PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

   

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Energietechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

Redox-meetinstrumenten in onze shop

Redox-meetinstrumenten in onze shop

Redox-meetinstrumenten

Redox-meetinstrumenten, ook wel bekend als ORP-meters (Oxidation Reduction Potential), zijn geschikt voor het meten van het redox-potentiaal in laboratoria, de industrie of bij de bescherming van het milieu. Onze redox-meters voldoen aan deRedox-meetinstrumenten eisen die gebruikers stellen voor het meten van oxidatie of van het reductie potentiaal van een oplossing. De instrumenten die op deze pagina te vinden zijn, identificeren niet alleen de pH-waarden, maar ook de geleidbaarheid en de temperatuur. De redox-meetinstrumenten worden niet enkel op een klassiek chemisch lab gebruikt, maar juist ook vaak in de industrie, bijvoorbeeld de voedingsindustrie. Mocht geen van deze redox-meters aan uw eisen voldoen, neem dan contact op met onze ingenieurs en technici. Zij helpen u graag bij het vinden van de meest optimale oplossing voor uw toepassing. Dit kunt u doen door ons te bellen op +31 (0)900 1200 003. Voor de redox-meetinstrumenten zijn uiteraard de bijbehorende kalibratie-oplossingen (met extra meetfuncties), reserve elektroden en ISO 9000 kalibratiecertificaten optioneel verkrijgbaar. Een compleet overzicht van het aanbod kun u hieronder vinden. Mocht u nog vragen hebben over Redox-meetinstrumenten dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 in Nederland. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze Redox-meetinstrumenten en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Wij hebben Redox-meetinstrumenten van de volgende fabrikanten in het assortiment:

Redox-meetinstrumenten van PCERedox-meetinstrumenten van HANNA

U treft de technische gegevens over onze Redox-meetinstrumenten aan wanneer u ťťn van de volgende links aanklikt:

- Redox meetinstrument PCE-228-R
  (Redox-meter met SD-kaart en optionele pH-elektrode)

Redox-meetinstrumenten van PCERedox meetinstrument PCE-228-R

- Redox-meetinstrument pH 213
  (Tafel redox-meter voor laboratoria met data overdracht naar de PC)

Redox-meetinstrumenten van HANNARedox-meetinstrument pH 213

- Redox-meetinstrument HI-422x-02
  (Universele laboratorium redox- en pH-meter met grafisch display, twee ingangen en een grote data-opslag)

Redox-meetinstrumenten van HANNARedox-meetinstrument HI-422x-02

- Redox-meter 4521-02
  (Multi-laboratorium redox-, pH- en geleidbaarheidsbeter met grafisch display en een grote data-opslag)

Redox-meetinstrumenten van HANNARedox-meter 4521-02

Redox-potentiaal: De redoxspanning wordt uitgedrukt in mV en zegt iets over de oxidatie of het reductiepotentieel. Deze meetinstrumenten gebruiken een metalen elektrode die over de mogelijkheid beschikt om elektroden op te nemen of af te geven. Aangezien de elektrode zelf niet mag reageren met het te meten medium, is het noodzakelijk om edelmetalen te gebruiken. Wanneer zich oxiderende of reducerende stoffen in het medium bevinden, treedt er een uitwisseling van elektronen op. De uitwisseling veroorzaakt een elektrische spanning op die vervolgens gemeten kan worden. De redox-meetinstrumenten kunnen bij deze toepassingsgebieden gebruikt worden:Industrieel afvalwater

Industrieel afvalwater
Vooral bij het ontgiften van industrieel afvalwaten worden redox-metingen gebruikt. De ontgifting wordt gedaan om chromaat of oxidatie van cyanide te verminderen. 

ZwembadZwembad: Voor het bepalen van de bacteriŽn in water kan ook een redox-meter gebruikt worden. Voor de redox-waarden hangt het af, hoeveel tijd het zwembadwater benodigd is om E-Koli bacteriŽn te doden. De gewenste waarde voor zwembaden is 700 mV en voor aquaria is 250 mV een goede waarde. In zout water, zoals bijvoorbeeld zeewater, zou de waarde tussen de 350 en 400 mV. De oxidatie en reductie processen vinden in een aquarium bijvoorbeeld plaats in een levende cel en de planten, bacteriŽn en de dieren bepalen de stofwisseling. De redox-meters worden gekalibreerd geleverd, kunnen met behulp van een optionele oplossing opnieuw worden gekalibreerd en zijn gecertificeerd volgens ISO. 

Als u het onderdeel over Redox-meetinstrumenten in onze catalogus wilt zien of uitprinten,
klik dan op het PDF pictogram.

Redox-meetinstrumenten: Klik hier voor de catalogus

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / meettechniek / meetinstrumenten / redox-meetinstrumenten

Deze site in het Duits Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Redox-meetinstrumenten : dezelfde pagina in de Chineese taal.

In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan meetinstrumenten.
Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: