PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

   

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

Alle touwspanningsmeters in onze online shop!

Touw spanningsmeters

Naar de online shop!Met onze touwspanningstesters kunt u de spanning van componenten met verschillende diktes meten. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld kabels en draden. Deze apparaten vindt u op zeer uiteenlopende plekken in het productieproces. Ze worden bijvoorbeeld in de brei-industrie of bij de nabewerking van snijdgereedschap gebruikt. In ons assortiment hebben wij zowel digitale als analoge touwspanningstesters. De gebruiker kan zelf bepalen welk apparaat de voorkeur heeft. Een aantal touwspanningstesters wordt met kalibratiemateriaal voor verschillende diktes geleverd. Ook zijn er series van dezelfde touwspanningstesters met verschillende uitvoeringen. De mogelijkheid bestaat om binnen relatief kleine meetbereiken te meten, zoals bijv. 1 tot 5 cN. De touwspanningstesters bestaan meestal uit drie geleidingsrollen, waarbij er twee voor de stabilisering van het te meten object dienen. De derde meet het op het laatst de spanning. Dankzij de smalle klem en kleine geleidingsrollen zijn de touwspanningstesters ook op moeilijk bereikbare plekken inzetbaar. 

Mocht u nog vragen hebben over touw spanningsmeters dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0) 53 737 01 92. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze touw spanningsmeters en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Wij hebben touw spanningsmeters van de volgende fabrikanten in het assortiment:

Touw spanningsmeters van Hans SchmidtTouw spanningsmeters van Sauter

U treft de technische gegevens over onze touw spanningsmeters aan wanneer u van de volgende links aanklikt:

- Touw spanningsmeters ZF
  (Digitale tensiometer voor spanningen van kabels, draden etc. 0 ... 100 cN)

 Touw spanningsmeters ZFTouw spanningsmeters van Hans Schmidt

- Touw spanningsmeters ZEF
  (Digitale tensiometer met LCD-scherm voor meting van kabels, draden, etc. 0 ... 250 cN)

Touw spanningsmeters ZEFTouw spanningsmeters van Hans Schmidt

- Touw spanningsmeters FK-T Serie
  (Digitale tensiometer voor spanningen van kabels, draden, etc. 0 ... 250 N)

Touw spanningsmeters FK-T SerieTouw spanningsmeters van Sauter

De verschillende meetbereiken van de touwspanningstesters: 

De meeste touwspanningstesters beschikken alleen in de respectievelijke uitvoering over een klein meetbereik. Hier geldt: kwaliteit voor kwantiteit. Toch kan ook zo ieder zijn optimale en gewenste meetbereik vinden en vervolgens de betreffende meting uitvoeren met het apparaat. Op basis van de grote omvang van producten op het gebied van touwspanningstesters en eveneens het grote aantal te onderscheiden uitvoeringen, kan de gebruiker kiezen uit een groot arsenaal meetinstrumenten. Zo is het zeker mogelijk om een passend meetbereik te vinden voor uw toepassingen. Digitaal of analoog, dat hangt af van de voorkeur van de gebruiker. U dient er wel op te letten dat de digitale touwspanningstesters een hoger meetbereik hebben (deze gaan tot 250 N). Het meetprincipe is bij  alle apparaten hetzelfde. De touw spanningstesters meten met behulp van geleidingsrollen, waarbij er twee dienen voor de stabilisering van het te meten object en de derde de daadwerkelijk spanning meet. Het testmateriaal blijft goed zitten tijdens het meten, dankzij het V-vormige karakter van de geleidingsrollen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / meettechniek / meetinstrumenten / touw spanningsmeters

Deze site in het Duits Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Touw spanningsmeters: dezelfde pagina in de Chineese taal.

In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan meetinstrumenten.
Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: