PCE Main

  Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibreren Contact

Adverteren       

Laboratorium

Meettechniek

Regeltechniek

Weegtechniek

PCE Brookhuis B.V. TV
PCE Brookhuis B.V. Shop

PCE Brookhuis op internationale beurzen

PCE Instruments staat ieder jaar weer op diverse beurzen over de hele wereld. Het is onze bedoeling altijd in contact te blijven met onze klanten en hen de beste oplossing te kunnen bieden wat betreft weeg- en meetapparatuur. Wij proberen daarom om op zoveel mogelijk beurzen aanwezig te zijn.

In onze stands worden weegapparatuur en instrumenten in vitrines getoond, hoewel klanten ze natuurlijk op elk gewenst moment uit kunnen uit proberen, daarnaast wordt u geadviseerd door onze technici en ingenieurs die zich op deze beurzen bevinden. Er zijn ook verschillende testobjecten om verschillende metingen te kunnen verrichten opdat de klant de betrouwbaarheid en de bediening van onze weegapparatuur en instrumenten kan controleren.

Elektrotechniek Beurs 2015, Jaarbeurs Utrecht

Tijdens de Elektrotechniek beurs 2015 hebben ons ruime aanbod van instrumenten kunnen presenteren en de werking van onze producten gedemonstreerd. Het is onze bedoeling altijd in contact te blijven met onze klanten en hen de beste oplossing te kunnen bieden wat betreft weeg- en meetapparatuur. Wij proberen daarom om op zoveel mogelijk beurzen aanwezig te zijn die iets te maken hebben met meet,- weeg,- en/of regeltechniek. 

PCE Brookhuis levert rechtstreeks uit het centrale magazijn in Duitsland. Dit zorgt voor een snelle levering, een groot aanbod en scherpe prijzen. Met een assortiment van ruim 3000 producten vindt u bij PCE Brookhuis altijd de meter of weegschaal waar u naar op zoek bent. Het aanbod varieert van anemometers, tot precisieweegschalen en van amperetangen tot weerstations. Naast een uitgebreide lijn aan PCE-producten vindt u op de website ook vele A-merken en budgettoppers. 

Of u nu eindgebruiker bent of wederverkoper, PCE Brookhuis heeft altijd de juiste instrumenten met de juiste prijs in de aanbieding. Kom dus tijdens onze eerstvolgende beurs eens langs en informeer naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers. 

Wij zien u graag tegemoet!

Wilt u op de hoogte worden gehouden waar wij binnenkort op de beurs staan? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!Topseller PCE Brookhuis B.V.
U bevindt zich hier in de categorie:  home / beurzen

Deze site in het Duits Beurzen: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Beurzen: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Beurzen: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Beurzen: dezelfde pagina in de Engelse taal, Kroatisch Beurzen: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Beurzen: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Beurzen: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Beurzen: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Beurzen: dezelfde pagina in de Tsjechische taal, Bulgaars Beurzen: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal
Pools Beurzen: dezelfde pagina in de Poolse taal, Portugees Beurzen: dezelfde pagina in de Portugese taal,