Home   Privacy Alg. voorw. Download Service Kalibratie Contact
 
        Laboratorium Meettechniek Regeltechniek Veiligheid Technologie Weegtechniek


Bestel hier onze gratis
PCE Brookhuis catalogus

Bezoek onze virtuele Catalogue

 


Incubator CT 111
Mobiel inzetbare incubator / Temperatuurbereik van 25 ... 45 °C / Zeer geschikt voor testsystemen en voedingsbodems/ Voor algemeen gebruik in laboratoria en in motorvoertuigen

De Incubator CT 111 is een incubator die voor algemeen gebruik in het laboratorium en voor gebruik in motorvoertuigen ontworpen is. De incubator is bijzonder geschikt voor het coliform testsysteem en voor voedingsbodems. De CT 111 is zeer gemakkelijk te handhaven. Allereerst sluit men de incubator aan op het stroomnet. De temperatuur controleschakelaar wordt op 37 °C ingesteld. De incubator moet dan 30 minuten lang opwarmen. Dan wordt de incubator, indien nodig, op de gewenste temperatuur ingesteld. De temperatuur moet met de meegeleverde thermometer getoetst worden. De thermometer wordt rechtop geplaatst in de incubatiekamer. De insteltemperatuur van de incubator ligt tussen de 25 - 45 °C. De monsters dienen zo snel mogelijk na de inoculatie direct op de basis van de incubator aangebracht te worden. Men dient niet teveel monsters tegelijkertijd in de incubator te plaatsen, omdat dit de temperatuur zou kunnen verlagen. De incubator kan ook voor het verzamelen of voor overdracht van monsters gebruikt worden. Met behulp van een 12v kabel in een voertuig kunnen monsters getransporteerd worden. Mocht u vragen hebben over de incubator CT 111, dan kunt u de volgende technische  specificaties raadplegen of neemt u contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)900 - 120 00 03 Onze technische medewerkers en ingenieurs geven u graag meer advies over deze incubator en al onze andere producten op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek.

 Incubator CT 111  Handleiding van de Incubator CT 111  CE Certificaat van de Incubator CT 111  Video van de Incubator CT 111   Software van de Incubator CT 111   Productblad van de Incubator CT 111

Incubator CT 111

- Meervoudige
  spanningsvoorzieningen
- Mobiel inzetbaar
- Temperatuurbereik van 25 ... 45 °C
- Zeer geschikt voor onze
  testsystemen
- Wordt met thermometer geleverd

Incubator CT 111


Technische specificaties

Temperatuurbereik 

25 ... 45 °C

Buiten-afmetingen

250 x 320 x 240 mm

Binnen-afmetingen

210 x 90 x 160 mm 

Spanningsvoorziening 

220 ... 240 V AC / 50 Hz
voertuigaansluiting 12 V (optioneel)

Gewicht 

1400 g

 Incubator CT 111


Omvang van de levering
1 x Incubator, 1 x Thermometer, 1 x Netdeel

Optionele toebehoren


Colitag is een van tevoren gemeten en gemengde droge reagentia formule, die zout, stikstof, koolstof en speciale indicatoren/voedingsstoffen voor totale coliforme en E.coli bevat. Positieve monsters worden door een kleurverandering van het monster zichtbaar. De uitvoering van coliformtests is simpel. De testreagens wordt in afgemeten doseertubes geleverd in een steriele verpakking. Er zijn 2 verpakkingseenheden beschikbaar van 20 of 100 tests. 

Incubator CT 111


De steriele maatbekers worden vaak gebruikt om watermonsters te nemen in combinatie met Colitag testreagentia. De maatbeker beschikt, om verwarring te voorkomen, over een tekstvenster. Daarnaast hebben de maatbekers een strakke, lekvrije schroefdop. Hier zijn verpakkingen van 10 of 100 stuks mogelijk.


Incubator CT 111


Draagbare UV-lamp voor het detecteren van E.coli bacteriën in positieve colitag monsters. Alle maatbekers met positieve bevindingen worden op E. coli bacteriën onderzocht door het monster onder UV-licht te houden en met behulp van fluorescentie te onderzoeken. 

Incubator CT 111


De TTC/M voedingsbodems zijn geschikt voor de detectie van bacteriën, gisten en schimmels in vloeibare stoffen en op totale oppervlaktes. Deze voedingsbodems kunnen micro organismen in alle industrie- en milieu inzetgebieden op gemakkelijke wijze inventariseren. Ze worden in het bijzonder ingezet bij onderzoek en controle van koelwater, watercirculatiesystemen en in natuurlijk water, afvalwater en industriële koelvloeistoffen.


Incubator CT 111


Sigarettenaansteker kabel voor mobiel gebruik van de incubator. Met deze kabel heeft u de mogelijkheid de incubator ook onderweg (bijv. voor transport van monsters) te gebruiken. U bent hiermee niet afhankelijk van een stroomnet. 

Incubator CT 111

Naar de Incubator CT 111 Van de Incubator CT 111 naar de homepage
Hier vindt u het complete overzicht van alle meetinstrumenten in het programma van PCE Benelux 
Contact
PCE Benelux
Institutenweg 15
7521 PH Enschede
Tel. +31 (0)900 - 120 00 03
Fax +31 53 430 36 46

Deze site in het Duits Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Duitse taal, Spaans Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Spaanse taal, Italiaans Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Italiaanse taal, Engels Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Engelse taal, Russisch Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Russische taal, Kroatisch Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Kroatische taal, Frans Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Franse taal, Hongaars Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Hongaarse taal, Turks Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Turkse taal., Tsjechisch Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Tsjechische taal
Bulgaars Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Bulgaarse taal, Pools Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Poolse taal , Portugees Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Portugese taal, Chinees Incubator CT 111: dezelfde pagina in de Chinese taal.

Een kort overzicht van de meettechniek groepen, zie het volgende:
Anemometers
Afstandsmeters
Altimeters
Amperemeters
Analoge Multimeters
Barometers
Colorimeters
Dichtheidsmeters
Diktemeters
Endosopen
Frequentiemeters
Glansmeters
Hardheidsmeters
Highspeed Cameras
Hogesnelheidscameras
Hoogtemeters
Hygrometers
Infrarood-Thermometers
Kabeldetectoren
Kalibratoren
Kleurmeters
Luchtdrukmeters
Material-Testopstellingen
Meetwielen
Multimeters


pH-meters
Refractometers
Stroboscopen
Tachometers
Thermometers
Toerentalmeters
Trillingsmeters

VDE-Testers

Weerstationen
Zuurstofmeters
Een kort overzicht van de weegschalen, zie het volgende: