Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie 
IJkbare platformweegschaal tot 2.000 kg / Resolutie vanaf 0,1 kg / Kleine bouwhoogte/ Incl. oprijlaan / bidirectionele RS-232 interface / Opsomfunctie / Stuktelfunctie / Tolerantieweging/ Optioneel 4-20 mA, 0-10 V of OC schakeluitgang

De geijkte platformweegschaal is ideaal wanneer u geen vloerweegschaal vast in de grond wilt bouwen. Even gemakkelijk de platformweegschaal neerzetten, bevestigingsplaten vastmaken, oprijlaan vastmaken, de stekker in het stopcontact en u kunt beginnen. Wij voeren een eerste ijking door voordat wij het product verzenden. Op deze manier is de weegschaal wettelijk in te zetten in het handelsverkeer. De platformweegschaal heeft een geringe bouwhoogte van slechts 5 cm en maakt het mogelijk om ladingen gemakkelijk op de weegschaal te rijden, zelfs als het om zware goederen gaat. In de leveromvang zit een oprijlaan, een tweede oprijlaan kan optioneel besteld worden. De Display heeft een houder, welke een muurmontage of montage aan een tafel mogelijk maakt. Optioneel is er ook een statief voor de platformweegschaal beschikbaar. De functies van de platformweegschaal zijn: stuktelfunctie, een max. min. weging, recept weging, procent weging, gemiddelde gewichtsbepaling, opsomfunctie, tarragewicht geheugen en instelbare RS-232 interface. De platformweegschaal is ook als geijkte RVS platformweegschaal beschikbaar. Mocht u vragen hebben over de geijkte platformweegschaal dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze geijkte platformweegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie  Handleiding van de Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie  Productblad van de Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie

Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie

- Stuktelfunctie
- Procent % vergelijkingsweging
- Filter (reactietijd) instelbaar
- Dierweegfunctie
- Tarrawaarde oplag
- Tolerantiebepaling gewicht min / ok / max
- Meerdere wegingen opsomming
- Gemiddelde gewichtsbepaling

- Recept mengsel weging
- Instelbare bi-directionele RS-232 interface
- Printertalen Line Mode en EPL2
- Instelbare automatische uitschakeling
- Bruto / Netto knoppen op de display
- Menu vrij instelbaar
- Onderhoudsvrije componenten
- Optioneel: RS-485, USB, LAN, 4-20 mA

Technische specificaties

Model

Weegbereik

Resolutie

Minimale belasting*

Gewicht

Gebruikersvlakte

PCE-SD 300

300 kg

0,1 kg

2 kg

160 kg

860 x 1000 mm

PCE-SD 600

600 kg

0,2 kg

4 kg

160 kg

860 x 1000 mm

PCE-SD 1500

1.500 kg

0,5 kg

10 kg

250 kg

1250 x 1500 mm

PCE-SD 2000

2.000 kg

1 kg

20 kg

250 kg

1250 x 1500 mm

* De minimale belasting is de belasting waarbij de ijkingsautoriteit de nauwkeurigheid moet verifiŽren. De verifieerbare weegschaal geeft even ook kleinere gewichten aan maar deze mogen niet gebruikt worden in de wettelijke metrologie.

IJking

Volgens klasse M III (wordt geijkt geleverd)

Tarra

Meervoudige tarra over het gehele weegbereik

Uitvoertijd

<4 s

Display

LED met 20 mm cijferhoogte

Interface

RS-232 bidirectioneel
Interface beschrijving 
Optioneel: USB / LAN / 4-20 mA / 0-10 V / OC

Kalibratie

Extern (niet geleverd bij de geijkte platformweegschaal)

Bedrijfstemperatuur

-10 ... +40 įC

Bescherming

Display IP54 / Cellen IP67

Stroomvoorziening

~230V, 50Hz, 8VA (Schuko)

Afmetingen

 

Let u alstublieft op de afmetingen van het gebruikersoppervlakte (A0) alsmede van het gezamenlijke oppervlakte (A1) de platformweegschaal van de PCE-SD Serie

Inhoud van de levering
1 x Platformweegschaal, 1 x Display, 1 x Oprijlaan, 4 x Bodem bevestigingsplaten, 1 x Handleiding

Optionele accessoires

Statief
Het IP65 beeldscherm is met een universele houder voorzien, wat het mogelijk maakt het beeldscherm stevig aan de wand, op een tafel, of op het optioneel verkrijgbare ca. 80cm hoge roestvrijstalen statief te monteren.
ArtNr PCE-M-STATIV

Statief

Oprijlaan
Er wordt ťťn oprijlaan meegeleverd. Een tweede oprijlaan is optioneel. De oprijlaan is gemaakt van gelakt staal. De afmetingen van de oprijlaan zijn op grond van de grootte afhankelijk van het model. 
Art.-Nr. PCE-SD-Ramp-860 
Art.-Nr. PCE-SD-Ramp-1250

Oprijlaan

Interfaces
Aangezien de meeste PCís niet meer over een RS-232 interface beschikken, bieden wij de mogelijkheid de roestvrijstalen weegbalken ook met een USB of LAN interface uit te rusten.
RS-232 interface ArtNr. AF-RS232-PCE
RS-485 interface ArtNr. AF-RS485-PCE 
USB interface ArtNr. AF-USB-S
LAN interface ArtNr. AF-LAN-S

RS485USBLAN

Software Procell
De Duitstalige software kan een toetsenbord simuleren en de gegevens van de roestvrijstalen weegbalken bijvoorbeeld direct overzetten in Excel met tijd en datum. Er bestaat ook de mogelijkheid de data op de achtergrond als TXT-bestand op te slaan. (Kabel is niet meegeleverd).
ArtNr. PCE-SOFT-Procell

Software Procell

USB-stick
Als er geen PC of printer aan de roestvrijstalen Ė weegbalken verbonden zijn, kan de data met tijd en datum als TXT-bestand op een USB-stick opgeslagen worden. De aansluiting gebeurt over een RS-232 interface en de adapter vereist een externe voeding (adapter is meegeleverd).
ArtNr PCE-USM

USB-stick

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10 V
De 16-bit analoge uitgang zet het gewicht in mA of V om, zodat bijvoorbeeld de PLC besturing dienovereenkomstig kan reageren. Voorbeeld met 4-20mA: wanneer de verifieerbare weegschaal 0 kilo aangeven, geeft de analoge interface 4 mA en bij de maximale belasting van de weegschaal, 20mA. De 20mA / 10 V grens kan ook individueel worden ingesteld.
ArtNr AF-PCE 4-20 
ArtNr AF-PCE 0-10

4..20mA

0-10V

Potentiaalvrije contacten
Deze uitgang is ook bekend als OC of geÔsoleerde uitgang. Dit betekent dat bij vooraf ingestelde gewichtsgrenzen, bijvoorbeeld MIN / OK / MAX, de verifieerbare weegschaal tot drie contacten kan schakelen. De schakeling kan worden ingesteld als impuls of continu signaal.
ArtNr AF-TSD

Potentiaalvrije contacten

Printer
Voor het direct afdrukken van de resultaten van de verifieerbare weegschaal (bijvoorbeeld voor het documenteren van de weegresultaten). De printer wordt geleverd incl. RS-232-kabel en 240 V voedingsadapter. De breedte van het papier is 112mm (1 rol is inclusief).
ArtNr PCE-BP 1

Printer

Signaallamp
Met deze signaallamp kunnen de grenzen gevisualiseerd worden en sluit onvoorzichtigheid van het personeel uit. Als het gewicht lager is dan de ondergrens wordt er een geel licht zichtbaar, als de waarde tussen de onderste en bovenste grens ligt, wordt het licht groen. Komt het gewicht boven de bovengrens dan wordt het licht rood.
ArtNr PCE-CSD

Signaallamp

RS-232-kabel
De seriŽle RS-232-kabel is ongeveer 1 meter lang en heeft de juiste pinout 2-3 / 3-2 / 5-5 die voor de bi-directionele communicatie van de roestvrijstalen weegbalken met de PC noodzakelijk is.
ArtNr PCE-BDM-RS232

RS232 kabel

USB adapter
Het gaat hier om een adapter van RS-232 interface Sub-D op USB. Hiervoor wordt nog een seriŽle kabel vereist wanneer de polariteit correct aangesloten is.
ArtNr RS232-USB

USB-adapter

Naar Grondweegschalen Van One-Way Datalogger PCE-OWL naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Geijkte platformweegschaal PCE-SD Serie: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: