloerweegschaal PCE-SD...E-Serie

Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E-Serie

- Tolerantie bepalen van het gewicht met 
  MIN / OK / MAX
- Gemiddeld gewicht bepalen
- Verschillende wegingen optellen
- Procent % vergelijkingsweging
- Filter (reactietijd) kan worden ingesteld 
- Wegen van dieren mogelijk
- Stuks tellen
- Een tarra waarde opslaan

- Receptweging 
- Bi-directionele RS-232 interface
- Printertaal Line Mode en EPL2
- Verstelbare automatische uitschakeling 
- Bruto / netto-toets op het display 
- Menu vrij instelbaar 
- Onderhoudsvrije componenten 
- Optioneel: USB, LAN, RS-485 of 4-20 mA

Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E-Serie

Technische specificaties

Model

Weegbereik

Resolutie

Minimale belasting*

Afmetingen

Gewicht

PCE-SD 300E

300 kg

0,1 kg

2 kg

1250 x 1250 x 85 mm

140 kg

PCE-SD 600E

600 kg

0,2 kg

4 kg

1250 x 1250 x 85 mm

140 kg

PCE-SD 1500E

1.500 kg

0,5 kg

10 kg

1250 x 1250 x 85 mm

140 kg

PCE-SD 3000E

3.000 kg

1 kg

20 kg

1500 x 1500 x 112 mm

210 kg

PCE-SD 6000E

6.000 kg

2 kg

40 kg

1500 x 1500 x 112 mm

300 kg

* De minimale belasting is de belasting waarbij de kalibratie autoriteit de nauwkeurigheid moet verifiëren. De ijkbare vloerweegschaal geeft ook kleinere gewichten aan maar deze mogen niet gebruikt worden in de wettelijke metrologie.

IJking

Volgens klasse M III (wordt geijkt geleverd)

Tarra

Meervoudige tarra over het gehele weegbereik

Uitvoertijd

<4 s

Display

LED met 20 mm cijferhoogte

Weegeenheden

kg / st. / lb

Interface

Bi-directionele RS-232
Interface beschrijving
Optioneel: RS-485, LAN, analoge uitgang 4-20 mA, 0-10 V

Helling

Optioneel

Bedrijfstemperatuur

-10 ... +40 °C

Bescherming

Cellen IP68 / beeldscherm IP65

Stroomvoorziening

~230V, 50Hz, 8VA (Schuko)

Omvang van de levering
1x IJkbare / geijkte vloerweegschaal, 1x scherm met wand- /tafelbeugel / 1x handleiding

Optionele accessoires

Statief
Het IP65 beeldscherm is met een universele houder voorzien, wat het mogelijk maakt het beeldscherm stevig aan de wand, op een tafel, of op het optioneel verkrijgbare ca. 80cm hoge roestvrijstalen statief te monteren.
ArtNr. PCE-M-STATIV

Statief

Helling
Een oprijhelling voor de ijkbare / geijkte vloerweegschaal van gelakt staal. De helling is beschikbaar afhankelijk van de afmeting van de vloerweegschaal in 1250 x 1000 mm of 1500 x 1000mm
ArtNr. PCE-SD-E-Ramp-1250 voor 1250 mm
ArtNr. PCE-SD-E-Ramp-1500
voor 1500 mm

Helling

Interfaces
Aangezien de meeste PC’s niet meer over een RS-232 interface beschikken, bieden wij de mogelijkheid de gekalibreerde weegbalken ook met een USB of LAN interface uit te rusten.
RS-485 interface ArtNr. AF-RS485-PCE 
USB interface ArtNr. AF-USB-S
LAN interface ArtNr. AF-LAN-S

RS485USBLAN

Software Procell
De Duitstalige software kan een toetsenbord simuleren en de gegevens van de gekalibreerde weegbalken bijvoorbeeld direct overzetten in Excel met tijd en datum. Er bestaat ook de mogelijkheid de data op de achtergrond als TXT-bestand op te slaan. (Kabel is niet meegeleverd).
ArtNr. PCE-SOFT-Procell

Software Procell

USB-stick
Als er geen PC of printer aan de gekalibreerde – weegbalken verbonden zijn, kan de data met tijd en datum als TXT-bestand op een USB-stick opgeslagen worden. De aansluiting gebeurt over een RS-232 interface en de adapter vereist een externe voeding (adapter is meegeleverd).
ArtNr PCE-USM

USB-stick

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht in mA of V om, zodat bijvoorbeeld de PLC besturing dienovereenkomstig kan reageren. Voorbeeld met 4-20mA: wanneer de gekalibreerde weegbalken 0 kilo aangeven, geeft de analoge interface 4 mA en bij de maximale belasting van de weegschaal, 20mA. De 20mA / 10 V grens kan ook individueel worden ingesteld.
ArtNr. AF-PCE 4-20 
ArtNr. AF-PCE 0-10

4..20mA

0-10V

Potentiaalvrije contacten
Deze uitgang is ook bekend als OC of geïsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij vooraf ingestelde gewichtsgrenzen, bijvoorbeeld MIN / OK / MAX, de gekalibreerde weegbalken tot drie contacten kan schakelen. De schakeling kan worden ingesteld als impuls of continu signaal.
ArtNr. AF-TSD

Potentiaalvrije contacten

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de gekalibreerde weegbalken (bijvoorbeeld voor het documenteren van de weegresultaten). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter. De breedte van het papier is 112mm (1 rol is inclusief).
ArtNr. PCE-BP 1

Printer

Signaallamp
Met deze signaallamp kunnen de grenzen gevisualiseerd worden en sluit onvoorzichtigheid van het personeel uit. Als het gewicht lager is dan de ondergrens wordt er een geel licht zichtbaar, als de waarde tussen de onderste en bovenste grens ligt, wordt het licht groen. Komt het gewicht boven de bovengrens dan wordt het licht rood.
ArtNr. PCE-CSD

Signaallamp

RS-232-kabel
De seriële RS-232-kabel is ongeveer 1 meter lang en heeft de juiste pinout 2-3 / 3-2 / 5-5 die voor de bi-directionele communicatie van de gekalibreerde weegbalken met de PC noodzakelijk is.
ArtNr. PCE-BDM-RS232

RS232 kabel

USB adapter
Het gaat hier om een adapter van RS-232 interface Sub-D op USB. Hiervoor wordt nog een seriële kabel vereist wanneer de polariteit correct aangesloten is.
ArtNr. RS232-USB

USB-adapter

Naar Grondweegschalen Van One-Way Datalogger PCE-OWL naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Geijkte Vloerweegschaal PCE-SD ... E-Serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Geijkte Vloerweegschaal PCE-SD ... E-Serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Geijkte Vloerweegschaal PCE-SD ... E-Serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Geijkte Vloerweegschaal PCE-SD ... E-Serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E Serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E Serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E Serie: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E Serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E Serie:  dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E Serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E Serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E Serie: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E Serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Geijkte vloerweegschaal PCE-SD...E Serie: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: