Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1 
waterbestendige datalogger voor lage temperaturen / geheugen voor 32.767 meetwaarden / software voor opslag van de meetwaarden (basisstation optioneel) / programmeerbare grenswaaren / meetbereik: -86 ... 35 ºC

De een-kanalige datalogger voor lage temperaturen PCE-LTL 1 is een batterijgevoede logger voor het meten van extreem lage temperaturen. Het grote bereik voor bedrijfstemperaturen van -86 ºC tot +35 ºC, evenals de geïntegreerde semi-geleidende sensor, maken toepassingsmogelijkheden op vele gebieden mogelijk. De waterbestendige behuizing die aan de FDA-normen voldoet, maakt dat deze datalogger voor lage temperaturen vooral nuttig is voor de de levensmiddelensector. Het interne niet-vluchtige geheugen garandeert een grote gegevenszekerheid. De datalogger voor lage temperaturen is gemakkelijk via de PC te programmeren, te starten en uit te zetten. Op ieder willekeurig moment kunt u de controleprocedure van de datalogger stoppen, waarbij de gegevens in het apparaat worden opgeslagen. De datalogger wordt automatisch door de uitgebreide software herkend en maakt een eenvoudige evaluatie van de meetgegevens mogelijk (optioneel voor het basisstation). Met behulp van 3 LED´s die oplichten en een alarm, waarschuwt de datalogger voor lage temperaturen wanneer de geprogrammeerde grenswaarden overschreden worden. Met de software kunt u alle informatie en meetwaarden aflezen en opslaan en wordt de datalogger volledig geprogrammeerd. U kunt de meetfrequentie (van 5 seconden tot 30 minuten) of een register met vertraagde start- en stoptijden instellen (van 0 tot 30 dagen). Houdt u alstublieft met het volgende rekening: Het software-pakket (omvat de USB-gegevenskabel en het basisstation) is een optioneel product voor het verzenden van gegevens van de datalogger. Vraagt u het pakket alstublieft samen met de datalogger voor lage temperaturen aan. Indien u al over deze software beschikt is dit natuurlijk niet nodig. Bij bestelling van meerdere dataloggers, heeft u in totaal slechts één software-pakket nodig. Mocht u vragen hebben over de datalogger voor lage temperaturen, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze datalogger en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1    Handleiding van Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1  bekijken / afdrukken   CE Certificaat van de Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1    Video van Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1  bekijken   Software van Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1  downloaden   Productblad van de Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1

Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1 

- Geheugencapaciteit: 32.767 meetwaarden /
  kanaal
- Software en basisstation voor evaluatie van
  gegevens op de PC of laptop (optioneel) 
- Vertraagde starttijd van de registratie (tot 30
  dagen)
- Instelbare meetfrequentie (van 5 s tot 30 min.)
- Batterijgevoede datalogger voor lage
  temperaturen

- Eenvoudige export van de meetwaarden naar
  MS Excel
- Compact formaat
- Voldoet aan de HACCP-eisen
- Waterbestendige ABS-behuizing
- Bedrijfstemperatuur -86 tot +35 ºC
- Niet-vluchtig geheugen
- Alarm, waarschuwing en functie-aanduiding
  m.b.v. drie LED´s

Technische gegevens van de datalogger voor lage temperaturen

Meetbereik

-86 ... +35 ºC 

Nauwkeurigheid 

± 1 ºC 

Resolutie

0,1 °C 

Sensor

geïntegreerde semi-geleidende sensor 

Geheugencapaciteit

maximaal 32.767 meetwaarden 

Meetfrequentie / registerinterval

instelbaar, 5 s ... 30 min. 

Starttijdvertraging

0 ... 30 dagen 

Start- en stoptijd

programmeerbaar 

Alarmbegrenzing

vrij afstelbaar 

Interface

USB / via het optionele basisstation / 38.400 baud 

Software

wordt met het basisstation gestuurd / werkt onder Windows 95/98/ME/NT/2000/XP 

Afstellingen

op de PC / manuele afstelling met de magnetische pin 

Behuizing

waterbestendige plastic ABS-behuizing 

Batterijvoeding

3,6 V lithiumbatterij; typische levensduur van 2 jaar @ +25 ºC, 1 meting per minuut; typische levensduur van 1 jaar @ -80 ºC, 1 meting per minuut 

Omgevingsomstandigheden

-86 ºC ... +55 ºC / 0 ... 100% RV. 

Afmetingen

54 x 83 x 11 mm 

Gewicht

40 g 

Gebruik/ Toepassing

Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1  is ook geschikt voor de voedselsector
Dankzij zijn waterbestendige en door de FDA goedgekeurde plastic behuizing is deze datalogger voor lage temperaturen speciaal geschikt in de levensmiddelensector. 

De Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1  werkt ook in een koelcel
Eén van de vele toepassingsmogelijkheden van de datalogger voor lage temperaturen is de temperatuurcontrole bij transport of opslag van levensmiddelen, of op alle andere gebieden waarbij de controle van lage temperaturen een vereiste is.

Software

Software voor beroepsmatig gebruik bij programmering en evaluatie van gegevens in computers en laptops. De software beschikt over de volgende eigenschappen:

1. Verschillende grafieken: Gelijktijdige aanduiding en analyse van meetwaarden bij verschillende meetapparaten. Gemakkelijke omzetting naar individuele aanduiding. 
2. Real time register: Weergave van de meetwaarden in real time bij gelijktijdige opslag van de waarden. 
3. Grafische cursor: Met slechts één klik op de grafiek verschijnen uur, meetwaarde, parameter of apparaatnummer. 
4. Waardentabel: Permanente toegang tot een tabel voor een gedetailleerde weergave van de meetwaarden. 
5. Schaalindeling: Een automatische schaalindelingsfunctie maakt een automatische weergave van alle meetwaarden op het beeldscherm mogelijk. Natuurlijk kunt u de schaal ook met de hand veranderen. 
6. Formaat: U kunt zelf de kleurpresentatie, de regeleigenschappen, en vele andere parameters instellen.
7. Statistische functies: Met slechts één klik kunt u de gemiddelde, maximale en minimale waarden en veranderingen, etc. reproduceren en weergeven. 
8. Export van gegevens: De gegevens kunnen in verschillende formaten worden geëxporteerd. De export naar EXCEL® gebeurt met slechts één klik. 

De software van de Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1 

Inhoud van de zending van de datalogger voor lage temperaturen
1 x datalogger voor lage temperaturen PCE-LTL 1, 1 x batterij, 1x gebruiksaanwijzing.
Attentie: Bestelt u het basisstation met het software-pakket alstublieft apart, ze zijn namelijk noodzakelijk bij het gebruik van de datalogger.
Optioneel
- ISO-laboratoriumkalibratie met certificaat 
Voor bedrijven die de datalogger voor lage temperaturen PCE-LTL 1 aan hun interne kwaliteitscontrolesysteem willen toevoegen of die hem jaarlijks willen laten kalibreren. Het ISO-certificaat omvat een laboratoriumkalibratie, inclusief het certificaat met alle meetwaarden.

Optioneel ISO-laboratoriumkalibratie met certificaat

- Basisstation
Samen met het basisstation wordt ook een software-pakket, een USB-gegevenskabel en een magnetische pin gestuurd. Bij een eerste bestelling heeft u in ieder geval dit pakket nodig om de datalogger voor lage temperaturen te kunnen programmeren en om later de gegevens te kunnen aflezen. Alle loggers die u hierna nog zou kopen, kunnen via het aangeschafte basistation gebruikt worden. Zoals hieruit blijkt, hoeft u de software en het basisstation slechts één keer te kopen. Het basisstation is van een stevige ABS-behuizing gemaakt. 

Basisstation voor de Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1 

- Magnetische reservepin
De datalogger voor lage temperaturen kan met de hand via een magnetische pin worden geactiveerd. Deze pin wordt in een kleine uitsparing van het basisstation bewaard. Indien u de magnetische stift mocht verliezen, kunt u weer een nieuwe (misschien beter gelijk twee) bij ons aanvragen. 

Optionele reservepin voor de Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1 

naar Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1 Van Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1 naar startpagina
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Capitool 26
7521 PL Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Datalogger voor lage temperaturen met waterbestendige behuizing PCE-LTL 1: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: