Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Akoestische stethoscoop PCE-S 40
Akoestische stethoscoop voor gebruik in de controle en het onderhoud van machines / Meetsonde circa 16,5 cm / Oordopjes gemaakt van zacht plastic / Totale lengte ca. 1 m

De PCE-S 40 is een akoestische stethoscoop die machinegeluiden versterkt. Een akoestische stethoscoop biedt u de mogelijkheid om ruis op lagers, ventilatoren, kleppen, pompen et cetera te detecteren. Op het gebied van de machinebouw wordt een stethoscoop bijvoorbeeld gebruikt voor preventief onderhoud en de service aan de machines zodat schade kan worden voorkomen. Door het gebruik van een stethoscoop wanneer u naar een machine luistert, wordt ruis versterkt, geluiden die u misschien anders niet gehoord zou hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klop- of wrijfgeluiden die aangeven dat er intern iets aan het apparaat beschadigd is. 

Bij een akoestische stethoscoop voor industrieel gebruik wordt gebruikt gemaakt van een oorlus, een slang en een meetsonde. Bij gebruik wordt geluid met behulp van de meetsonde opgemeten en vervolgens direct door de slang naar de oorlus gestuurd. Aan het einde van de oorlus bevinden zich oordopjes, gemaakt van zacht plastic. Deze oordopjes kunnen altijd nabesteld en vervangen worden. Doordat de oordopjes van zacht plastic gemaakt zijn, zorgen zij ervoor dat het oor goed wordt afgesloten bij het uitvoeren van metingen en dat er daardoor geen andere geluiden het oor binnendringen.

Mocht u vragen hebben over de digitale akoestische stethoscoop PCE-S 40, dan kunt u de volgende technische specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer
+31 (0)900 - 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze stethoscoop en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Akoestische stethoscoop PCE-S 40   Handleiding van de stethoscoop PCE-S40   Productblad van de akoestische stethoscoop PCE-S 40

Akoestische stethoscoop PCE-S 40

- Meetsonde ca. 16,5 cm 
- Oordopjes van zacht kunststof
- Totale lengte ca. 1 m

- Passende oorlus 
- Oorlus is aangepast op het menselijk hoofd
- Voor preventieve controles en onderhoud

Akoestische stethoscoop: Technische specificaties

Materiaal oordopjes 

Zacht kunststof

Afmetingen (totaal) 

1 m. (inclusief meetsonde en oorlus)

Afmetingen meetsonde

Ca. 16,5 cm

Akoestische stethoscoop: Omvang van de levering
1x Stethoscoop PCE-S 40 

Akoestische stethoscoop: Aanvullende foto’s

Akoestische stethoscoop PCE-S 40 tijdens gebruik

 

 

 

 

 

Hier ziet u een akoestische stethoscoop bij het beoordelen van het geluid van een machine. Onze akoestische stethoscoop maakt een snelle diagnose van de functionele eigenschappen van apparatuur.

Van de akoestische stethoscoop PCE-S 40 naar de online shop Van de akoestische stethoscoop PCE-S 40 naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 120 00 03
Fax +31 (0)53 430 36 46

Deze site in het Duits Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Franse taaL, Hongaars Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Akoestische stethoscoop PCE-S 40: dezelfde pagina in de Chineese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: