PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

   

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

Hier treft u onze transportdataloggers aan in de shop

 

Transportdataloggers

Transportdataloggers zijn geschikt voor de opname van verschillende parameters. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen. Er zijn ook enkele waterdichte transportdatalogger-varianten. De meeste transportdataloggers worden met analyse-software geleverd. De software draait op alle actuele microsoft systemen. De nieuwse software-versies vindt u op onze site onder het kopje “service”. De transportdataloggers zijn gemakkelijk te bedienen. Vaak is het van groot belang dat bij bepaalde transporten een transportdatalogger gebruikt wordt, om bijvoorbeeld bij goederenverkeer of overzeese transporten precies te begrijpen welke invloeden hun werking hebben op de handelswaar. Of het bij zulke ladingen om een hoogwaardig kunstwerk of een flatscreen is uiteindelijk van belang, omdat elk object op zijn eigen manier op invloeden van buitenaf reageert, zoals temperatuur of vochtigheid. Transportdataloggers zijn gemakkelijk te bevestigen. Zo worden ze bijvoorbeeld geplaatst achter deuren, op planken of wanden. In de laatste jaren kwam het steeds vaker voor dat ondernemers een gat herkenden en dan onbeschadigde artikelen als defect verklaarden, terwijl ze dit niet waren. Transportdataloggers zijn klein en op basis van hun flexibile inzetplekken soms moeilijk te herkennen. In het geval ze ontdekt worden is het vaak al te laat voor fraudeurs. De transportdataloggers elke verandering van parameters snel waar en slaan deze op. Opgenomen temperaturen kunnen bijvoorbeeld uitsluitsel geven over regelingen omtrent transport van gekoelde levensmiddelen. Ook wanneer men sabotage niet volledig kan voorkomen, hebben de transportdataloggers een preventieve waarde. Ze geven een  signaal af aan saboteurs. Transportdataloggers zoals bijvoorbeeld de PCE-HT 71 bieden u de mogelijkheid metingen over een lange tijdspanne (bijv. een jaar) te doen. De PCE-HT110 (temperatuur-transportdatalogger, voor bijv. de levensmiddelenbranche) alsmede de Logger U12-006 (bepaald en slaat vier temperatuuringangen gelijktijdig op) zijn zeer geliefde producten. In ons assortiment vindt u verdere meters of handheld meters met geïntegreerde transportdataloggers. Ook transportdataloggers voor vaste inbouw, zoals de zogenaamde screen recorders, zijn beschikbaar. Mocht u nog vragen hebben over transportdataloggers dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0)900 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze transportdataloggers en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Wij hebben transportdataloggers van de volgende fabrikanten in het assortiment:

Transportdataloggers van PCE BrookhuisTransportdataloggers van MSRTransportdataloggers van Dostmann ElectronicTransportdataloggers van Pico Tech

U treft de technische gegevens over onze transportdataloggers aan wanneer u een van de volgende links aanklikt:

- Transportdataloggers PCE-HT 71N
  (Temperatuur / vochtigheid / dauwpunt, interne sensor, kleinste bouwvorm, geheugen: 32000 waarden),

Transportdataloggers PCE-HT 71NTransportdataloggers van PCE Brookhuis

- Transportdataloggers PCE-OWL 
  (weg-datalogger met geheugen voor 14.400 meetwaardensets, verschillende looptijden en meetintervallen)

Transportdataloggers PCE-OWLTransportdataloggers van PCE Brookhuis

- Transportdataloggers PCE-MSR145 
  (Temperatuur / vochtigheid / bar. druk / versnelling / licht, geheugen: 2.000.000 waarden, ook waterdicht)

Transportdataloggers PCE-MSR145 Transportdataloggers van MSR

- Transportdataloggers PCE-MSR145WD
  (Radio-transportdatalogger met BLE, display en MSR SmartCloud)

Transportdataloggers PCE-MSR145WDTransportdataloggers van MSR

- Transportdataloggers PCE-VD 3
  (Datalogger voor G-krachten via 3-assen, vibratie-datalogger met frequentie analyse, meetbereik ±18 g)

Transportdataloggers PCE-VD 3Transportdataloggers van PCE Brookhuis

- Transportdataloggers PCE-MSR165 
  (Versnelling, geheugen: 2.000.000 waarden, waterdicht, langdurige Lithium-polymeer accu)

Transportdataloggers PCE-MSR165 Transportdataloggers van MSR

- Transportdataloggers Spy-Serie
  (Radio datalogger voor langetermijnmeting van verschillende parameters, 20.000 meetwaarden)

Transportdataloggers Spy-SerieTransportdataloggers van Dostmann Electronic

Enkele modellen van de transportdatalogger worden als “eenmalige apparaten” bijv. voor protocollering bij zee- of luchttransport ingezet. Andere apparaten worden in de industriële productie of in de landbouw ingezet. Afhankelijk van het gebruik worden transportdataloggers ingezet die te herkalibreren zijn. Naast de grote keuze aan verschillende transportdataloggers voor bijna alle inzetbereiken hebben we vervolgens nog wat informatie en gebruikersberichten over dit thema voor U op een rij gezet:

Transportdataloggers gebruiken verschillende signalen (bijv. temperatuur, luchtvochtigheid, spanning) over een bepaalde tijdspanne. Een dataverzamelaar bestaat uit een programmeerbare processor, een geheugen, interfaces en één of meerdere ingangssignalen voor het aansluiten van verschillende sensoren. De meeste transportdataloggers werken op batterijen, maar sommige worden ook met een accu uitgerust. Via de meetsensoren worden de data bepaald. Door een analoog-digitale omvormer worden deze data in het geheugen omgevormd en opgeslagen. De gegevens blijven ook bewaard wanneer de batterij leeg is. De data worden via de seriële interfaces of via USB van de transportdatalogger gelezen en middels software geëvalueerd. Via één van deze interfaces kan het apparaat geconfigureerd worden voor de inzet (bijv. start- en eindtijd van de meting, meetintervallen etc.). 

Overal waar langetermijn opnames worden gemaakt, zonder dat er voortdurend personeel aanwezig is, worden transportdataloggers ingezet. Vooral bij bewaking van transporten (bijv. vrachtwagentransport), voor foutenanalyse van systemen (bijv. bij wisselende spanningen of in een lager) gebruikt. 

Transportdataloggers worden via een datakabel met een PC verbonden, dan worden alle apparaten via software geconfigureerd (meetsnelheid, starttijd, stoptijd,…). Aansluitend wordt de transportdatalogger van de PC gescheiden en op de gewenste plaats ingezet. Als het apparaat niet via een automatische starttijd beschikt, dient u de transportdatalogger handmatig te starten. De transportdatalogger begint nu met de meting en slaat alle gegevens op. Als het tijdsinterval bereikt is of het interne geheugen is vol, dan schakelt het apparaat zichzelf uit en is de meting beëindigd. De datalogger dient nu Op een PC aangesloten te worden om de gegevens te lezen en over te dragen.

Let u er alstublieft op dat verschillende sensoren onderhevig zijn aan slijtage. In het bijzonder dataloggers met vochtigheidssensoren worden hierdoor getroffen. De meetprecisie wordt door de oudheid van de sensoren negatief beïnvloed. Enkele transportdataloggers, zoals bijv. die van de Hobo-serie zijn voor bepaalde inzettijd gekalibreerd (ca. 2 jaar). Bij bijna alle andere modellen is een herkalibratie via optionele vochtigheidsstandaarden mogelijk. Deze meetinstrumenten zijn ook te kalibreren naar DIN ISO 9000 normen en zijn dan weer klaar voor het komende jaar. Bedenkt u zich dat, wanneer u een transportdatalogger met meerdere ingangskanalen gebruikt, de vermelding van de maximale geheugencapaciteit altijd naar één ingangskanaal verwijst. Gebruikt u een transportdatalogger met vier ingangskanalen, dan wordt de maximale beschikbare capaciteit door vier gedeeld (voorbeeld: geheugen max.: 32000 byte bij gebruik van vier ingangskanalen betekent dat 8000 byte per kanaal).

Indien u het onderdeel over transportdataloggers in onze catalogus wilt zien of uitprinten,
klik dan op het PDF pictogram

Transportdataloggers: lezen en printen catalogus

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / meettechniek / meetinstrumenten / transportdataloggers

Deze site in het Duits Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Transportdataloggers: dezelfde pagina in de Chineese taal.

In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan meetinstrumenten.
Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: