PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

   

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Energietechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

Klik hier voor alle satelliet-meetinstrumenten in onze shop!

Satelliet-meetinstrumenten / Satelliet meters

De verschillende satelliet-meetinstrumenten in ons assortiment zijn ontworpen voor de voorbereiding, optimalisatie en afstemming van deSatelliet-meetinstrumenten apparatuur voor satellietontvangst. De satelliet-meetinstrumenten met een robuuste metalen behuizing zijn ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Een LCD-display met staafdiagrammen helpt u bij het eenvoudig aflezen van de verschillende metingen, zoals bijvoorbeeld de frequentie, de niveauwaarde, het type en de meeteenheid. De signaalsterkte wordt akoestisch bewaakt. Voor het opslaan van 99 satellietzenders beschikken de meetinstrumenten over een intern geheugen. Laat u overtuigen door de kwaliteit van de satelliet-meetinstrumenten en stel uw satellietapparatuur direct perfect af. De satelliet-meetinstrumenten zijn een onmisbare hulp bij de installatie- en het onderhoud en worden volledig operationeel naar u verstuurd (inclusief draagtas, lader en handleiding).  Mocht u nog vragen hebben over satelliet-meetinstrumenten dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0)900 120 00 03. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze satelliet-meetinstrumenten en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek. 

Wij hebben satelliet-meetinstrumenten van de volgende fabrikanten in het assortiment:

Satelliet-meetinstrumenten van Peak Tech

U treft de technische gegevens over onze satelliet-meetinstrumenten aan wanneer u één van de volgende links aanklikt:

- Satelliet-meetinstrument PeakTech PKT-9015
  (Satelliet-meetinstrument met DVB-S2 standaard, DiSEqC en USALS, Spectrum-analysator)

Satelliet-meetinstrumenten van Peak TechSatelliet-meetinstrument PeakTech PKT-9015

- Satelliet-meetinstrument PeakTech PKT-9020 
  (Satelliet-meetinstrument DVB-S2, DVB-T, DVB-C, HD, HDMI-aansluiting, geïntegreerde recordfunctie)

Satelliet-meetinstrumenten van Peak TechSatelliet-meetinstrument PeakTech PKT-9020

Deze professionele satelliet-instrumenten voor de satelliet-TV zijn een onmisbare hulp bij de installatie en het onderhoud van de analoge en Satelliet-meetinstrumenten in tas digitale satellietontvangst en/of voor het optimaal afstemmen van deze systemen. Compacte afmetingen, een laag gewicht en een beschermende tas met riem zorgen voor ideale omstandigheden bij mobiel gebruik. Bij deze meetinstrumenten is een interne LNB-voeding aanwezig. Een grote flexibiliteit wordt gewaarborgd, zelfs bij gebruik op een dak en bij gebruik door één persoon. Alle, voor de systemen en de installatie, belangrijke waarden zijn zelfs in direct zonlicht goed af te lezen op het display met achtergrondverlichting en staafdiagrammen. De gebruiker is hierdoor in staat om verschillende betrouwbare en nauwkeurige metingen uit te voeren, zoals frequentie, niveauwaarde, modus en meeteenheid onder moeilijke omstandigheden. Aan een stabiele, metalen behuizing dat als bescherming dient op lastige locaties, is ook gedacht.

Indien u het betreffende hoofdstuk van onze catalogus wilt lezen of afdrukken, klikt u dan op het PDF-teken:

Satelliet-meetinstrumenten, naar de catalogus

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / meettechniek / meetinstrumenten / satelliet-meetinstrumenten

Deze site in het Duits Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Satelliet-meetinstrumenten: dezelfde pagina in de Chineese taal.

In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan meetinstrumenten.
Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: