Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Geijkte analyseweegschaal PCE-AB serie
Precisie weegschaal met interne kalibratie / grafisch beelscherm / weegbereik tot 200 g / resolutie 0,1mg / bi-directionele RS-232 interface / incl. kalibratie / glazen windscherm / functies zoals receptweging, optellen, stuks tellen functie en nog veel meer. 

Deze gekalibreerde precisie weegschaal wordt toegepast in een setting waar veel nauwkeurige en veelzijdige wegingen gedaan worden. Het meetbereik van de precisie weegschaal is tot 200gram met een resolutie van 0,0001g (0,1mg) en een ijkwaarde van 0,001g (1mg). Voor dit soort wegingen heeft de geijkte precisie weegschaal een interne kalibratie. Daarmee is de ijking van de precisie weegschaal onafhankelijk van locatie, omdat de precisie weegschaal zich continue blijft bijstellen. De windbescherming van de precisie weegschaal is van glas en biedt gemakkelijk toegang tot het weegoppervlakte uit drie richtingen. De geijkte precisie weegschaal valt op door zijn grafische beeldscherm. Dit maakt een gemakkelijk bediening van de functies mogelijk. De functies van de weegschaal zijn bijvoorbeeld stuks tellen, optellen, receptwegingen, grenswaarde wegingen en nog veel meer en kan in verschillende talen zoals Duits, Engels of Spaans bediend worden. Een RS-232 interface van de precisie weegschaal maakt het mogelijk een bi-directionele communicatie tussen de precisie weegschaal en een PC op te stellen. Optioneel kan de geijkte precisie weegschaal met een USB of LAN interface uitgerust worden. Met een eigen IP adres (bij het LAN interface) kunt u de geijkte precisie weegschaal vanaf elke PC controleren. Mocht u vragen hebben over de gelijkte precisie weegschaal PCE-AB Serie, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze tafelweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek. 

Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie   Gebruikershandleiding van de Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie   CE certificaat van de Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie   Video van de Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie   Software van de Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie   Productblad van de geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie

Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie

                                                     

- Incl. ijking
- Incl. glazen windscherm met schuifdeuren
- Stuktelfunctie met de analyseweegschaal
- Interne automatische kalibratie
- Datum / tijd-functie
- RS-232 interface

- Capaciteitsaanduiding
- Tare 100% van het weegbereik
- Behuizing uit gegoten aluminium
- Dichtheidsbepaling kit optioneel verkrijgbaar
- ISO-kalibratiecertificaat optioneel verkrijgbaar

Technische specificaties van de geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie

Weegbereik van de precisie weegschaal

PCE-AB 100

100 g

PCE-AB 200

200 g

Algemene informatie van de precisie weegschaal

Aflezen [d]

0,0001 (0,1 mg)

IJkwaarde [e]

0,001 g (1 mg)

Reproduceerbaarheid

0,00015 g

Lineairiteit

±0,2 mg

Uitvoertijd

<5 s

Tarra

Zoals weegbereik

Trillingsdemping Interne trillingsdemping functie

Interface

RS-232, Bi-directioneel

Software

Optioneel

Beeldscherm

Grafische display met achtergrondverlichting

Kalibratie

interne kalibratie
(elke twee uur of bij temperatuurverandering)

Windbescherming

Bij levering inbegerepen / 175 x 140 x 230 mm / Glas

Droogschalen

RVS, diameter 90 mm

Gebruikerstemperatuur

+18 ... +30 °C

Stroomvoorziening

230V / 50 Hz (met 12 V AC-adapter)

Behuizing

Aluminium-gegoten

Afmetingen

235 x 345 x 350 mm

Gewicht

6,5 kg

IJking

Incl. klasse M I

Inhoud levering
1x Geijkte precisie weegschaal van de PCE-AB Serie, 1x voedingsadapter, 1x windscherm en handleiding

Optionele accessoires

ISO-kalibratie / certificering
Voor de gebruiker die de geijkte precisie weegschaal in zijn interne testapparatuur-pool wil opnemen. De certificering is een kalibratie inclusief rapport met alle meetwaarden. De naam of het adres van het bedrijf of de gegevens van de klant is in het rapport opgenomen.

ISO Kalibratie/ Certificering van de geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie

Software Procell
De Duitstalige software van de precisie weegschaal incl. RS-232-PC-interface kabel. De software wordt gebruikt voor de rechtstreekse overdracht van weeggegevens met datum / tijd naar een PC. De data wordt opgeslagen als TXT-bestand.

Software Procell van de geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie

RS-232-USB-adapter
Standaard wordt het software pakket voor de geijkte precisie weegschaal met een RS232-kabel geleverd. Wanneer u de data op een laptop of een ander draagbaar apparaat met USB-interface wilt overzetten heeft u de adapter nodig (incl. besturingssoftware).

USB-adapter

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de geijkte precisie weegschaal (bijvoorbeeld voor het documenteren van de weegresultaten). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter. De breedte van het papier is 112mm. Vervanging van papier is ook beschikbaar.

Printer voor de Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie

Dichtheidsbepaling set
De set wordt gebruikt om de dichtheid van vaste stoffen en vloeistoffen te bepalen. De dichtheid is de verhouding van het gewicht [g] in volume [cc]. Het gewicht wordt bepaald door weging van de lucht in een vloeistof met een bekende dichtheid.

Dichtheidsbepaling set Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie

Testgewichten
De testgewichten worden voor bedrijfsinterne kalibratie en continue controle van de juistheid van de precisie weegschaal gebruikt.

Test gewichten

Triltafel
Dit tafelblad is een vibratie-isoleringssysteem. De precisie weegschaal is nagenoeg trillingsvrij als hij op deze tafel ligt. De horizontale of verticaal gerichte trillingen worden door het bijgevoegde oppervlakte geïsoleerd.
- Natuurlijke frequentie 3 ... 4 Hz 
- Maximale laadvermogen 90 kg:. 
- Afmetingen: 450 x 450 x 100 mm 
- Gewicht: 22 kg

Triltafel

Naar Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie Van Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 120 00 03
Fax +31 (0)53 430 36 46

Deze site in het Duits Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Turkse taal, Tsjechisch Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Geijkte precisie weegschaal PCE-AB serie: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: