PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact
 

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Weegtechniek

PCE Instruments TV

Klik hier voor alle Impulstellers  in onze shop!

Impulstellers

ImpulstellerOm impulsen en frequenties te meten en weer te kunnen geven, worden impulstellers ingezet. Hiermee is het mogelijk om activiteiten, frequenties en periodeduur te bepalen. Impulstellers worden gebruikt wanneer er bijvoorbeeld stuktellingen gedaan moeten worden. Verder kunnen afstanden en omwentelingen van roterende elementen bepaald worden. Impulstellers uit het assortiment van PCE Instruments bieden veel verschillende functies. De PCE-N30O kan, afhankelijk van de configuratie, ingezet worden voor bi-directionele telling, frequenties en omwentelingen weergeven, 
alsmede de periodeduur of de looptijd van activiteiten. De weergave van meetwaarden gebeurt via een driekleurig scherm. Verder biedt de impulsteller ook relaiscontacten die als grenswaarde- of alarmcontacten gebruikt kunnen worden. Optioneel kan de impulsteller met een analoge uitgang en een RS485-interface uitgerust worden. Het front van de impulsteller is IP65 beschermd. Zo is het indringen van stof in de impulsteller niet mogelijk en ook waterstralen kunnen niet binnen in de behuizing komen. Mocht u nog vragen hebben over drukregelaar, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0)900 - 120 00 03 of middels het contactformulier. Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze Impulstellers en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

Wij hebben impulstellers van de volgende fabrikanten in het assortiment:

Impulstellers van PCE Brookhuis

U kunt de technische gegevens van de impulstellers opvragen door op een van de onderstaande links te klikken:

- Impulstellers PCE-N30O
  (Weergave instrument met telfunctie, toeren- en frequentie- en duurmeting, meetbereik 1 MHz)

Verschildrukmeters van PCE BrookhuisImpulsteller PCE-N30O

- Impulstellers / frequentiemeter Wachendorff ZD327401
  (Impulsteller in het formaat 32 x 71 mm, 2-delig, schakeluitgangen, ingangsfrequentie 100 kHz)

Wachendorf ZD327401

- Impulstellers Wachendorff PAX-I
  (IndustriŽle teller voor het tellen en weergeven van aantal omwentelingen en snelheden)

Impulsteller PAX-I

- Impulstellers
  (Toerenteller voor mobiele inzet als hand-held apparaat)

Verschildrukmeters van PCE BrookhuisImpulstellers

ImpulstellerImpulstellers kunnen eenvoudig voor het tellen van impulsen, maar ook voor frequenties of tijdmeting ingezet worden. Om frequenties nauwkeurig te kunnen bepalen, is er een tijdsbasis nodig. Binnen een zogenaamde gate time worden de impulsen vanaf het ingangssignaal van de impulsteller geteld. De deling van het aantal impulsen door de gate time geeft de frequentie in Herz, dus het aantal impulsen per seconde. Voor enkele toepassingen moet de waarde geschaald worden. Brengt bijvoorbeeld de omwenteling van een bron 30 impulsen, dan moet de impulsteller de frequentie door 30 delen,om op de omwentelingen van de bron per seconde te komen. Dienen de omwentelingen per minuut weergegeven te worden, dan moet de frequentie met 60 vermenigvuldigd worden. De meeste impulstellers ondersteunen een dergelijke schaling en zijn daardoor flexibel inzetbaar. Om te zorgen dat impulstellers het aantal omwentelingen kunnen bepalen, worden verschillende sensoren ingezet.Optische sensoren of capacitieve en inductieve benaderingssensoren alsmede impulsgevers worden ingezet om omwentelingen van bronnen voor de impulsteller meetbaar te maken. Naast de meting van omwentelingen per tijdseenheid, kunnen impulstellers ook gebruikt worden om afstanden te meten. Impulsgevers genereren volgens een geprogrammeerde afstand een impuls. In de impulstellers moet dan de factor bepaald worden welke afstand correspondeert met een impuls. De vermenigvuldiging van deze factor met het aantal impulsen geeft de afstand.Deze functie kan bijvoorbeeld gebruikt worden om te bepalen hoeveel materiaal van een rol afgehaald wordt.

Als u het onderdeel over Impulstellers uit onze catalogus wilt zien of uitprinten,
†klik dan op het PDF pictogram

Impulstellers : lezen en printen catalogus

Topseller PCE Brookhuis B.V.

U bevindt zich in de categorie : home / regeltechniek / inbouw apparatuur / impulstellers

Deze site in het Duits Impulstellers : dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Impulstellers : dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Impulstellers : dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Impulstellers : dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Impulstellers : dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Impulstellers : dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Impulstellers : dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Impulstellers : dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Impulstellers  : dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Impulstellers  : dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Impulstellers  : dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Impulstellers : dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Impulstellers  : dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Impulstellers  : dezelfde pagina in de Chineese taal.

In aanvulling op de productlijn weegschalen, bieden wij ook een breed scala aan meetinstrumenten.
Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers
Weerstationen
Zuurstofmeters
In aanvulling op het assortiment meettechniek, bieden wij een breed scala aan weegschalen.
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: