PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

Adverteren       

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

Zakweegschalen in de online shop!

Zakweegschalen in de online shop!

 

Zakweegschalen

De zakweegschalen die u in ons algemene overzicht kunt zien, beschikken over een Zakweegschalen in de online shop!
weegbereik van 50 g tot 500 g (afhankelijk van het model). Deze goedkope, stevige en draagbare weegschalen zijn van vele functies voorzien, zoals stuktelling, verschillende weegeenheden en Auto-Off functie. De zakweegschalen werken met een grote nauwkeurigheid en hebben een harde behuizing als bescherming tegen externe invloeden. Tegelijkertijd dient het deksel van de zakweegschalen van de serie PCE-JS 50 als windbeschermer. De weegplaten van de zakweegschalen zijn van plastic of roestvrij staal. De afmetingen van de weegplaten verschillen per model zakweegschaal. De zakweegschalen PCE-JS 500 zijn met een touchscreen uitgerust. Dankzij de verchroomde onderdelen van de behuizing zien deze zakweegschalen er aantrekkelijk uit. De zakweegschalen werken op batterijen en kunnen worden gebruikt waar kleine, lichte en draagbare zakweegschalen nodig zijn. Voor de zakweegschalen bieden wij optioneel controlegewichten aan. Deze controlegewichten dienen om de zakweegschalen te controleren of, indien noodzakelijk, opnieuw af te stellen. Hoewel de zakweegschalen niet gekalibreerd zijn, kunt u zo toch zeker zijn van de nauwkeurigheid van de zakweegschalen.
Mocht u nog vragen hebben over zakweegschalen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0) 900 120 00 03. Ons technisch personeel en ingenieurs zullen u graag advies geven over deze zakweegschalen en, vanzelfsprekend, alle andere producten die u op onze website kunt aantreffen (weeginstrumenten). Gebruikt u daarvoor ons contactformulier. 

Wij hebben zakweegschalen van de volgende fabrikanten in het assortiment:

Zakweegschalen van PCE BeneluxZakweegschalen van Kern

U treft de technische gegevens over onze zakweegschalen aan wanneer u één van de volgende links aanklikt:

- Zakweegschalen TAB 20-3 
  (zeer nauwkeurige mobiele zakweegschalen, weegbereik 20 g, resolutie 0,001 g)

Zakweegschalen van KernZakweegschalen TAB 20-3


- Zakweegschalen PCE-JS 100
  (zeer nauwkeurige zakweegschalen voor laboratoria, resolutie 0,01 g, weegbereik tot 100 g)

Zakweegschalen PCE-JS 100Zakweegschalen van PCE Benelux

De zakweegschalen zijn niet ijkbaar, waardoor ze niet voor commerciële transacties kunnen worden gebruikt. De zakweegschalen zijn klein, licht, handig en draagbaar, zodat ze op iedere plek kunnen worden ingezet. De nauwkeurigheid van de zakweegschalen t.o.v. de prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed. De behuizing van de zakweegschaal is zo ontworpen dat de weegcel goed beschermd is. Het deksel van de zakweegschalen dient niet alleen om ze te beschermen tijdens het transport, maar ook als windscherm, zoals bijvoorbeeld bij de weegschaal PCE-JS 100. De zakweegschaal PCE-JS 100 heeft een speciaal gedeelte, waarin zich een minitang en een minilepel bevinden. Bovendien worden de zakweegschalen PCE-JS 100 ook met een extra plastic weegplaat en een kalibreergewicht geleverd. De stroomvoorziening van de zakweegschalen is voor mobiel gebruik ontworpen, zodat ze op gewone batterijen kunnen werken, terwijl de zakweegschalen PCE-JS 100 ook via een AC netstroomadapter kunnen worden ingezet. Voor het behoud van de batterijen van de zakweegschalen zijn deze met een automatische uitschakelfunctie uitgerust. Deze functie voorkomt onnodig energieverbruik van de zakweegschalen. De zakweegschalen kunnen zowel in de industrie voor professionele doeleinden als voor particuliere toepassingen worden gebruikt. Mocht u vragen hebben over de zakweegschalen, kunt u contact met ons opnemen. Onze technici en ingenieurs zullen u behulpzaam zijn bij het beantwoorden van uw vragen. 

Indien u het betreffende hoofdstuk van onze catalogus wilt lezen of afdrukken, klikt u dan op het PDF-teken:

Zakweegschalen, naar de catalogus

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / weegtechniek / weeginstrumenten / zakweegschalen

Deze site in het Duits Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatische Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaarse Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Zakweegschalen: dezelfde pagina in de Chineese taal.

In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan weeginstrumenten.
Een kort overzicht van de weegtechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: