Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie
Niveau en toename monitoring /vrij instelbare limietwaarden /Platform afmeting 400 x 500 mm / 3 OC schakeluitgang / 1 onderbrekingscontact / bi-directionele RS-232 interface /RS-485 analoge uitgang 4-20 mA, 0-10 V optioneel

De controle weegschaal voor containers PCE-SDF serie biedt u de mogelijkheid om de aanvoer van de levering effectief en betrouwbaar zeker te stellen. Daarbij kan de weegschaal niet alleen de huidige inhoud van de container, maar ook gewichtsverlies monitoren. Door de monitoring van het huidige niveau kan de operator voortijdig de container vullen. Daarnaast beschikt de weegschaal over drie passieve schakelcontacten (potentiaalvrij contact / opto-koppeling uitgangen / OC). Een schakelcontact kan bijv. worden gebruikt voor groen licht. Dit schakelcontact is actief als de huidige toestand van de container akkoord is. Bereikt de container een minimumgrens / minimale belasting kan een tweede schakelcontact worden aangesloten, die dit aan de gebruiker doorgeeft. De lampjes zijn niet inbegrepen, maar kunnen optioneel bij de weegschaal besteld worden. De tweede controle voorziening van de schaal is monitoring van continue gewichtsverlies. Deze functie kan de vulhandelingen van de machine bewaken en foute materiaalafname rapporteren. Daarnaast kan de weegschaal een gewichtsverlies per tijdseenheid waarborgen. Bijvoorbeeld g / min, kg / min, g / uur, kg / uur. Tijdens schommelingen in de materiaalafname kan weer een schakelcontact worden gebruikt bijvoorbeeld voor het veroorzaken van een sirene / licht of het afsluiten van de machine. Het doel van deze controle is het leeglopen van de machine te voorkomen, door bijvoorbeeld een verstopte afvoer en dus de uitvaltijd aanzienlijk te verminderen. Een externe schakelaar maakt het mogelijk om de controlefunctie van de weegschaal te onderbreken om de tekortkomingen in alle rust te corrigeren. Optioneel te bestellen bij de weegschaal is, naast de verschillende interfaces, een display dat in de behuizing kan worden geplaatst. Verder te bestellen zijn waarschuwingslampjes en een GSM-modem, die de operator kan informeren over de toestand van de container via SMS.
Mocht u vragen hebben over de controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze controle weegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie   Gebruikershandleiding van de controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie   CE certificaat van de controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie   Video van de controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie   Software van de controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie   Productblad van de controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie

Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie

- Meetbereik tot 300 kg
- Verschillende platform maten
- 1 schakeluitgang voor OK stand
- 1 schakeluitgang voor kritieke toestand
- 1 schakeluitgang voor afname-afwijking

- 1 schakelaar contact voor het onderbreking van
  de functie
- Bidirectionele RS-232-interface
- Geschikt voor continue meting
- Inbouw in behuizing optioneel
- GSM-modem / LAN / RS-485, etc. optioneel

Technische specificaties van de controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie

Model

Meetbereik

Leesbaarheid

Minimale belasting

Nauwkeurigheid/ meetafwijking

Platform grootte

PCE-SDF 30

30 kg

1 g

200 g

± 4 g

400 x 500 mm

PCE-SDF 60

60 kg

2 g

400 g

± 8 g

400 x 500 mm 

PCE-SDF 150

150 kg

5 g

1 kg

± 20 g

400 x 500 mm

PCE-SDF 300

300 kg

10 g

2 kg

± 40 g

400 x 500 mm

PCE-SDF 33

30 kg

1 g

200 g

± 4 g

500 x 600 mm

PCE-SDF 63

60 kg

2 g

400 g

± 8 g

500 x 600 mm

PCE-SDF 153

150 kg

5 g

1 kg

± 20 g

500 x 600 mm

PCE-SDF 303

300 kg

10 g

2 kg

± 40 g

500 x 600 mm

Wees u bewust van het gewicht van de container bij het bepalen van het meetbereik. Capaciteit + container gewicht = meetbereik. Door het invoeren van het containergewicht als zijnde het nulpunt wordt het meetbereik niet verhoogd.

Interfaces

- RS-232 bidirectionele interface-beschrijving
  RS-485, LAN en USB optioneel (zie
  accessoires)
- 3 Potentiële contacten (SUB D9 connector)
      1 schakeluitgang voor OK stand
      1 schakeluitgang voor kritieke toestand
      1 schakeluitgang voor afname-afwijking
- 1 schakelaar contact voor onderbreking van
  de functie

Display 

LED-Display met 20 mm karakterhoogte
Inbouw in behuizing optioneel (zie accessoires)

Kabellengte tot aan display 

1,5 m stekker gebonden
(Kan worden verlengd tegen meerprijs)

Voeding 

12 V / 1.4 A voeding incl.

Beschermingsklasse 

IP54

Gebruikstemperatuur 

- 10 ° C ... + 40 ° C

Gewicht 

11 kg

Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie gemonteerd onder de silos
De controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie kan onder de silo's gemonteerd worden en daarmee zorgen voor een soepeler proces.

Onderbouw van de weegschaal
De onderbouw van de weegschaal maakt het mogelijk, indien nodig, de container te bevestigen.

Display van de weegschaal
 Het display van de weegschaal is stekker gebonden en heeft een RS-232 en schakeluitgang.

Omvang van de levering
1 x Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie, 1 x PSU(voeding) en 1x handleiding.

Optionele accessoires

ISO kalibratie / certificatie
Voor bedrijven die deze weegschaal als bedrijfstestapparatuur willen gebruiken. De kalibratie wordt uitgevoerd door ISO 17025 gecertificeerd testlaboratorium en is een doel / werkelijk vergelijking.
Art.nr. CAL-TS-150

 

Kalibratiecertificaat

Behuizing display
Het display kan eenvoudig in een behuizing of bedieningspaneel gebouwd worden. Daarvoor moet wel opening bestaan, die kan worden gevonden in de technische tekening.
Art.nr. AF-SD-SBI

 

Behuizing display

Kabel uitbreiding platform / display
De standaard kabel, tussen het platform en het display van de weegschaal heeft een lengte van ongeveer 1,5 m. Deze kan echter tegen meerprijs worden verlengd tot maximaal 15 m.
Art.nr. AF SD CE

 

Kabel uitbreiding

GSM modem
Bij het bereiken van kritische stand kan de gebruiker via SMS gewaarschuwd worden.
Dit maakt controle vanaf afstand mogelijk is.
Art.nr. PCE-GPRS 2

GSM modem

Analoge uitgang 4-20 mA of 0-10V
De 16-bits analoge uitgang zet het gewicht om in mA of V. Waardoor de PLC besturing adequaat kan reageren. Bijvoorbeeld met 4-20 mA: Als de weegschaal 0 kg aangeeft biedt de analoge uitgang 4 mA en bij de maximale belasting van de weegschaal 20 mA. De 20 mA / 10 V limiet kan individueel worden ingesteld.
Art.nr. AF 4-20 mA PCE
Art.nr. AF 0-10V PCE

 

 

Analoge uitgang 4-20 mA

 

Analoge uitgang  0-10V

LAN-interface
De controle weegschaal voor containers van de PCE-SDF-serie krijgt via de LAN-interface een uniek IP-adres, geschikt voor elk netwerk. Dit maakt de werkplek onafhankelijk van een PC.
Art.nr. AF-S LAN

 

 

LAN-interface

RS485-interface
Wij bieden de mogelijkheid de standaard RS-232-interface van de controle weegschaal voor containers van de PCE-SDF-serie, tegen meerprijs, om te zetten naar RS-485.
Art.nr. AF-RS485 PCE

 

 

RS485-interface

Signaal lamp
Deze signaallamp kan het grensbereik voor iedereen zichtbaar maken. Is het gewicht onder de ondergrens verschijnt een geel licht, tussen de onderste en bovenste een groen licht en bij het overschrijden van de bovengrens een rood licht.
Art.nr. PCE-CSD

 

Signaal lamp

RS232-kabel
De seriële kabel RS232 is ongeveer 1 m lang en heeft de juiste pinout 2-3 / 3-2 / 5-5 die voor bidirectionele communicatie van de schaal met de PC noodzakelijk is. 
Art.nr.

RS232-kabel

USB-adapter
Een adapter van RS-232-interface Sub D 9 op USB. 
Art.nr. RS232-USB

USB-adapter

Van de druksensor PCE-DMM 11 naar de online-shop Van de druksensor PCE-DMM 11  naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Brookhuis 
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 120 00 03
Fax +31 (0)53 430 36 46

Deze site in het Duits Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie : dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie : dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie : dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie : dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie:  dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie : dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie: dezelfde pagina in de Turkse taal, Tsjechisch Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Controle weegschaal voor containers PCE-SDF-serie: dezelfde pagina in de Chinese taal

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: