PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

Adverteren       

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

 

Weegpallettrucks

Weegpallettrucks met interne weegschalen - ontwikkeld voor industriŽle en commerciŽle doeleinden. De weegpallettrucks zijn schok- en vibratiebestendig en beschikken over een grote nauwkeurigheid, onafhankelijk van de positie en de toestand van de last. De door een batterij gevoede bedieningsmodule maakt een voortdurend gebruik van de weegpallettrucks mogelijk. De weegpallettrucks zijn voorzien van stevige Vulkollan wielen, zodat deze zelfs onder zeer ongunstige omstandigheden kunnen worden gebruikt. Er zijn drie modellen verkrijgbaar met een maximaal wegbereik tot 2000 kg. Het onderlinge verschil bestaat hierin dat twee modellen kalibreerbaar zijn en ťťn ijkbaar. De ijkbare versie wordt direct en geijkt gestuurd (de ijking geschiedt volgens de postcode van de aanvrager). Mocht u nog vragen hebben over weegpallettrucks dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0) 900 120 00 03. Ons technisch personeel en ingenieurs zullen u graag advies geven over deze weegpallettrucks en, vanzelfsprekend, alle andere producten die u op onze website kunt aantreffen (weeginstrumenten). Gebruikt u daarvoor ons contactformulier. 

Wij hebben weegpallettrucks van de volgende fabrikanten in het assortiment:

Weegpallettrucks van PCE BeneluxWeegpallettrucks van KERN

U treft de technische gegevens over onze weegpallettrucks aan wanneer u ťťn van de volgende links aanklikt:

- Weegpallettrucks PCE-PTS 1N
  (weegpallettrucks met interne weegschaal, weegbereik 2.000 kg)

Weegpallettrucks van PCE BeneluxWeegpallettrucks PCE-PTS 1

verifieerbare / geverifieerde palletweegtrucks

 

- Weegpallettrucks PCE-TPWLKM
  (kalibreerbare weegpallettrucks met een weegbereik 2.000 kg)

Weegpallettrucks van DiniargeoWeegpallettrucks PCE-TPWLKM

De weegpallettrucks zijn een combinatie van een "normale" transpallet en een weegschaal. Dit maakt het u mogelijk om de goederen te wegen terwijl u ze vervoert. De beelden hieronder laten het gebruik van deze apparaten ter plekke zien.

       


U kunt een keuze maken uit zowel kalibreerbare modellen als kalibreerbare en ijkbare modellen. De ijkbare versie wordt geijkt verstuurd.
IJking: Volgens de geldende normen moeten de weegpallettrucks worden geijkt wanneer deze voor een van de volgende doeleinden worden gebruikt (zoals wij eerder hebben aangeduid, mag de ijking worden uitgevoerd door het ijkbureau bij u in de buurt of kunnen wij u de weegschaal geijkt opsturen):
a) In de handel, wanneer de kostprijs van een produkt door zijn gewicht bepaald wordt.
b) Bij officiŽle wegingen, zoals het bepalen van bepaalde heffingen of geldboetes en gerechtelijke beslissingen.
c) Bij de vervaardiging van primaire verpakkingen.
Indien u meer informatie over de ijking van weegpallettrucks wilt verkrijgen, of indien u er niet zeker van bent dat u een ijkbare weegschaal nodig heeft, kunt u contact opnemen met het ijkbureau voor weegschalen bij u in de buurt. De ijking van de weegpallettrucks (uiteraard alleen de ijkbare modellen) kan bij de eerste bestelling geschieden of later voor de periodieke ijking. Wanneer de weegschaal eenmaal officieel geijkt is, mag deze niet meer met een gewicht worden gekalibreerd. De eerste ijking heeft een geldigheidsduur van twee jaar. Vanaf dat moment moet de ijking jaarlijks geschieden.Indien u het betreffende hoofdstuk van onze catalogus wilt lezen of afdrukken, klikt u dan op het PDF-teken:

Weegpallettrucks, naar de catalogus

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / weegtechniek / weeginstrumenten / weegpallettrucks

Deze site in het Duits Weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatische weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaarse weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees weegpallettrucks: dezelfde pagina in de Chineese taal.

In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan weeginstrumenten.
Een kort overzicht van de weegtechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: