Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)
Twee bereik – analyseweegschaal / meetbereik tot 220 g / resolutie vanaf 0,01mg / ijkbaar / grafisch beeldscherm / RS-232 interface / pipetten kalibratie set optioneel

De ijkbare Analyseweegschaal behaalt een hoge nauwkeurigheid dankzij zijn dual-range weegsysteem. Dat betekent dat de Analyseweegschaal tot 82 gram een resolutie van 0,01mg bereikt tot 220g met een resolutie van 0,1mg. De kalibratie waarde van de Analyseweegschaal ligt bij de wettelijk vastgestelde minimale waarde van 1mg van de IJkklasse MI. De interne automatische kalibratie zorgt voor een regelmatige evaluatie van de nauwkeurigheid van de Analyseweegschaal. Naast de hoge resolutie bezit de weegschaal ook bijna alle functies die nodig zijn in een laboratorium. Zo bezit het een receptenfunctie, statistiek functie, pipetten-kalibratie, dichtheid bepaling, balans weging, dierweegfucntie, stuks telling en doseerfuncties naast uiteraard de standaard functies van de Analyseweegschaal. Een makkelijke bediening van deze functies kan gedaan worden door middel van het intuïtieve toetsenbord en de grafische weergave. Mocht u vragen hebben over de Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III), dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze Analyse weegschaal en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)   Handleiding van de Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)  CE Certificaat van de Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)  Video van de Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)   Software van de Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)  Productblad van de Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) 

Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)

- Dual range 82 g / 220 g
- IJkbaar M I
- Interne automatische kalibratie
- Grafische weergave
- Pipette kalibratie
- Pipetten kalibratie set optioneel
- GLP-protocol
- Statistieken functie
- Receptweging functie 

- Dichtheidsbepaling
- Dieren wegen mogelijk
- Balansweging
- Procent weegfunctie
- Doseerfunctie
- Stuks telling
- Controlewegen functie
- Glazen windscherm met 3 schuifdeuren
- RS-232-interface

Technische specificaties van de Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)

Weegbereik / Dual bereik [max]

82 g / 220 g

Afleesbaarheid [d]

0,01 mg / 0,1 mg

IJkwaarde [e]

1 mg 
IJking optioneel, nadien niet meer mogelijk

Tarra  Over het volledige meetbereik

Lineariteit

± 0,06 / 0,2 mg

Minimale belasting [min]

40 mg

Weegplateau

Ø 85 mm

Beeldscherm Grafisch

Interface

RS-232

Gebruikstemperatuur

10 °C ... +40 °C

Gewicht

ca. 12 kg

Afmetingen van de Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)

Afmetingen van de Analyseweegschaal 

Omvang van de levering van de Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)
1x Analyseweegschaal XA82/220/2X (kalibratie optioneel), AC-adapter, handleiding

Optionele accessoires

Kalibratie / Verificatie / Conformiteitsbeoordeling
De Analyseweegschaal is ijkbaar maar in de standaard uitvoering nog niet geijkt. Een ijking is een officiële verklaring van de nauwkeurigheid en kan niet nadien doorgevoerd worden. Heeft u een ijking nodig dan zult u die bij de bestelling al moeten meebestellen. 
Art.-Nr. RW-EICH-XA-2

Kalibratie certificatie

Anti-vibratietafel
Om de nauwkeurigheid van de Analyseweegschaal te waarborgen is een anti-vibratietafel een voorwaarde. Horzintale en verticale trillingen worden dan geïsoleerd.
Item No. PCE-AVT 1

anti-vibratietafel

Dichtheidbepalingsset
Deze set bepaalt met behulp van de Analyseweegschaal de dichtheid van vloeistoffen en vaste stoffen. De dichtheid is de verhouding van gewicht [g] en volume [cc]. Daarvoor wordt weging van monstermateriaal in de lucht en in een vloeistof met bekende dichtheid gedaan.
Art.-Nr. RW-DB-XA

Dichtheidbepalingsset

Anti-statische ionisator
Dit apparaat verwijdert geladen ionen uit het te wegen goed en zijn omgeving. Om goede meetresultaten te verkrijgen met de Analyseweegschaal moet u er voor zorgen dat de elektrische lading geneutraliseerd wordt zodat meetfouten voorkomen kunnen worden.
Art.-Nr. RW-DJ-02

Anti-statische ionisator

Pipetten Kalibratie set
Deze constructie voorkomt verdamping van vloeistoffen. Door een interne vochtigheid neemt de luchtvochtigheid in de weegruimte van de analyseweegschaal zodanig toe dat deze lastig wordt. Een opening in het bovenste deel van het toestel kan door middel van eenvoudige implementatie van de pipet. 
Art.-Nr. RW-PCS-XA

Pipetten kalibratie set

PC software
De software maakt het mogelijk dat de weeggegevens overgezet worden naar een PC. De gegevens kunnen worden weergegeven in een tabelvorm en in een diagram. Exporteren naar Excel is ook mogelijk. De software is gratis
Art.-Nr. RW-PW-WIN

pc-software

Testgewicht
Om de nauwkeurigheid van de Analyseweegschaal te controleren raden we aan om ook testgewichten mee te bestellen die verschillende meetbereiken kunnen dekken. Voor de Analyseweegschaal zijn gewichten voor nauwkeurigheidsklasse E1 noodzakelijk en deze kunnen ook geleverd worden met een kalibratie certificaat.

Testgewicht

Naar Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) Van Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)  : dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) : dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) : dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) : dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)  : dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) : dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) : dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) : dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)  : dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) : dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) : dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) : dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III)  : dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Analyseweegschaal XA 82/220/2X (Klasse III) : dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: