PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

   

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

iPhone® sensoren

Hier ziet u onze iPhone® sensoren met verschillende functies voor iPhone en iPad® of andere mobiele apparaten. De iPhone ® sensoren kunnen gemakkelijk via een jackplug aangesloten worden en bieden u de mogelijkheid om het geluidsniveau in de omgeving te meten. De gegevens worden doorgegeven en kunnen verder verwerkt, geanalyseerd en opgeslagen worden. De verschillen tussen de iPhone ® sensoren bestaan vooral uit de verschillende overdrachtsgebieden. In combinatie met de bijbehorende app is dit de ideale metgezel voor uw smartphone om gegevens op te slaan en te verwerken. De iPhone® Sensoren bieden veel verschillende functies, variërend van de opname van het geluid tot aan vochtmeting. Bij geluidsmeting, bijvoorbeeld, kan een iPhone ® sensor in samenhang met een mobiel apparaat gebruikt worden als opnameapparaat voor interviews, conferenties of colleges. De mogelijkheid bestaat om verschillende microfoons aan te sluiten. Het assortiment van iPhone ® sensoren reikt van microfoons, die exact op een geluidsbron gericht kunnen worden, tot aan 360° Microfoons. Afhankelijk van het gebruik kan zo het perfecte instrument gekozen worden. 

Mocht u nog vragen hebben over iPhone® sensoren dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0) 53 737 01 92. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze iPhone ® sensoren en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

In de laatste jaren is het gebruik van smartphones en tablets veelvuldig toegenomen. Klassieke mobiele telefoons verdwijnen steeds meer van de markt en worden door high end apparaten vervangen. Ongeacht welke alledaagse bezigheid uitgevoerd wordt, voor bijna alles is er nu een applicatie (toepassing) te downloaden. Op deze manier kunt usnel accurate informatie verkrijgen, die voorheen moeilijk te vinden was. De bijbehorende apps voor de apparaten kunt u vinden in de App Store van Apple ® (VOOR iOS ®-apparaten), alsmede in PlayStore van Google® (voor Android®-apparaten).

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / meettechniek / meetinstrumenten / iPhone®-sensoren
In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan meetinstrumenten.
Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: